Hocam gönül isterki 14 değil 24 olsun ama zor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam gönül isterki 14 değil 24 olsun ama zor
Birinde ortak satmaya devam ediyor beyaz o şekilde düşüyor bunda da spekalatüf satışlar ile düşüyor endekse aşağı giderken ondan çok düşüyor endeksten çok düşüyor bu flap ta her iki şirket te belirsizliğini koruyor ilerisi için tahmin yapmak imkansız
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bir aracı kurumun yabancı bir aracı kurumun takasta ciddi alış yaptığı görülüyor belirsiz bir hisse de bu alışı yapması dikkat çekici olmuş Spekalatüf biçimde aşağı giden hisse de yabancı bir aracı kurumun hisse alması bana ilginç geldi 800 bin lot almış 1 hafta da
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
aldıgın gün satabiliyormusun yoksa ertesigün mü satabiliyorsun ?
yanlış bir forumdasın. bu tip şeyleri sormamalısın
coin var mı acaba?
Bi de çıkışların kalıcı olsun YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Riskli bir hisse alıcı çekmeye çalışıyor olabilirler ben olsam hiç bulaşmazdım bu hisseye
Patronlar oynak piyasada iyi para götürüyorlar endeks saldığı zaman tam fırsatı deyip hisseyi indirdikçe indiyor endeks hafif yukarı yapınca hisse toparlayacak eski haline gelecek diyenlerin eline malı bırakıp tekrar alttan topluyorlar nasılsa hesap soran yok oç speğe bak 4 92 den 4 64 e kadar getirdi ne oldu endeks mi eksiye düştü yok endeks sen 4 92 de ikenki haliyle kapadı ama sen 4 64 kapadın artık karı ettin malı ky eline verdin yarın ve öbür günler daha da düşürebilirsin 27 lerden gel 6 50 ye kadar düş millet toparlayacak sansın ve 650 hisse ucuz diye girsin onun bile altını göster muhtemelen bugün hisse ucuz diye girenler 1 ay içinde daha da altını görürse şaşırmasın oç speğin hisseyi yukarı taşımak gibi bir niyetinin olmadığı aşikar haftada 1 %10 yapıp al sat yaparak karını alıyor ve daha da aşağıdan malı topluyor bizim ky da hisse yükselecek diye beklesin YTD
Diğer hisselerde gün için gördüğü yerlerde veya oralara yakın bir yerde kapadılar ama oç spek amk oğlu hisseyi berbat edip 4 64 lerde anca kapayabildi utanmasa ve zaman olsa eksilere kadar giderdi 650 lerden alanlara Allah sabır versin inşallah yarın spek beni şaşırtır da eski günlerini hatırlayıp tekrardan şahlanır pek umudum sadece bir temenni.YTD
bak arkadaşım, hisseyi tanımadığın belli. bu kağıtta at oynatanlar uzun bir süredir cezalıydı. cezaları bugün bitti. yarın alım satım yapabilecekler. yatırımcılar da bunu görüp alıyor. akşama doğru da kar satışlarını yapıyorlar. ağırlıklı ortalama fiyatında bitirdi seansı.
asıl spek denilen kişiler yarın oynamaya başlayacak kağıtta. ister taban ister tavan yaptırırlar.
yatırım tavsiyesi değildir.
Sen bu cezalıların başka hesaplar kişiler üzerinden alıp almadığını nerden biliyorsun bak bakalım hisseyle top gibi nasıl oynamışlar sanki ceza aldıkları günden beri flap çok sakin duruyordu bugün nerden nereye gelmiş gün içi nereye kadar çıkmış ve nerde kapamış flapta ağırlıklı ortalama olmaz sana göre hisse iyi kapamış meril 1 milyon lot satmış neresi iyi flap tam bir al sat hissesi olmuş sen çıkmış ağırlıklı ortalamadan bahsediyorsun YTD
Cezalı olan şahısların cezası bugün mü bitti. O yüzden mi 4.92çıktı. 4.63de kapattı. O zaman yarın 4.00tl yi bulur. Ama 5.50tl yide aşar. Bulaşmayalım bu hisseye o zaman. tahmin sadece ytd.
arkadaşlar ne 1 milyonu nerden duyrsunuz bu rakmları
en iyi alıcı iş yatırım:241,121 lot
en iyi satıcı merrıll : 214,484 lot
Arkadaşım benim tüm söylediklerimin bir dayanağı var. işlem hacmi 42,5 milyon. En iyi satıcının hacmi 1 milyon TL Meril teyzeden gelmiş.
Bilgi verelim. Uydurmayalım. Biz hisseyi söyledik açık açık. Dedik ki tamamen ağır spek. Kağıdı övmüyoruz zaten. Uçar kaçar diyen de yok. Üstelik birçok küçük yatırımcıyı da mağdur etti. Sonuçta 27 TL den maliyetlenen bile var.
Bu cezalı şahıslar tabi ki başkaları adına alabilir ama elindeki mevcutları çıkaramaz. Dolayısıyla yarın tamamen özgür olacaklar. Hisseyi isterlerse taban isterlerse de tavan yaptırabilirler.
Bugün bizzat bir arkadaşım al-sat yaptı. Borsada bu zamanlarda en fazla günübirlikçiler var artık. Bunu birçok kişi zaten biliyor.
Soğukkanlı olmak ve bu tip hisselerde dikkatli olmak lazım.
Merlin sattıysa kağıt yine spekalatüf şekilde aşağıları deneyebilir zaten bugünkü hareketin ana kaynağı beyaz da olan tavan hareketi oda bugün devam etme olasılığının az olmasını da eklersek bu kağıtların hepsi spekalatüf hareket ediyorlar birileri mal çakarsa en son alanın elinde kalabilir mallar çünkü bu tip kağıtlar da son konuşan genelde patron oluyor geldiği yere bakarsak 1.00 tl lerden çıkmış zirvelere böyle kağıtlar da risk yüksek iştah kabarık olur dikkatli olunmalı al sat kağıtları bunlar
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Oç spek yine devam ediyorsun YTD
merill teyze satıyorsa uzak durmalı,4.20 lerden topladı 4.90 lardan çakıyor....6 tli geçmeden girilmesi riskli
6 yı kırdı mı hedefi 4.80 dir dedim , atıyosun dediler !! Çoktan beri bakmadım foruma ,İtiraz edenleri aradım da , hepsi haminneler gibi oturmuşlar yerlerine , gıkları çıkmamış .. Ne oldu ? Burada atıp tutmayın dedim , eğer biraz bilginiz varsa paylaşın öğrenelim dedim .. Burası atmasyon yeri değil ,rezil ederler adamı !
Flapı tanıyorsanız zarar ettirmez , her daim kazanırsınız . Ama size tavsiyem onunla uzun maceraya girmeyin . Hemen elinize tutuştururlar benden söylemesi .
Masa sandalye şirketidir dedim ,ona da itiraz ettiler . Yine söylüyorum , bu masa sandalyelere , bu bilançoya ,bu halka açıklık oranına umut bağlanmamalı . Bundan sonrası için ne olacak derseniz , yüklü alım için (son yazımda da belirmiştim ) 1.5 - 2 aralığını bekliyorum . Bunun dışında Flap ile ilgili ihareketlerimin vadesi 1 günlük seanslardan ibarettir.
YTD.
Bunun asılı beyaz onda hareket oluyor bunda ona bağlı hareketler mevcut
Neden kimse yazmamış 1 haftadır?
https://pbs.twimg.com/media/DmgULMdX0AAZPNa.jpg:large
Borsa servetlerin el değiştirdiği yerdir.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Flap ile polhonun spekleri ayni mi ki birinden biri 3 gun ustuste %7-8 artiyor 3.gun sonunda 2 gunluk %10asan dususler bu sirada digeri ayni hareketin artis bacagina basliyor... Vay bee hemen cozdum 2 hisseyi de [emoji16][emoji16]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.resimag.com/p1/c134579b7f.png
eğer gidecekse
3-4 gün onay aşaması vs olur
kısa günlük düşeni hacimli kırdı ve üstünde kaldı; altı şişhane üstü tophane misali
5.92 üzerinde 7.72 lakin kesinlikle yatırım kağıdı değildir kârı gördün mü
yatırım tavsiyesi değildir
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.' -
C. Bukowski
Bu piyasada flap dan başkası yalan :-p
Aman efendim gaza gelmeyelim
https://invst.ly/8kblm
5.00 üzerinde kalmalı
yatırım tavsiyesi değildir.
kumar kegıdı bulaşmayın
İnvest az kar ediversin diye geçen hafta bi girdi bugün çıktı. Ama edemedi noldu? Biz de yedik bu yükselişi.
ytd
http://imageturko.com/?di=8H6G
takas kötü grafik vs boş adamlar kötü
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerdesin investaz yıktın malı garibanın eline!!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...08c11bd55d.jpg
ytd
spek amca çok güzel gel gel yapıp ele veriyor,en son cuma günü aldıklarını dün itibariyle boca etti,4.99 stop loss,aşağısı bağlar gazeli üstte 5.41 kalıcı olarak geçilmeli en az 3 gün 5.41 üstünde kapatması gerekir...Bana kalırsa 6 üstüne çıkımadan alınmaz,spek 6 .00 a kadar al satlarla ve uzun süre küçük yatırımcının eline malı vererek hamal yaptırıyor,binlerce kağıt varken bu kağıt anlamsızlaştı....
***FLAP*** FLAP KONGRE TOPLANTI HİZMETLERİ OTOMOTİV VE TURİZM A.Ş.( Yeni İş İlişkisi
***FLAP*** FLAP KONGRE TOPLANTI HİZMETLERİ OTOMOTİV VE TURİZM A.Ş.( Yeni İş İlişkisi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
Merkez Bankası
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
23/09/2018
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
-
Açıklamalar
Şirketimiz 23-24 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek, T.C. Merkez Bankası ''İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler Merkez Bankaları ve Para Otoriteleri Toplantısı Organizasyon Hizmeti Temini '' Organizasyonunu yerine getirme görevini üstlenmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707629
BIST
(12/09/2018 - 11:13:27)
kağıt brütte mi beyler
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildigimiz kadariyla degil...
NOTE 9 cihazımdan gönderildi.