Originally Posted by
kuluçka
arkadaşlar,özelden sorduğunuz sorular yasak değil günah değil niçin buraya yazmıyorsunuz? bu sefer cevap vereceğim fakat özelden sorarsanız bir daha cevap vermeyeceğim.
gedza da maraton koşusuna çıktık dedik,bende laf ağızdan çıkar ,100.metrede engelle karşılaştık diye koşuyu bırakmam. yeni artırdığı sermayesine göre 6 aylıkda %84 kar getirdi (eski sermayeye göre %177 kar) fakat rakamları bilmesem gedza sayfada yazılanları okuduğumda firma batıyor sanırım.neymiş euro düşecekmişde 9 aylıkda bilanço düşebilirmiş.euro cehennemin d**** düşsün,oradan gelecek karda gelmesin.ben üretime yatırım yapmışım. bir diğer sorunuz, evet maraton koşacağız diyenlerin çoğu ilk sağlam rüzgarda yarışı bıraktı, benim bildiğim 250 bin lot üzerinde mal sattılar. 30 yıllık borsa hayatımda kimin ne dediği ne fiyat verdiği umurumda olmadı,finansal rakamların ne dediğine bakarım. 9 aylıkda da beklentiyi yüksek tutacaklar, aşağısı geldimi vay efendim firmanın karı istediğimiz gibi gelmedi diyecekler. bir dostumuzun meşhur bir lafı vardı, satmak isteyenlere izin verilmeli.
borsada sermaye yapmak iyi seçim ve sabırla olur.