Eylül, Ekim, Kasım son olmak kaydı ile dikkat dostum.
Saygılar, bol kazançlar.
craps, pawnstar, svilengrad
Printable View
Evlendik ama...[emoji4]
Bakalım nasil boşanacağız
Tekrar hoşgeldiniz efsane nickle [emoji4]
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın thejakalav, yorumlarınızdan anladığım kadarıyla belirttiğiniz aylar sizin için bir köprüye varmadan son çıkış. Bu sizin daha önceki pozisyonlarınızdan kalan tecrübelerinizden mi yoksa şirketin geleceğine ilişkin beklentilerinizden kaynaklanıyor. Bizimle paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
Bu sorunuzun cevabı... Zamanında Feridun Uzunyol ailesi bı 6 milyon TL şirkete bağışta bulunmuş ve hisse almıştır..
Bu hisseler şuan turkish yatırımda bulunan takastaki maldır ve şirketin değil bazı şeylerin kurtarıcısı olacak paylardır..
Ve şahsi düşüncem , bu sene fiyat telaffuz etmiyorum bu paylar nakite dönebilir.
Detayları sn Thunderbolt tan öğrenebilirsiniz.
Saygılar
Hepimizin bildigi sey aslinda
Feridun beyin Neoyapidan dolayı kefelerine karşılık burganbank tarafından 1200000 lot hisseye haciz konmuştu
Sayın Thejackalav in dediği gibi şimdi değerli oldu. Feridun bey kaptırmak istemeyecektir artık. Nede olsa borçlar 72 aya yayıldı ve seneye başlayacak. Yine bir başkası bunu bankayla anlaşıp alabilir mi ya da istermi hukuken bu mümkün mü bilmem tabii.
Ben sadece bu kadarını biliyorum
Ama şuda unutulmamalı...Feridun Uzunyol, eminiş ile aynı bahçedeki kuruluşunu Marshall a satmış, iyi eğitim almış ,vizyonlu ve en önemlisi bu işleri bilen lerdendir...
Baba yadigarı sn. İsmet Uzunyol un eminişini kaldıracaktır.
:)) sn ciğerci 6 x TL lerdede satmamıştınız benim gibi, eskilerden siniz...
Ben satamamıs tım o ayrı. 200 bin lotun yarısını verene kadar 3 TL deydik zaten...sonrası malum 0,80 kuruş.
Satsan ne olur satmasan ne olur.
Bazen kısmettir.
Saygılar
Olur şey değil akıllara zarar bir durum öyle güzel bi habere rahmen nasıl olurda halen daha gidip gitmeme arasında kalıyor bi türlü anlam veremedim başka kağıt olsa kilitlenir giderdi daha nasıl bi haber olmalıki gidesin çok ilginç
Taban olmadı ya gene şanslıyız 😃😅
Dün bu kağıdın emniş tahtası tamamen kapanabilirdi ama olumlu yanıt aldığı için kurtulma şansı oluştu böyle sağlam güzel bi habere rahmen nasıl oluyorda gidemiyor akıl mantık alır gibi değil yazık bir zamanlar sayın THUNDERBOLT emniş frıgoya benzıyor yazıları vardı toğıgın gerilerinde sürecleri birbirine benzemiyormu daha ne olması lazım bu kağıdın yuruyebılmesı için
Hadi emnis başla artık. 2 yıl oldu mübarek. [emoji3]
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Ciğerci,
Bu yorumunuz ile ne kadar değersiz bir şirket hissesinde olumlu bir hareket beklediğimizi özetlemiş oldunuz. Ki çok ta haklısınız. Böyle bastıklarına göre " kim nasıl ve ne zaman kazanmayı düşünüyor" sorusu geliyor aklıma. Ytd. hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/lAr5R4.jpg
Son zamanlarda iyi haberleri harcama moda oldu bazı hisselerde
Artık patronun yapacağı hamlelere bakacağız.
Tekniği de unutmamak lazım.
Kağıdın tahtacısında iş yok başka tahtacı olsa öyle habere yav halen daha anlasılmadıysa bu kağıt tarıhe gömülmüş kapanmış olabilirdi ancak şans verildi kurtulma şansı ve kağıt adeta bitkisel hayata girmiş gibi şaşkın şaşkın az yükselip tekrar düştü hiç birşey olmamış gibi gösteriyor inş umarım deneyimli bi tahtacı gelip kağıdı hak ettiği değere taşımayı bilir hepinize bol şans
Ustad
Ticarî hayatta herkezin başına bazı şeyler gelebilir. O ayrı bir konu
Siz hernekadar Feridun beye toz kondurmasanizda sirketin bu hale gelmesinin en büyük sebebidir Feridun bey.
Inşallah bu mahkeme bir dönüm noktası olur. Sifirdan baslar insallah.Olumden birkez döndü. Ben öyle umuyorum o yüzden bırakmadım hisseyi.Nasip diyelim
https://i.hizliresim.com/6vxiNV.jpg
https://i.hizliresim.com/8D8Box.jpg
Takaslardan anladığım(doğru anladıysam) birileri hisseyi çevirip duruyor. Yeni yatırımcı girmiyor galiba hisseye.
Sanmıyorum takaslara göre girenler ve risk alıp durusma öncesi bekleyenler olduğu belirgin fakat buda belli tahtacısı bariz deneyimsiz hiç bir şey olmamış gibi bitkisel hayat moduna çevirdi tahta kapanmış olabilirdi şans verilmiş olmasına rahmen bu rıskı alanlara rahmen kağıdı yerınden oynatmadığı gibi izleme tarafını secmıse hatta becerebılse mal vermeyı bıle denemek ıstemıs olabılır komedi gibi rezil kağıt bol şans
Sayın lokasyon, kanaatimce konkordato süreci zaten fiyatın içinde 1,5 ten buraya geldik. Daha fazlası için şirketin bir çıkış planına ihtiyacı var.Hisse adı vermek istemiyorum, malum gıda şirketi iflas davası şirket adına olumlu sonuçlanınca değil kar marjını %20 lere getirince ederine geldi. Kimseyi yönlendirmek istemem zaten bahsettiklerim biraz piyasa araştırması yapınca daha net anlaşılır.Eminiş de malum gıda hissesi gibi konkordato sürecini yönetir ve çıkış planını doğru uygularsa önümüzdeki senelerde ilginç rakamları görebiliriz. Tahta yapıcının(varsa) niyetini bilmeden acemi mi usta mı olduğunu bilemeyiz. Bence en önemlisi şirketin henüz anlatılacak bir hikayesi yok. Herkese hayırlı kazançlar...
Evet güzel bir yazı olmuş
Ama tahta yapıcısı var ve iyi teknik çalıştırıyor[emoji4]
Başlangıçtan itibaren aylık tl
https://i.hizliresim.com/qgHMXa.jpg
Kolay değil 10 yıllık takoz var.Sinira getirip bırakmış üstad.Bakalim kıracak mi
Logaritmik usd aylık koyamıyorum..Okadar eminis bakmışım ki bilgisayar eminis yazınca başka hisse grafiği veriyor[emoji4]. Onda da tam sınırda bırakmış alçalan kanlada.Kiracak mi?
Bunun için
Dediginiz gibi aksiyon lazim.konkordato on projedeki ilk 3 maddeyi uygulasa yeter. Gönül ordaki bir guzel maddeyi istiyor ama bakalım
Hayırlısı olsun
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum özellikle durusma öncesi risk alıp bekleyen yatırımcılar hüsrana uğratılmıştır yukarı yapmadığı gibi tahtayı kendı haline bırakıp düşmesine neden oldu gunu bırlık destek olmak maksadıyla alımlar yapıp tahtayı desteklemeye cabaladım muhtemelen osmanlı menkulden ıslem yapan kısıde benzer düşünüp alımlar yaptı baktıki bi halt oldugu yok kagıtta köseye cekıldı bakalım sımdı tahtasına alıcı bulabılecekmi öyle güzel sağlam haberine ıflastan cıkmasına rahmen kağıdı baskılıyor bu tarz hareketlerde kımseler gelmez kagıda zaten yakın ızleme kağıdı hemde eslesme görünmüyor umarım trend oluşturabılcek tahtanın hakkını verebilecek bir durum olusur bol şans
Tahta yapıcının niyeti eğer Konkordato sürecin kullanıp millete hisse dağıtmak olsaydı yapardı bunu bence, malum platformlarda pazarlamacı çok. Ben de elimdeki hisselerin 2-3'e katlamasını isterdim tabi, sonuçta burda kimse eminişin kara kaşına kara gözüne aldanıp pozisyon almıyor. Hele de hikayesi ve beklentisi olmayan saçma sapan tabela şirketlerinin 5-10 katladığı bir ortamda.Yine de çok üzgün değilim, herhangi bir bilgi sahibi olmamakla beraber tahta yapıcının daha uzun vadede daha karlı bir planı olduğu için beklediğini düşünüyor ve umut ediyorum. Hayırlı kazançlar tüm ortaklara.
Şirkete şöyle bir mail attım
1Konkordato komiserleri görevlerine devam ediyorlar mi
2. 72 aya yayılan borç ne kadar dır
3. Bu borçta alacaklilardan ındirim alinmismidir
4.Borcun hepsi Tl midir. Usd borç var mıdır.
Ya da usd borç belli bir kurdan anlaşılarak Tl ye çevrilmiş midir
Gelen cevap soyle
https://i.hizliresim.com/IaXqj6.jpg
Iyi Feridun beyi yalnız bırakmamışlar[emoji4]. Bu iyi
Asıl 3 ve 4 önemliydi. Yuvarlamışlar.Cevap vermemisler
Indirim aldılar mi cevap yok.
Ayrıca 2018 de usd borç vardı. Alacaklılar toplantısında hep Tl borçtan bahsetmişler.
Acaba onu da Tl ye çevirip öyle mi anlaştılar.
Öyleyse kur kaç alındı.Yine öyleyse kabul etmeyen %40 o yüzden mi itiraz etti
Yine öyleyse burdan bir kambiyo karı gelür mi
Mesela 2018 9 aylikta (konkordato tarihinde) toplam borç yaklaşık 80 trilyon. Bunun bir kısmını bankaya pesin ödemişler 10 trilyon kadar.Ama alacaklılar toplantısında borç 55 trilyon gibi hatırlıyorum yanlış değil se.Aradaki farkı ödediler mi ne oldu belli değil.
Öyle aklıma geldi merak edip sormustum
Beklesin ekmek istemiyor su istemiyor
TAKOZ.... ne olacak
Bu arada sayın lokasyon Bende az biraz destek attım. Thejackalav üstad sat dedi ama ben aldım.Satsam etik olmazdı o kadar mahkeme deyip satarsak ayıp olur du
Aşağı gelişlerde hep alıcı olurum
Bir ara Thejackalav üstad burayı okuyorlar demişti. Bildireyim bende[emoji4]
Teşekkürler Sayın Thunderbolt.
Estagfirullah. Rica ederim
Hayırlısı ne diyeyim umarım iyi olsun