Dk 74 İsmail’in yerine Valbuena oyunda
Printable View
Harun’un Volkan’a erişmesi icin 5 degil 15 fırın ekmek yemesi lazım ..
Gooooooooool
10. Maçtaki 7. Golümüzü attık :bravo: :bravo:
hoca sanirim, kovulup tazminatini alip gitmek istiyor, yazik :(
mac basinda takim kadrosunu gorunce, inanamadim! son mactan sonra bu maca boyle bir kadro nasil surulebilir!
umarim yaniliyorumdur dedim kendi kendime, bizim bilmedigimiz bisiler vardir dedim.
ama yokmus :(
yazik oldu 1 yilimiza, paramiza, herseyimize!
hoca kovulmak icin maalesef bu macta herseyi yapti.
Kesinlikle sayın legolas.. %100 katılıyorum size ..
Cocu by by....
Cocu görevden alınmıştır / Fenerbahçe
Cocu ile görüşmeden adam daha soyunma odasından çıkmadan resmî siteden görevden alınmıştır diye açıkla yapmak büyük yanlış .. Başkanlık yapmak öyle kolay dağılmış demekki ..
Cok şükür kurtulduk
Otkar da tavan çeker inşallah
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Cocu :
7 mağlubiyet , 3 galibiyet , 5 beraberlik .. Atılan 13 yenilen 21 gol ..
Comoli’de hemen gönderilmeli ..
bu hafta bitti bakalım onümzüdeki hafta neler yapacak.
cocu yu kovdu iyi, ama comolli yide derhal kovmalı.
ve türk antrenor getirmeli
yaparmı bakalım.
alı koç a taraftar destek veriyor, vermeli ama takımın başına getireceği kişi başarısız olursa onunla beraber kendiside gider.umarım olmaz
aykut kocaman ı getirebilirmi, yılmaz vural ve ersun yanal ı getirmiyeceğine göre tek şansı bence aykut hoca.
yoksa küme düşüyoruz herkesin haberi olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fe046aa412.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
semih özsoy buda derhal gitmeli, tüm suç futbolcuların diyor, ya sizin hiçmi sorumluluğunuz yok.
valla ben ciddi ciddi Yilmaz Vural hocayi istiyorum.
Asıl şimdi yeni gelecek hoca enkaz devralmis olacak .. Önünde gs macı var , ne antrenman yapan ne taktık, ne teknik çalışan , en ufak durumda darmadağın olan bir takımı devralacak .. Yazık 10 maç 9 puan 7 gol .. Fenerbahçe tarihinin en kötü yöneten hocası oldu yönetimde bu adama onca hafta dayanarak takımı ateşe atmış oldu .. Gs iki haftada 5 puan kaybetti 2’de 2 yapsaydık suan 4 puan fark ile gs’ye gidecektik ama Beşiktaş macını buradaki bazıları gibi aldandıp, gazla takım iyi olacak diye diye ateşe attılar ve sonuç ne bu oldu .. Cocu gitti umrunda mi ? Hayır adam mahvetti gitti olan bizlere oldu ..
Umarım Ali Başkan dersini almıştır , holding gibi klup yönetilemeyeceğini görmüştür bundan sonra ona göre davranır .. İnsallah comoli’e uyup saçma sapan bir hocayı getirmez , Türk bir hoca ile kaybedilmiş bu sezonu en azında. UEFA’ya gidebilecek bir hale getirir ..
Sonuncu akhisarspor galip gelince suan sonuncu ile aramızda sadece 2 puan fark var ..
Bu yıl şampiyonluk olayını sanırım hepimiz unuttuk , uğraşımız Avrupa kupalarına katılma ve gelecek yıla bomba gibi hazır olma olmalıdır .. Bu yüzden Ersun Yanal hemen getirilmeli ve yeni sezona kadar takımla olmalı gelecek yıla bomba gibi hazırlamalı .. Sezon sonuna kadar başka hocayla gidip yeni sezona doğru ana hoca geçmemeliyiz .. Ben Van hooijdonk yok Alex yok Fenerbahçeli eski bir hoca filan bunları istemiyorum, fayda olmaz, bundan kötü olamayız ama takımda da birseyde değişmez .. Ersun Hoca hemen gelmeli ..
adamlar cocuyu gönderirken bile komik oluyorlar yapma ALi KOÇ başkan hayal kırıklığına neden oluyorsun herşeyin sorumlusu cocu bedelinide ödedi ne demek ya
comollinin hiç mi sorumluluğu yok aylardır cocuyu tutan yönetimin hiç mi sorumluluğu yok. bi,r sürü işe yaramaz adamı takıma aldıran menejerlerin scoat ekibinin hiç mi bu işte sorumluluğu yok yapmayın kendinizi küçük düşürmeyin
ırkçılıktan avrupada çalışacak klüp bulmakta zorlanan fransızı hemşerisi getiriyormuş
yönetim o kadar hazırlıksız yakalanmışki adam bile bakmamış koç holdingide mi böyle yönetiyordunuz yerine adama armadana damı sepetlemek ne demek oluyor
bir öncedki milli maç fırsattı kaçtı üstün bir sürüde puan kaybettik
Macı Fırat Aydınus yönetecek
İlk defa 6s .öpeği ile oynayacağımız maçtan hiç umudum yok hatta korkularım var...İNŞALLAH iyi olur [emoji120][emoji120][emoji120]
benim hiç bir endişem yok yeeneceğiz.
Fenerbahçe 88 Bayern Münih 84 MS
Çok çok zorlandık ama kazandık .. Tebrikler Fenerbahçe
Akşam maç var ama gram heyecan yok.. Önceden rüyamıza girerdi maç , günler öncesinden heyecan yapardı , yenilirsek arkadaşlar amma dalga geçer derdik ama alıştık hepsine ..
cokmu zordu bu takimin aynisini gecen hafta sahaya surmek :seyt:
GS maci kadromuz:
https://pbs.twimg.com/media/DrAw-Z8WkAA60Je.jpg