https://s16.directupload.net/images/190426/n67rttoo.jpg
Printable View
DGATE Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5671181 Yıllık Değ%:40
hiç kimseden tepki yok,normalmiki bunun hareketleri,2 günde %25-30 zarar
aŞIRI sert düştü sert çıkışını göremedik
Günlük pasta atabilirmisiniz..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede rakamlar doğru ise 188k tl para çıkışı, 245k tl açığa satış görünüyor.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sn.cefaks dağılım/pasta atmanız mümkün müdür
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iflas falan mı ettide sürekli sert düşüşte kağıdın içine ettiler
arkadaşlar şu 7.40 daki gapı doldurur mu? sizce
Hangi 7,4 dan bahsediliyor,şaşırıyorum,bu o,ç hisse şuan 5,,24
Bu seviyedeki hacimleri de cılız. Açıkçı görürlerse bi yukarı yapıp, tahtayı kafalarına geçirip sonra bizim kafaya çakıyorlar gene. Gelene, gidene af yok. Cuma günü 1 lotla yön tayin ettiler. Bugün ne oldu da aşka geldiler anlamadım. Belki aşırı satış tepkisi olur diye bi parmak bal alalım demişlerdir. YTD
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yapılacak genel kurula gidecek var mı?
Varsa, sonrasında duyduklarını bizimle paylaşabilir mi?
E- imza nedeni ile ben online takip edemiyorum
Syg
2019 Yılı ilk çeyrek bilançosu 2018 yılı ilk bilançosundan iyi gelmiş...
datagate ve indeks kardeş hisselerinin fiyatları geçmiş aylarda birbirine yakın olurdu hata bir ara datagate indeksi geçmişti bile...çok ilginç bu hisse çok aşırı düşmüş...
datagate şu anda 4,93 te....indeks ise 6,10 da ve 37 kuruş da temetü dağıttı bu gün yani 6,47 fiyatında idi...aralarında tam %30 luk bir fark oluşmuş....
piyasa bir şekilde bu farkı kapatacaktır...ya indeksi aşağı çekecek ki şu anda bu ihtimal çok zayıf ,yada datagateyi onun yanına çıkaracaktır bu ihtimal ise mantığa daha uygundur...
agresif bir yapısı olan datagateyi çok yakından takip ediyorum...
Devre kesici gelmiş.
Tavan 5,83 görünüyor.
20 lik eması 5,71 de...
50 lik eması 6,28 de..
100 lük eması 6,38 de...
200 lük eması ise 6,10 da...
bu kapanış ortalamaları datagatenin daha gidecek çok yolunun olduğunu bize gösteriyor..aşağı yukarı indeksin temetü vermeden önceki 6,47 fiyatları seviyeleri datagateyi tatmin edebilir...geçmişte de fiyat seviyeleri birbirine yakın idi..
bakalım bu çıkış nereye kadar sürecek ??? veya çıkmaya devam edecek mi ???
Ne gitti bee.Devam eder bence
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
savunma bakanı akar , s 400 ler haziranda gelmeyecek ileriki aylarda gelecek dedi...bir çeşit ertelendi...buda endeksi güçlendirecektir...eğer önümüzdeki günlerde de endeks iyi olursa datagate agresif olduğu için çıkışa devam edecektir...gideceği yerler yukarıda göstermiş olduğum ema seviyeleri belki de daha yukarıları olabilir..çünkü datagate biraz delidir...çıktı mı ölçüyü kaçırabiliyor...inince de benzer durumdadır...o yüzden de endeks önemlidir datagate için..
endeks öngörüm ise olumlu devam etmesi yönündedir...s400 ler daha da ötelenirse döviz de iner endeks de çıkar...ekonomi de bir nebze olsun rahat nefes alır..
ağırlıklı ortalamamız 5,37 iken kapanış fiyatımız ise 5,49 oldu...bu gün en yüksek 5,58 i gördük...alış iştahı bu gün çok iyiydi...bu kapanış yarın endeksten yana bir sıkıntı oluşmadığı sürece tekrardan hissenin çıkmak isteyeceğini bize düşündürüyor...dediğimiz gibi önemli ema seviyeleri hala çok yüksekte...bu durum da hissenin aşırı düştüğünü bize gösteriyor...
zaten aşırı düştüğünü kardeşi indekse de baktığımızda görebiliyoruz...işte bu yüzden de endeks toparlandığı sürece kardeşi indeksi yakalayıp geçmek isteyecektir datagate...
indeks temetü vermezseydi ve fiyatı temetü miktarınca aşağı inmeseydi ,indeks şu anda 6,60-70 lerde olurdu...işte datagate kardeşi indeksten pek ayrılmayı sevmiyor...
mantığım ilk etapta datagate 6,20-6,50 aralıklarına gelmeli diyor...deliliği tutarsa daha da geçebilir çünkü daha bir iki ay önce bile kardeşi indeksin çok üzerine çıkmıştı fiyatı...bakalım bu deli oğlan ne yapacak ?? ben de çok merak ediyorum...o yüzden de yakından takip ediyorum..
elinde bulunduranlar hayrını görsünler...
Endeks olumlu olduğu sürece datagatenin çıkışa devam edeceğine inanıyorum...yalnız biraz önce endeks eksiye dönünce ben panik yapıp 5,88 ortalama ile çıkış yaptım...kalan arkadaşlara başarılar diliyorum...datagate hala sağlam duruyor ve tahminlerime göre endeks de olumlu devam ettiği taktirde ilk etapta 6,20-50 aralıklarına çıkar sonrasında geçebilir de..
ben bilançosu iyileşmeye başlamış vede son günlerde endeksin çıkışından faydalanamamış bağfas hissesine geçtim dostlar...tekrardan başarılar diliyorum...
endeks tekrardan artılı oldu..bilsem artılı olacak panik yapıp satmazdım...artık kısmet..yapacak bir şey yok...gidecek olursa da kazananlar adına sevineceğim...yolun açık olsun datagate..her aldığımda bana ekmek yedirdin...bahtın açık olsun ve ky dostlara da umarım kazandırırsın..
datagate endeks artılı hem de yüzde 1 e yakın...buralarda durmayıp çıkışına devam etmen lazım...ben endeksin artılı olacağını görseydim seni satmaz ve en az 6,50 ler görmeden seni kimselere vermezdim...ama nasibimiz bu kadarmış...bir anda endeksi eksili görünce panik yapıp verdim..
benim gözümde datagate hala tut pozisyonundadır..
6,07 ile devreyi kesti datagate...:bravo: yolun açık olsun..
ben kimsenin alış veya satışına karışmak istemem...ama tavsiye içermeyen kişisel düşüncelerim bir önceki sayfalardadır...hissenin önemli emaları yukarılardadır...ilk etapta oraları görmek isteyeceğini düşünüyorum...yine de kararı siz veriniz...ben hepinize başarılar diliyorum..
hisse elimizde olsa da olmasada fikirlerimiz aynıdır...sattık diye kötüleyecek değiliz..ne düşünüyorsak onu söyleriz...
ağırlıklı ortalama 5,98 de...datagate ise şu anda 5,91 de işlem görüyor...hissenin 6,26 ları görüp daha sonra gevşemesi artık satış iştahının arttığını gösteriyor..devre kesici 6,07 de geldi..devre açılır açılmaz fiyat 6,15 gaplı fiyatından açılış yapıldı bu tür gaplar hisseyi yukarı çekip satış amacı güdüldüğünü gösteriyor...
bu iki veriyi alt alta koyup topladığımızda datagatenin 5,98 in üzerinde bir kapanış yapamadığı taktirde bir düzeltme -dinlenme sürecine girebileceğini işaret ediyor...bu yüzden de temkinli olmakta ve hissenin kapanış fiyatını takip etmekte ben fayda görüyorum..
hisse ilk etapta 6,20-50 aralığını gördü ...bu görmeden sonra hisse kendini soğutmak isteyebilir...temkinli olmakta ben fayda görüyorum...