Printable View
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Ekip orda, başlarında dayıyla kazı çalışmalarıma başlanmış:( Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı:(
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bende bahriyeli abiye iade ettim dansöz kıyafetini :he: Baktın mı, giymiş mi Yoo bir tane Bozkurt mankeni bulmuş ona giydirmiş Mezdeke yi açmış habire alkış tutuyor. Manken olunca senin gibi kıvıramiyor
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Ben %95 kaybdeceğini düşünüyorum %5 petkm deki pozisyonuna saydım:) yeni nıck önerim Beyaz Bozkurt kurt beyz olsun.:wave: Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon :he: Var mı cesaretin :whistling:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı:( Yokla Bozkurt reisim hünkârım donunu kaybetmiş onu arıyorum buldum gara oğlanların elinde. Bozkurt tüyünce donu Hilti ile deliyorlardı. Allah'tan donun içinde Bozkurt reisim hünkârım yok.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon :he: Var mı cesaretin :whistling: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı:( Salih abi petkim mi almış:oleyo: Reis boku yedin :kahkah:
Selooo sana yüzde Dubai şokolatası ısmarlıcam, len,
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon :he: Var mı cesaretin :whistling: cesaretle ne alakası var senin eline silahı vermişler ben neden sıkayım.:)bak yukarda şakşakcında var 130 tl ci apkoş 49 gün