acelesi var muhteremin devrede 49 a 1 lot yazildim supurmuş direkten döndük:rules:
yeniler sakın ha bulaşmayin
Printable View
acelesi var muhteremin devrede 49 a 1 lot yazildim supurmuş direkten döndük:rules:
yeniler sakın ha bulaşmayin
Keske digerleri de cikis yapsaydi, spek ne yapiyor anlamiyoruz? Dikkatli olmaliyiz...ytd
darısı holdinge...
Yahu kagıt nerelerden geldi şimdi tavsn yapmış bulaşmayın diyorsunuz haklı olabilirsiniz biraz geri gelebilir ama ben daha sonra devam edebileceğini düşünüyorum şu an elimde hisse yok ama 37 38 lerden tekrar alırım yt değildir
Beklemeye, izlemeye devam.
3.5M para giriş olmus
madeni pis satiyorlar.anasinin dizinin dibinden ayrilmayan alette neler oluyor?:he:
nefes aldirmali böyle göturemez brut takas gelebilir gelmeyebilir de sonuçta muz cumhuriyeti
yeniler niye atlamasin?terste kalanin cani çikar 30 dan 50 ye % kaç gitti?
günaydin esnaf
spek efendi 58 guruştaki 1 lot benim bilginize
tabana mi verirsin yataya mi sararsin ...
Sevgili ortaklarim ihevada 14 ay kaldim, cok strese girdim, 0.53 maliyetimi 0.53ten sattim, mesajlarima karsilik veren degerli dostlara da tesekur ederim, ortaklarima hayirli kazanclar diler Allaha emanet olunuz...ytd
hocam hayırlı olsun
tavan hayırlı olsun
tavan hayırlı olsun arkadaşlar...
BU GÜN DÜŞEN HABERİN İÇERİĞİNİ BİLEN VARMI?
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
10 yıldır beklenen hareketler 2 gün tavan[emoji16]
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihlas holding paylaşabilir misiniz?
Yüzde 33 u gitti kalan sağlar benimdir.mahir vardı ne yaptı acaba
Alet candır. Ama isterse zirveye çıksın patronunu nokta kadar sevmiyorum sevmeyeceğim de
Kap : Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, IHEVA.E ve IHYAY.E payları 28/02/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 14/03/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Ortaklar spek benide attı trenden kalanlara bol kazanç dilerim.
e guzel haber tez yayilir brut gelmedi en azindan:vk:
İyi habermi hocam
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
değil yukarı sürmeye devam ederse sırada 15 gün brut takas o da olmadı 15 gün tek fiyat uygulamasivar
neymiş bistek yatirimcilari koruyormuş şelalede korumaz yukselişte bizleri düşünür
8 yıldır bekliyorum maliyetimi 34 krş kadar dusurdum yükseliş devam edermi ne diyorsunuz...1 tl leri gorurmuyuz
Bu üçkağıtçıların ne yapacağını kimse bilemez, bir bakmışsın başladığı yerde bir bakmışsın bir hafta daha tavan... Nasıl isterlerse...
Kredili yasağı geldi. Kredili desteği olmadan tavan yapamaz bence.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belkide tavana yapiştiran alnus ve a1 i yakalayan mücü?
ya da galip mi götüruyor?olmayan ahlimda deli sorular
Yok be patron kendi çapında küçük bir yatirimciyim ilk maliyetim1.24 tu.Lazim olmayan bir paraydı maliyeti dusurdum yalan yok 50 bin lotum var. 1 tl görürse satacam yeter artık
8 yil beklemişsin sabirla.şimdi beklediğin hareketin belki başlanndayiz. Satma hisseni izle biraz olan biteni sular durulana kadar.insallah hep beraber kazaniriz. Ozgyo nun son 1 yillik grafiğine bir bak derim.darisi bizim başimiza ortak [emoji106][emoji847]
aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.
Sağol teşekkür ederim..hakkımızda hayırlısı ıhsallah hep beraber kazanırız
Sabırlı olmak, panik yapmamak ve yönlendirmelere kapılmamak bu borsada kazanmak isteyenlerin dikkate alması gereken şeylerin başındadır desem hata olacağını sanmam.
mecbur bekleyeceğiz de yeniler niye atlamasin diyoruz?
twitiirdaki guvenilir ustatlara soruyorsunuz adamlar cevap bile vermiyor ki haklilar...
alet niye ayrişti cevabi çok önemli
yillarca maden gitti 10 a bu oynamadi +iflastan bile uzaklaşti
tahtada şeytan var ondaki sabır devede yok yillardir izlerim
zabahnan görusuruz
Kim atlar kim trenden düşer kim kime akıl danışır bilmiyorum ama birilerine akıl danışarak hareket edenlerin sonu genelde hüsran oluyor. Bu işi profesyonel olarak yapan aracı kurumlar ve danışmanlık şirketleri ile görüş alışverişi yapıp en son kararı kendi vermeli insan.
hayirli zabahlar 60 açti ben yine insanligimi yaptim 69 a 1 lot yazdim bekliyorum
hepsi düşerken alet kalkıyor. fıtratında var :)
teknikçi arkadaşlar ne der düzeltme mi dökme mi yapıyor.ama işini çok iyi yapıyor.
https://i.hizliresim.com/mMpnL4.png