https://resmim.net/f/huHqEr.jpg
Printable View
Sürekli işleme geçmesi iyi oldu. Yoksa bunların bı b.k yapacağı yoktu. Geç kalınmış doğru bir karar oldu. Bilançoda desteklerse güzel olur
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor yahu ...:Sad:
Çalıların arkasında uyuya kalmışız...
Deyin hele neler oluyor...:oleyo:
120 ler eski zirveleri oradan satış gelirmi ne dersiniz teknikçi arkadaşlar
yarın ki tavan 120 gözüküyor çoğu yerde ... Yeni sisteme göre 115 olması gerekmiyor mu?
kafam karıştı yarın mı sürekli işleme geçiyor 4 kasım da mı bu arada arkadaşlar ben mynetten takip ediyorum ana pazar 2 ye geçti diye kap haberi göremedim ben linkini burdan atarmısınız şikayetçi olduğumdan değil de ne olduda pazar değişikliği oldu birdenbire bundan sonra gidişat nasıl olabilir üstadlar yorum bekliyoruz
Bende 4 kasım biliyorum arkadaşlar öle değilmi
Yarın öğle arası kalkıyor galiba. 10 18 arası tek işlem olacak sürekli işlem görenlerde.
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar biraz araştırdım anladığım kadarıyla yarın 10-18:00 arası kesintisiz işlem olacak tüm borsada yani öğle arası kalkacak, pazar değişikliği olayı ise 4 kasımda benim karıştırdığım nokta buydu yeni pazar değişikliğini biraz daha açarsak eskiden şirketlerin halka açık piyasa değerine göre A,B,C,D şeklinde gruplar oluşturulurken şimdi toplam piyasa değeri,halka açıklık oranı,bireysel yatırımcı sayısı ve likitide değerleri gibi kriterlere bakılacakmış yani ana pazar 2 deysek yarın değil 4 kasımda sürekli işlem olacak biz yine yarın tek fiyat eşleşme usulü açacak yanlışım varsa düzeltin ..
ben bir 4 görünce ekimine kasımına bakmadım heyecandan.özür dilerim arkadaşlar....
normal bir kağıt tavanın ertesi günü en az % 8-9 yukarıda açar.bu ne böyle yahu.....
bence bi b.k olacağı yok.Yeni keklerin eline verecekler buralardan böylelikle yeni mağdurlar doğacak.Onlarda bizler gibi 5-6 yıl bekleyip ümit edecekler ve sövecekler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
El frenini çekti mi ne...birde sürekli müzayede olsa...
Şimdi bir sonraki işlem ne zaman bilen var mı.
Değerli ortak, hisseden beklentinizi bilemeyiz
Bir yıldır hissedeyim ve uzun vadeli düşünüyorum. Side nin yenileme yatırımları bitmiş. Yıllık 4 milyon dolar kâr potansiyeli var. Ülke şartları değişmezse turizm sektöründe işler yolunda. Borsa da fiyatlar ne olur bilemem ama şirket harika. Borçlar ve önceki yıl zararları bitmiş. Ortaklara somut net bilgi paylaşmak istedim. Al sat tavsiyesi değildir.
güzel kardeşim.neyi devredecekler.kendi yaptığı işlemlerin haricinde dışarıda dolaşan lotmu kaldı.5 kat arttıda bizimmi haberimiz yok.8 yıldır sürünüp duruyor.zaten malın tümü patronda.böyle yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin.bu kağıt 50-100 lotla yön bulan bir kağıt.birde kağıdın tam rahatlıyacağı bir dönemde olumsuz yorumlar yapmayalım lütfen.satacak olan etki altında kalmadan satsın....
herkes malını değerinde versin dostlar....eşşek gibi alacak.....
Eski dostlar bu hisse yi evlat edindi satmak kolay mı
Neler olmuş burada ortaklar ben geç kaldım galiba çalıların arkasında uyuyakalmışım
hoşgeldin:)çok bişey kaçırmadın hissemiz 4 kasımda sürekli işleme açılacakmış hadi hayırlı olsun c grubu hisseleri hareketlendi ayces pkent gibi sığ hisseler hareketlendi bakalım nerde soluğu alacağız ben yolun başında olduğumuzu düşünüyorum çok bekledik karşılığını alacağız hayırlısıyla ytd...
aylıkta dolar bazlı grafiği şahene duruyo tabi deli petro bu ne yapacagı belli olmaz
tavanda kaç lot var bekleyen görebilen arkadaş varmı?