Printable View
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Laptop un basindan yeni kalktim, cok kafa patlattim, yarin ve Cuma Cusan'a tepki gelmez ise Laptop u kiricam :oleyo: aman hacı abi sakin haa :drunk: rahatla
Alıntı: Originally Posted by Amor6666 aman hacı abi sakin haa :drunk: rahatla :oleyo: :wu: :28:
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Laptop un basindan yeni kalktim, cok kafa patlattim, yarin ve Cuma Cusan'a tepki gelmez ise Laptop u kiricam :oleyo: :rules: :rules: :rules: Hocam kırma laptop'u... Hani Çusan 'dan kar ettin onunla yeni laptop alıcam desen neyse ama zararın üstüne bir de üstüne laptop ekleme :ok: :ok: :ok:
Alıntı: Originally Posted by snowdancer :rules: :rules: :rules: Hocam kırma laptop'u... Hani Çusan 'dan kar ettin onunla yeni laptop alıcam desen neyse ama zararın üstüne bir de üstüne laptop ekleme :ok: :ok: :ok: ben ona tektu 2 tl olunca 28 cikotayt lik dokunmalı telefon alacam o zaman a kadar beklese bari :)
Alıntı: Originally Posted by Amor6666 ben ona tektu 2 tl olunca 28 cikotayt lik dokunmalı telefon alacam o zaman a kadar beklese bari :) :kahkah: :kahkah: Güldür güldür show'daki "sana telefon alacam" repliği geldi aklıma...
Alıntı: Originally Posted by snowdancer :rules: :rules: :rules: Hocam kırma laptop'u... Hani Çusan 'dan kar ettin onunla yeni laptop alıcam desen neyse ama zararın üstüne bir de üstüne laptop ekleme :ok: :ok: :ok: Kiricam, parcalayacagim :vk:
https://i.hizliresim.com/LO2kz0.jpg Cusan’in RSI yi neredeyse ortadan kaybolacak....
Vay be, Piyasa yesil oldu, Cusan 2,73 e indi iyimi!!!!