yani normal olarak kesin gelmesi lazim
ama tek soru isareti bir de klgyo'yu halledip en son bizi mi birakirlar
tek onlar kaldi cunku [emoji846]
Printable View
15dk lık grafikte kritik bir noktayı yüksek hacim ve gövdeli bir mumla geçti toparlanma belirtisi olabilir.
ING'den işlem yapan arkadaş cidden değişik bir arkadaş
Ulan brüt takasa alıp kısıtlıyorsunuz herşeyi emir iptalinide kısıtlayın , pazartesiydi galiba adam 60.000 lot koyuyor çekiyor ,
klgyo tavan oldu ama ?
içimden bir ses info'nun onayi gelecek diyor yarin spk'dan
yatırım tavsiyesi degildir
KLGYO en son başvuranlardan daha 1 ay yeni oluyor. Ona onay gelirse yazıklar olsun 3 aya yakın onay bekleyen info var. Avod, artı, crfsa, bntas bunlar da klgyodan önce başvurdu.
Tahminim 3 şirkete onay gelecek bu hafta
Eurobond,swap ve opsiyon işlemleri artık infodan yapılabilecekmiş. Güzel olmuş. Ytd
https://twitter.com/infomenkul/statu...719544832?s=19
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu islemleri hiç yapmadigim için (varsa yoksa hisse senedi islemleri [emoji16][emoji16]) tam olarak bu işlemlerin şirkete ne kadar fayda sağlayabileceği hakkinda fikir yürütemiyorum.
Açıklayıcı bilgi verebilecek olan var mı?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbul'da yerli yatırımcı sayısı rekor tazeledi
Yerli*yatırımcının*Borsa*İstanbul'a ilgisi hız kesmeden devam ederken, ekimde 121 bin 814 artan yerli yatırımcı sayısı, aylık bazda Borsa İstanbul tarihindeki en yüksek artışa işaret etti.
Gelenler hep züğürt herhalde. [emoji23][emoji23] Hacimlerde bu sayilara paralel bir artış yok şimdilik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendi adıma faiz artırımı beklemiyorum ama olsa bile piyasayı tatmin edecek oranda olacağını da sanmıyorum,
ama dediğiniz gibi oldu diyelim, elbette kredi maliyetlerini yükselteceği ortada.
Info özelinde cevaplamak gerekirse dikey büyüme stratejisi ve kazanılacak yeni müşteriler, açılacak yeni şubeler aradaki farkı kapatacaktır diye düşünüyorum..
is the average of five people around the human..
O zaman ki ile çok önemli bir fark var bence. Borsa 1999 da %600 yükselmiş ve çok pahalı bir hale gelmiş ve 2000 de bunun duzeltmesini yapmış diyebiliriz. (2000 krizide sebep tabiki)
Şuanda küçük hisseleri bir kenara bırakırsak ucuz hatta cok ucuz bir borsamız var.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazıkki dolar bazlı diplerde bir borsamız var. Bu şirketij bedelliden sonraki 4 çeyrek 100 milyonu grçmesi ile yeni bir defter açılacaktır. Asla bedelliye ihtiysç duymayacak. Büyüyüp gidecektir
Bu hafta bedelli hareketini yapmadığımıza göre yarın büyük ihtimalle bedelli onayı gelir :)
SPK bülteninde kiler gyonun bedelli sermaye artırımı onayı gelmiş. Biz haftaya kaldık heralde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın şirket kursam, sonra halka arz etsem, sonra bedelli başvurusu yapsam tahmini infonun bedellisinden önce sonuçlanır
spk ya buradan ağır hakaret edeceğim zor duruyorum
İnfo yöneticileri bedelli onayının geç gelmesi ihtimalini düşünüp borçlanma tavanının yükseltilmesi için spk ya başvuru yaptılar bir iki gün önce. Peki kaçtan kaça çıkacak 100 milyondan 150 milyona yani fark 50 milyon TL. Peki bedelliden şirket kasasına ne kadar girecek 50 milyon TL. Yani şirket ben 50 milyon bono ihrac ederim, bedelli onaylanınca gelen parayla öderim diyerek bedelli gecikmesine karşı hamle yaparak doğru yapmış oluyor. Başvuruyu görünce bedelli olacak niye böyle birşey yaptılar diye düşünmüştüm ama şuan bana da mantıklı geldi bedelli gecikince. Bu başvuru sonucu çabuk gelebilir ve bedelli gelene kadar aynı işlevi görür diye düşünüyorum.Dün klgyo tavandı bugünde %6 demekki onay geleceğini anlayanlar oldu ve bugün onayı geldi spk bülteninde. Ayrıca fazla bedelli başvurusu kalmadı bizden sonra başvuranların çoğu onaylandı gitgide yaklaşıyor onay tarihi diye düşünüyorum. Ytd
Yönetim akıllı gerçekten SM-T720 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar
Bedelli de herhangi bir sıkıntı olabilir mi, bu kadar geçikmesi anormal değil mi, düzeltmeden sonra bile 1.5 ay oldu
Yatırım tavsiyesi değildir
Rezillik valla
Paraya şiddetle ihtiyacı olan, adamakıllı kullanacak şirkete yapılan resmen zulden başka bişey değil. Bu spk en dandik şirketleri onaylarsın. Bu yaptığın ne !!!!
15 kasım kesin son mu?
En son öğrenci iken ereğli demir çelik bedellisine katılmıştım. %200 bedelli %800 bedelsiz idi. Nedense şimdi buna katılmayı düşünüyorum, katılacağımda saçma sapan yükselmezse! Paramı en iyi şekilde kullanacaklardır, eminim.
Ben de info almayı düşünüyorum.
Sebebi? Araci kurumum info ve çok beğeniyorum çalıştığım en iyi iki kurumdan biri. Surekli kullanıyorum bu nedenle.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onay gelenler Kiler ittifak katmer yorum yapmayalım diyoruz ama şunlara bakıp da yorum yapmamak elde değil, spk olarak sen borsaya gıren yatırımcılara kredi açan şirkete bu kadar set koymanın sebebi nedir? Yatırım tavsiyesi değildir
Benim bildiğim son zamanda bir tek tkuru reddedildi. %900 Dü oranıda. Onlarda şimdi baktım 2 eylülde başvurmuş 1 ekimde 1 ay dolmadan Red edilmiş. Eğer bir sıkıntı olsaydı Red edilirdi. Bu süreçte kimisi bir ay dolmadan onaylanıyor kimisi 2 ayda belli bir süresi yok sanırım. Başka Red yiyen bedelli duymadım son zamanda duyan varsa yazsın. Zaten başvuranların içinde kar eden son dönem bilançosu kar etmiş info harici başka şirket var mı oda meçhul. Ytd
SPK sana söyleyecek laf bulamıyorum gerçekten , yazık vallahi yazık,
Şimdi yine algı beklenen bedelli gelmedikçe sinirler bozuluyor süreç tamamlanırsa hissenin önü açılacak ama şimdi bedelli gelmediği için tekrar baskı oluşacak..
Bu kısır döngü artık bıkkınlık getirmeye başladı. Aslında şu bedelli hikayesi hiç olmasaydı hisse zaten her bilanço döneminde karını katlayarak artırıyor.
Şimdi beklenti bedelli olduğu için baskı oluşuyor düşünmek istemiyorum ama Red gelirse fena aşağı salar diye düşünüyorum..
Artık kendi adıma bu kadar bekledim sonunu görmeden bırakmayı düşünmüyorum.. Moralimizi bozmayalım. Hakkımızda hayırlısı.. Herkese bol kazançlar.. İyi akşamlar..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Red diye birşey yok , revizyona gittiği için onay attı önümüzdeki hafta son galiba artık onay gelir , red olsaydı şimdiye kadar çoktan gelmişti ,