923_924 kademelerinde 350 bin lot işlem oldu yaklaşık mübarek garanti Bankası:)
Printable View
923_924 kademelerinde 350 bin lot işlem oldu yaklaşık mübarek garanti Bankası:)
Dün kfein de alan tacirleri bugün de smart da alıyor sanki Bi haber gelecek gibi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef hissede ki hareket rin tin tin hareketi. Smart +5 yapınca bu da +1 yapıyor, smart 2 kademe düşünce bu eksiye geçiyor. Oysa ki her şeyiyle smart ı katlar.
Yolu uzunsa kendini yormak istemiyordur belki dikkat çekmek istemiyorda olabilir 2 3 gün konusuldu su an kfein diyen yok. Şükür
Meri iki günde yarım milyon mal sattı maliyet 9.26 karını realize etti topladığı malı 9.26 dan sattı yine toplamaya geçtiği zaman durum farklı olacaktır yarın yada pazartesi çok güzel bir hareketle 10 lara gelecektir diye düşünüyorum tamamen kendi kişisel fikrim olup yaptırım tavsiyesi değildir
Merri nin %5 lik hissesi var diye biliyorum satıslarınında hisseyi istedikleri düzeyde tutmak için kullanıyor diye düşünüyorum. 6 4 beri hissedeyim satıp tekrar alıyorum 9.04 aldıklarımla 10 göreceğini bende sizin gibi umut ediyorum
https://invst.ly/oqqr3 flama var sanki günlükte
2 gündür beni şaşırtıyor hareketlerinle.
Menopozlu meri teyze bozdu tahtayı yine.
Smart aldı başını gitti bizim kağnı bakıyor sadece.
Yalnış oldu. Özür....Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlışlık mı var eşleşme 11,07 gösteriyor, tombul parmak olmasın:)...
Teknik olarak saatliklerde macd ve rsi düzeltmede ya bugün yada pazartesi aksilik olmazsa düzeltmesi bitecek gibi hacimin düşmesi düzeltme açısından güzel umarım bizi yanıltmaz aksi taktirde 8 lere kadar gelme ihtimali var
Gün içi fiyat marjlari azalıyor dikkat 9.57_8.90 aralığında ki hareklilik kisalmaya başladı bugün 9.10_9,30 fiyat marjina düştü fiyat marjı ve hacim azalıyor bu da bir yöne sert bir kırılim olacağanin göstergesi
Zaten işlem hacmi de iyi değil, keyifsiz bir gün.
Dinlensin bence bir süre...
İnşallah temennimiz bu. Herkese hep beraber bol kazançlar diliyorum.
8.90 ve 8.55 destekleri haftaya bu fiyatlar önemli kısa sürede ki yükselişi sindirmeye çalışıyor ama bilisim sektörünün en geride kalan hissesi neredeyse hissede niye bu kadar baskı var anlamak mümkün değil tahminim yeterince toplanamadi
Sn.hothoti sizinle ayni fikirdeyim, hisseleri yeteri kadar toplayamamis olabilir tahtaci. Ben gecen gun 9,30 sattigim gibi 9,57 ye kadar cekti. Sonrasinda ben aldikca hisseyi dusurdu , tabi ki ben bir ky yim ,hepi topu 7.000 lot var ama benim gibi 40-50 kisi olsa bu tahtaci icin problem teskil edebilir. Bizim burada yapmamiz gereken usulca beklemek olacaktir dusuncesindeyim, bu hissede alsat yapmak cok riskli sattigin gibi fişekleme tehlikesi var ve bu olasi ciddi yukselisleri kacirmamiza sebep olabilir.hisseni gelecegine guveniyorsak ekrandan gunlerce uzak kalmak hayrimiza olur.
Çok yakında bizdedir devreye girer bu durum.
Kafein yerli ve milli olarak lastik yakar bence.
https://qha.com.tr/haberler/rusya-da...klandi/119249/
Bence hisse düzelte düzelte gidiyor pazertesi tekrar bir atak bekliyorum. Bunun diğerlerinden ağır gitmesi yükünün ağır olmasındandır bence.
Sn maharaj, rusyanin uygulamasi cok iyi kendi adlarina , bizimkilerde dusunuyorsa eger yazilimcilarin son 1 aydaki hareketlenmesinin sebeplerinden olabilir mi diye dusunmeden edemiyor insan. Ayrica tvlerde medyada surekli yetkili kisilerin yerli milli yazilima gem vurmalari biseylerin on hazirligi olabilir, bir nevi kamuoyu yoklamasi gibi. Ayrica kfein buyuk veri analizcisi, bu işe derinlemesine kafa yoralim, kisa arastirmalarim sonucu o kadar buyuk veriyi toplayan degil analizini yapabilen para kazabiyor. Her gecen gun dunyadaki ve ulkemizdeki veriler katlanarak cogaldigina gore, yilbasinda da kvkk uygulamasi zorunlu olacagina gore, daha yolun basinda sayilir miyiz?
Valla hocam bu işler arz talebe bakar merii nin satması zerre umrumda değil aynı şeyleri karelde 9_10 arasında çok yaşadım 11 den sattım hisseyi daha doğrusu satmaya zorlandım çok hareketli bir hissede gerçekten dayanmak zor oluyor güzel kar gordunmu satıyorsun bu arada bende 54000 bin lot var bildiğin kazma kürek ile daldım hisseye bu sefer kararlıyım satmamaya bu tarz hisselerden trade etmek çok tehlikeli oluyor hikayesi olan hisseleri satmamak ve beklemek en doğrusu sanırım yakın bir zamanda oylum aldım 2.90 maliyetle kısa sürede 3,50 görünce sattım halbuki temelini çok beğendiğim bir hisseydi ama dayanamadim sattım pat 5 e kadar dayandı hisse eğer bir hissenin temeline güveniyorsan kiprasmiycan özellikle boğa piyasasında çok tehlikeli oluyor bu arada yazdıklarım tamamen kendi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi değildir
Dostum 54.000 lot bu hisse için çok fazla...Satarken tahtanın anasını ağlatırsın...Tevfik te yok bu kadar lot...
İzci dostum sen yaşıyor musun hala. Arada bir ses ver yaa.
Bu kafein önümüzde ki aylarda büyük ralli yapabilir.
Kımıldama bir yere. Bak kabasakal hala ayakta.
Hepsi benim değil biraderlerin adına da ben işlem yapıyorum ama emin ol tek kalemde alacak olanlar var o kadar lotu merii iki günde 500 k lot satıyor 50 bin lot ne ki
Satarken sıkıntı olacağını sanmam en fazla 5 kademede verilir hepsi. Kademelerde bazen 10-20-30 bin lot oluyor sorun değil yani. Önemli olan şirkete inanıp yatırım yapmış olmanız tebrikler.
Hedef 2019 son çeyrek, 20 milyon tl civarı net kar mı gözüküyor :)
Batuhan
20 Milyon TL kar sermayesi kadar yapar. Her ne kadar yazılım sektörü de olsa 20 TL fiyat yüksek bir beklenti...
Bu sene 20.mio tl acikarsa , birdahaki sene 30 yada 40 mio kar aciklayacagini satin alir piyasa, bu da hisse fiyatini 20 tl 30 tl araligina rahat cikarir. Sektor iyi , canli , devlet ozel herkes deger vermek zorunda ve veriyorda zaten. Bize dusen arkamiza yaslanip beklemek.
Karel bendede var ama karel son çeyrek ile %100 yapamaz bence yaparsa fiyatı 30 tl olıurki bu hayal gibi bir rakam olur. Ama borsa burası biz karelde senelik 140 milyon beklerken bakarsın 200 milyon açıklar 30 potaya girer.
Kfein ise 9 lira, zaten 6 liraya yakın bir fiyattan halka arz olmuştu. O günden bu yana kfein baya iyi işler yaptı. İçinden bir şirket daha çıkardı karlılığı sürekli arttı vesire. Şuanki fiyatı 9 lira. %100 yapsa 12 aylık sonunda 18 lira hisse ederine kimse pahalı demez.
Sevgili İzci dostum, senin kront 2.5 milyon karla 144 milyon piyasa değerinden işlem görüyor. Hatta bir ara piyasa değeri 300 milyona dayanmıştı krontun. Yazılım işi böyledir, fiyatlamaları ve beklentileri bazen abartırlar.
Bakınız: örnek ABD teknoloji ve yazılım şirketleri.
Kafein 4.50 TL fiyattan halka arz oldu. Geçen sene.