Ben sizin olduğunuzu düşünüyorum.Marbaşın da trader 38 olduğunu düşünüyorum marbaş daki mal bitti trader 38 gözükmüyor :)
Printable View
iş yatırımda işlem yapanın sizin olduğunuzu düşünüyorum.
neler olacagını kestirmek gercekten zor bu tür hareketleri 4-5 defa yaptı maliyetim 070 oldugundan satamıyorum aslına bakarsanız 2 tavandan sonra satıp daha alttan yerine koymak en mantıklısı ...cakallara karşı daha cakal olmadıkca bizler kaybetmeye mahkumuz
Teşekkürler 2.seans açılınca gönderdim.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
investde karalamalar başlamış dün 2 tl hedef veriyorlardı şimdi satan yabancı diyor adam sanki kağıtda yabancı varmış gibi.
eşleşme bile atan kalmamış
Aramıza yeni mağdurlar katıldı sanırım..buraları yeni dip yapsa bari, ona da razıyız
Ky ye iyi kitleydiler gibi... bir iki hafta buralarda takılır.sa. Marbaş gedik tekrar gelirse 40 üzerine atarız inş.. Umut fakirin ekmeği
Bugün çok üye kaydı yaptılar diğer sayfalar çok çok kalabalık
Spiğin adamlarıdır onlar...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Soruşturmadan hiç bir sey çıkmaz hürriyet daha öncede defalarca bu tür haberler yaptı onlarda ne olduysa bunda da öyle olur
Akgiray-SPK ele ele...
susarsanız elinize hiç bir şey gecmez arkadaşlar çoğu yatırımcı bu yalan haberlerle geldi buraya ben dün yazdım cimere hürriyetin haberini burda herkes şikayet etse g.t korkusundan dürüst olurlar bimere de yazmayın spk bimeri siklemiyor cimere gönderin
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Geçen yıl spk ya çok fazla şikayet için organize olduk bu forumda spk sikayetlerimize duyarsız kalmadı spv ve akgiray a rekor ceza verdi onlarda acısını yine bizden çıkardılar ne ise yaradı ettiğimiz şikayetler
Simdide şikayetler cogaldiginda ceza olarak kottan almasınlar ceza bize kesilmiş olur
Bugünkü satışın hacimli olması acaba ohalin uzatılmasıyla bir ilgisi var mi sonuçta iflas ertemede bulunamıyor bu da sirket için kötü bir durum bu sirket iflas erteleme alabilse belkide kurtuluşu olacaktır
1 senedir aynı hikaye. Bu hareketleri arada yapar. Olumlu haber olacak olsa zaten kimseye bırakmazlar merak etmeyin. Yarın tavan açar kaparsa işte o zaman şüphelenin.
Nacizane bir tavsiye arkadaşlara...
trader38 vardı. ne yazarsa tersini yapmak çok karlı.. ortada yok ken 29 dan aldım.. O geldi olumlu şeyler yazınca 37 den kaçtım.
Bir önceki harekette de yine kapanacak şöyle olcak böyle olcak diye yazıyordu aldım. Kaybolunca ortadan sattım.
Ek olarak operasyonu yapan galip tayfasıydı bence. Galip sadece metro ile çalışmıyor. İş, philipcapital, deniz, marbas, meksa, garanti, vs gibi 9-10 tane kullanıyor. İlk gün marbas tan alıyordu ama aynı gün virmanlayıp diper kurumlardan mal çıktı. İkinci gün philip ile aldı diğer kurumlardan malı çıktı. Arada 3-5 ky kar etti, hisseye yeni ky zedelerde geldi.
ha şimdi trader38 tersini yapın dedim ya bir sonraki operasyon olursa bu ters hareketler gelebilir :)
Milleti keriz yerine koyup sömürüyorlar ayıp utanın iki kuruş kazanmak için yalan haber alavere dalavere yazıklar olsun size Allah bildiği gibi yapsın
Operasyon un bittiğini kim söylüyor ki...devamı gelecek kanımca.macd te gevşeme yok gibi daha.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumlar sabotajcı kaynıyor resmen... Bunlar kafa karıştırıcı hareketler... 4,5 Tl, 3TL ve 70 krş. Bu üç fiyattan kucağa verdiklerini bu fiyatlardan geri almaya çalışıyorsa, kolay olmuyordur tabii!..
Forumlarda yazıp çizenlerin %90’ı yeni kayıt yaptırmış fakat, sanki yıllardır hissedeymiş gibi yazıyorlar. Komik değil mi?
ABD’li E-Ticaret devi vardı. Türkiye’de şirket kurmuştu hani!.. pek sesi soluğu çıkmıyor nedense?.. şirket alımı yapabiliriz falan diyordu? Bunlar şirkete 338 milyon değer biçmişlerdi. Edermi bu haliyle o para??..
Ytd...
Günaydın arkadaşlar hedefimiz 0.32 idi ulaştık çok şükür yeni yerimiz burası bı altı ayda burda bekleriz sanırım
günaydın burda bekleme yok artık bundan sonra ne olacaksa kısa zamanda vakit kalmadı
oyun kurucu bay patron, hisse düşükken topla sonra yükselince sat, hep aynı oyun devam ediyor haberi yay sonra yalanla oh be ne güzel tezgah kurmuşlar, ama kurtuluş yok ilahi adalet elbette tecelli edecek bundan kaçarları yok.
hep yalan, dolan gerçek bir çaba göremiyorum bunlarda. olan KY oluyor habire stressssss.......:vk:
Trader38'den alıntı yapıyorum ama onun haricindeki arkadaşlara yazıyorum.
Şirketin iki ay içerisinde yıllık raporunu açıklama zorunluluğu var. İlla ki bir hareket yapacak. 6 ay falan hikaye. İki gün önce hisseyi kötüleyenlere çatan bu zat şimdi hepimizi 6 ay hissenin yerinde sayacağına ikna etme çabasında!
Şimdi daha da eminim ki iki ay içerisinde hisse zıplayacak. Zıplamazsa size söz herşeyi satıp borsadan çıkacağım.
Yeni gireceklere yatırım tavsiyesi, buralardan aldınız aldınız. Sonra baka kalırsınız.
Bu şirketin sahibi şeytana pabucunu ters giydirir. İstediği sürece kottan atılmadan yıllarca buralarda dolanır. Ne şirketler var 1 masa iki sandalye, hâlâ borsadalar.
Çok düşerse 0.20'ye gelir, %30 kaybedersiniz. Ama çıkarsa en az 3'e katlarsınız.
Bunu bilin öyle girin veya çıkın!
Sayın bsenel matrix i buraya nasıl yapıstiriyorsunuz.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekran resmini aldıktan sonra cepten cevap yazarken aşağıda çıkan resim işaretine basıyorum. Galeri açılıyor. Ekliyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d76005d5e7.jpg
Arkadaşlar lütfen bana satasmayin cahil cuhelaya laf yetistiricem diye uğraşıyorum bsenel vs artık kimseyle ikili mutaalam olmayacak arasıra görüşlerimi paylasicam
Laf kalabalığına gelmesin. Yazdıklarım trader38 hariç BMEKS ile ilgilenen herkesedir. Kesinlikle ona cevap olsun diye değil sizi bilgilendirmek adına yazıyorum.
Trader38 günlükçüdür. Gelir altın vuruşu yapar ve gider. Geride kalanlar umurunda olmaz. Hisseyi alınca yağlar ballar. Satınca daha da düşsün diye kötülemeye başlar.
Elimden geldiğince günlük fırsatçılarına engel olmaya çalışıyorum.
Keşke bunun gibilere hiç fırsat çıkmasa, ama ne mümkün!