Hızlı ve sert güzel gün oldu .
kolay gelsin
Printable View
Hızlı ve sert güzel gün oldu .
kolay gelsin
Sn.Bulut hektasta yine bedelli söylentileri dolaniyor.%150
Bu konuda yorumunuz nedir.
Bedelliye katilmak mantiklimidir.
Dünkü takaslarda bankalarda kar satışları mevcut , buda tahtalar arası geçiş yaptırmış.
bugun kuş , çelikler,tup ,koç holding ağırlıklı gün olabilir bankalar biraz dinlenecek gibi.
bugun oyun daha netlik kazanır.
Kchol grafında değişiklik var mı sayın sindoma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynı fikirdeyiz. Ben hasılatların da enflasyon üzeri arttığına eminim. zaten bu kredi genişlemesi ile hasılatlarının artmamış olması çok zor ama bu durum da genel ekonomi işleyişimiz açısından doğru değil o ayrı konu.
bakalım temkinli bir şekilde trendden faydalanmaya çalışacağız.
kchol ve tuprs da güzel formasyon mevcut kalkış için kuleden teyit alırsa paylaşıcam.:)
Halkbank ve Vakıfbank karlılığı geçmişe göre iyi gelecekler içinde biraz inceledim.
özlden bir kardeşimizin ricası üzerine.
cabin crew anons bekliyor :) paylarşımlarınnız için teşekkür ederiz.
28-30 .03.2022 pozisyonlar açmaya başlamıştım .Burada bulunduğumuz tahtaları grafladık hedefleri ile
7 tahta ile yola çıktığım yolculukta bugun THY şimdilik vedalaştım.Biraz yük azaltmak istedim %34 getiri sağladık .
tahta 41-41.50 teknik olarak görme ihtimali mevcut.2 diğer tahtada ve 2 bankada yüklü pozisyon taşıdığımdan böyle bir kar al yaptım.
devam edenlere bol kazançlar
Tüpraş için yeni graf var mı sayın sindoma? Bugün 258 üstünde duramadı.
THY için yeni havuç MCI endeksine sahol le berber geri alınacağı dedikodusu mevcut .
36.60 maliyetle bende kchol taşıyorum.
özl soruyorsunuz teknik olarak durum nedir diye , iki gün önce belirttim durumu yukarki bantımız 41.42 üzeri kalamadı , bofa makinesi hep satış tarafında sıkıntı o .Temel hikaye olarak birileri bir haber mi aldı bu kısa vade bilanço olabilir mi diye düşünüyorum .Varsa öyle hikaye duyan paylaşır burada.40.60 altı kapanışlar yapmamalı benim graflarda.
Tüpe bi can geldi :)
tup de bugun bir isteklilik var haftalık kapanışı bizi kırmaz 264 üzeri yaparsa graf gelecek .
tupçü tahta yapıcıya duyrulur.:)
sn sindoma krmd d de bir haftadır pek bi hareket yok. bistteki yükselişe katılmadı bu hafta. badem spor dinlendirmeye dvm mı ediyor dersiniz ? Ereğli de aynı gibi. Tekniği ne der acaba ?
Yonca 14.58 üzeri saatlik kalmaya başlarsa onunla ilgili formasyonlu graf koyacam.
Düşüncem şu şekilde piyasa oyuncuları ilk çeyrek rakamlarını görmek istiyor çelik sektöründe , oyun momentum treda döndü bu bilanço yani bilanço beklentisi yüksek tahtalarda hem badem spor , piyasa oyuncuları ilk öncelikleri bankalar,kuş,tup,holding, böyle yayılıyor , buraya para girmiyor öyle zaman gelecek çeliklerin bilançoları 2022 için yüksek beklentilere aşacak rakam konuşulmaya başlanırsa buralardan çıkan para çeliklere girecek , şuanda dinlendiriliyor diyelim ama bilançoya yakın bir hareket beklenir piyasalarda sert satışlara dönülmezse.
Eğer daha erken piyasalarda satışlar olmazsa 8-9 işlem günü daha oyunda kalmayı düşünüyorum.
bu stratejiyi geçen ay 28-29 alımlar yaptığım tahtalarla beraber koydum.
bakalım hayırlısı.
Hafta sonu olması, dışarının oynaklığı vs derken ortada olan bir maç mevcut bugun için. belli tahtalar dengede tutmaya çalışıyor bakalım ABD açılışı ile onların izleyeceği yol bugunkü kapanışın durumunu belli edecekdir.
teşekkürler sayın sindoma. bende bu hafta bir iki elim gitti satmaya ama hala beklemedeyim.
bulut hocam beyaz kırılmazsa düzeltme yaptı mı diyeceğiz ?
https://i.hizliresim.com/qsw87u4.png
https://i.hizliresim.com/41i6ao5.png
saatlikte daha net görürsünüz .
39.50 destek çalışmazsa 37.50 formasyon hedefi
Aynı formasyon yoncada ,tuptede mevcuttu.
hocam sizin grafikte o kadar fazla trend çizgisi var ki ben o kadarını beceremem inşaallah zamanla öğrenebilirim .
https://i.hizliresim.com/asvoick.png
pit ,
Dostum Anneciğin vefat etmiş , Allah rahmet eylesin başın sağ olsun.