Adamların derdi 500 lot 1000 lot değilki, dediğim gibi senin 500 lotunu almazlar ama biri 7,15-7,40 aralığına 300 500 bin lot yazarsa anında çizerler.
Printable View
Adamların derdi 500 lot 1000 lot değilki, dediğim gibi senin 500 lotunu almazlar ama biri 7,15-7,40 aralığına 300 500 bin lot yazarsa anında çizerler.
Çiziktirmek için Pala gerek. Patronlara niyet gerek. Yoksa hertürlü çizilir... :)
borsada değişmez kural burdan atıyorum 100.000 lot al
dip otomatikman 6 tl olur hemen
atıyorum elindeki malı 999 tl den verdin speğin eline
gider 2777 yapar onun için fazla kafa yormayın yaslayın gitsin inancınız tam paranız oldukça ve bolca ise.
benim akinolu amcamdan bana miras kaldı bu mallar.
bende kızlarıma bıraktım malları ki damatlar sürünsün.:yes:
bunun adı bundan sonra ruh çimento.
O yüzden her zaman sağlam hissede, ihtiyaç olmayan parayla kademeli alım, çünkü sen aldıkça düşürürler toplamak istedikleri malı. 7,30 larda bunu yazdık, silkelemek istiyorlarsa 6,80 lere çekmeleri gerek dedik, ne oldu dediğim gibi çektiker 6,80 lere, peki silkelendimmi, tam aksine maliyet düşürdüm, hatta 6 lara, 5 lere çekseler daha çok alıp daha çok maliyet düşürecektim, şu an azda olsa kara geçtim ama fiyatlar her zaman değişebilir, bugün kar görünen yarın zarar olabilir, önemli olan malın gerçek değeri ve sana ileride sağlayacağı faydadır, bunun için uzun vade düşünüp zamanı ve parayı sabırla iyi yönetmek gerek.
Askerliği eksik yapanlar nuh çimentoda günlerini tamamlarlar desek beyaa!
Eski yöntm kurulu bşknı Atalay Şahinoğlu öbür tarafa gitmiş. Artık kap a davamız devam ediyor diye göndermezler herhalde. Dava düştü. Ha kap a ara ara devam eden dava süreci mahşere kaldı diye bildirirler se şaşırmam...
Bir de cenazede yoktuk. Hakkınızı helal ediyor musunuz sorusuna "ETMİYORUM" diyorum..
Nerdesiniz millet.. Kaç gündür yazan yok. Yas mı tutuyorsunuz. Şirketi dolandırmakla suçlanan(bizi de tokatlamış oluyor) biri için yas tutmaya gerek yok:) bu arada ufak ufak gidiyor. Öngörümüz çıkacak mı bakalım..
Yazacak birşey kalmadıki, yazılacak herşeyi yazdık. 7 altındada fazla bekletemediler mal toplayalım derken kaptırdıkları için. Bizde temettüye kadar elimizdekilerle yetineceğiz artık, bir ay izlemeye bile değmez.
Google earth üzerinden konum olarak bize yakın Aslan Çimento ile kıyaslama yaptım, fabrika olarak Aslan Çimento bizim yarımız bile alan kaplamıyorken borsa değeri olarak bizi ikiye katlamış, ya biz çok ucuzuz ya Aslan çok pahalı, piyasada nedense Aslan çimento daha çok ilgi görüyor, dolaşımdaki payının azlığı ve arasıra yaptığı tavan hareketleri nedeniyle olabilir.
arkadaşlar fabrika full çalışıyor
stokları da sıfırlamışız
bu arada yeni ihracat müdürü adayımız hayırlı olsun vatana millete
yengemize hoş geldin diyelim.:bravo:
http://666kb.com/i/e37mad95tcn9v79tp.jpg
Davanın bilançoya VS bi etkisi olacağı yoktu zaten . Ölmüş gitmiştir. Sadece artık ikide bir bildirim yapmazlar davayla ilgili.
Şirket şunu diyor.. Ben fabrikayı satacak mıym. Hayır. Ee.. Tahta 3 olmuş 7 olmuş 10 olmuş bnm için önemli değil. Temettden payımı alırım, yönetim giderinden de paramı alırım..bana yatırım yapan ky yi neden düşüneyim.. Hertürlü hisseyi baskılarm. Da nereye kadar?
reis bu tahta zaten 2011 e kadar primli idi şöyle ki halka arzdan sonra 600 milyon usd -900 milyon usd arasına çıkarak zaten ben pahalıyım demişti. şimdi ortalık bulanık buralarda dansa izin var biraz millet tırtıklamaya başlasın bak bakalim veriyormu gerisin geri alıyor mu ?
2011 e kadar primliydi eyvallah da. Sene 2019..8 yıl geçmiş. Onun primi dolar karşısında eridi zaten.. Prim mi kaldı:)
Patronlar tyfiğin de başkanlığında hisseyi makul! rakamlara çekmeyi kararlaştırmalı. Ve uygulamalı. Yoksa tırtıklamayla falan olacak iş değil. 11 den 7 ye düştü ne dansı.. Bırak tırtıklamayı hissenin a bile qlardı. Her ne hikmetse yanaşan yok!50 - 100 bin TL işlem hacimleri ne düştü yine..
Ben alacağımı aldım, kenara çekildim, bunun fiyatı artık beni ilgilendirmiyor, yıllık düzenli temettüye devam etsin yeter, bunun verdiği temettülerlede büyüme beklentisi olan 5-6 şirkete eşit alımlar yapacağım, Allah ömür verirse ileride ikinci bir emekli maaşımız olur, olurda biz yiyemezsek çocuklara miras kalır onlar yer. Döviz alıp Ülkeye ihanet etmektense kendi şirketlerimize ortak olmak en güzeli, bence herkes bu bilinçte olmalı, Ülke batarsa zaten bizim varlıklarımızın bir anlamı kalmayacak, para kaybedilir kazanılır ama en önemlisi yaşadığımız bu topraklardır, ortak amacımız Ülkemizin özgür bir şekilde kalkınmaya devam etmesi, hep birlikte refah ve huzur içerisinde sağlık ve sıhhatle yaşamaya devam etmemiz olmalı. Biz bu şirketlere sahip çıkmazsak elin yabancısı gelir yüksekten dövizini bozar üç kuruşa koca şirketlere ortak olur, temettüyü kendi alır, bizide köle gibi çalıştırır. %60-65 lerde olan yabancı payı %80-90 lara çıkar.
Haziran 2016 da patates, kuru soğan 0,59 kuruşmuş!! 6,7 kat artmış. Heyt be ekonomimiz ne de güzel büyümüş..
Ne yapalım, patates soğanmı alalım, siyasi görüşleri bir kenara bırakıp hep birlikte bundan sonrasını düşünmemiz gerek. Toplum olarak malesef hazıra alıştık, köylüsü şehirlisi üretimi bırakıp hazır tüketime yöneldik, buna hiçbir Ülke ekonomisi uzun vade dayanamaz, birlik olmalı çok çalışıp çok üretmeliyiz.
Sayın teamsah ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle.. Sen bu yazdıklarını nuhcm genel kurulunda söyleseydin ya.. Patronlara söylesene şirketlerine sahip çıksınlar.. Benim karnım bu boş laflara tok!! Kaymağı zenginler yiyecek ama işler bozulunca hep beraber faturayı ödeyeceğiz.. Ne güzel iş.. Fransız, Alman, Japon gelip satın alsa şu şirketi bunlardan kat be kat daha insaflı yönetir..
gulu gulü vak vak vak.
Tam teslimiyet.akışına bıraktım.bakmıyorum bile.unut gitsin.
Bu fiyatlamalar sunni ve geçici, elbet piyasa normalleşecek ve bu fiyatlar ileride çok komik kalacak. Bu yüzden şu an için izlemenin bir anlamı yok, nakit geldikçe fırsatı değerlendirip eklemeye devam. Ben inanıyorumki dolardanda altındanda çok daha fazlasını kazandıracak önümüzdeki yıllarda, o yüzden panik yapmanında bir anlamı yok. Y.T.D.
reis bizim liman önünde mavi Marmara gemisi duruyor ne işi var orda.
uydudan bakıyorum klinker gelecek mal dolacak çeksin ordan hemen :party:
http://666kb.com/i/e3llgk2h0jaz7tok5.jpg
Zamanında gazzedeki yahudi zulmüne karşı bölgeye giden gemi "mavi Marmara" şimdi de nuhcm zulmüne karşı bölgeye gitmiştir. Bence gemi çok doğru yerde duruyor :)
bende aranıza katıldım bugün. cimsa dan vazgeçip burayı seçtim.
Hoşgeldin sayın mf2hd.. Çimsa bu aralar dikkat çekiyor.. 18 lerden 6 lara geldi.. İspanyada da 180 milyon $ a çimento fabrikası aldı diye biliyorum.. Nuhcm 11 den 7 ye geldi..
Çimsanın finansal borçları fazla ve döviz yükselişinden olumsuz etkileniyor diye biliyorum, bizim fazla döviz yükümlülüğümüz yok, o yüzden daha rahatız.
Sabrına bağlı kardeş.bu tahta sabır dergahı.biz bu burada hamdık piştik yandık.
Sayın Teamsah bir yerde hata yapıyorsunuz. son 12 yılda ülke medyan ortalama yüzde 6 büyüdü. Borsalar geçmişi değil geleceği satın alır. Siz geçmişin hesabına göre hesap yapıyorsunuz. Şimdi yüzde -2 küçülüyoruz. Seneye ne olacak biliyor muyuz ? Hayır. Ülkede ekonomiye güven kalmadı. Ekonomi rasyonel yönetilmiyor. Ülke de olumlu beklentiler olmalı ki sektörler canlansın. Ayrıca dış konjüktörde çok bozuldu. ABD nin helikopter Bernenke ile para dağıttığı ve aizlerini sıfıra çektiği bir dönemde , bizdede rasyonel
ekonomi yönetimi vardı ve AB beklentileri Irak, Suriye, Libya, Mısır ihracatlarına sipariş yetişmiyordu. Şimdi İran yaptırımları S-400 ler Suriyeli sığınmacılar vs. bir çok problerler var ve nasıl sonuçlara evrilecek ? Biliyor muyuz? Unutmayalık ki piyasalar geçmişi değil geleceği fiatlar. Faizler yüzde 30 a tırmanma eğiliminde ; yani faizin F/K sı kaç ? 3.3 . Yani anapara kendini 3.3 yılda katlıyor. Piyasa yapıcı bu dönemi neden malda ,yani hisse de beklesin ? 1 milyon liranız var ve ev alıyorsunuz kirası 3 bin . L. Banka yüzde 30 yani ayda 30 bin Tl veriyor. Ev fiatları enflasyona rağmen düşüyor. Alıcılar bu faiz ortamında krediye ulaşamıyor. Selamlar.
Dünyada çimento nerede kullanılıyorsa oraya limanından mal gönderebilen, dağdan kırdığı kayayı yercekimiyle işleyip hemen yine yerçekimiyle gemiye yükleyen, nakit ve gayrimenkul zengini bir nuh cimento var karşınızda.🧐
Not: Genel kurula gelip de tozdan rahatsız olan yatırımcılar için şimdiden bir gemi bağlamışlar denize. Seneye genel kurul gemide.... beaa! 😂
tamindir, yatırım tavsiyesi deeldir.... beaaaa!
İç piyasa daralsa ihracat var, en önemlisi malın bir değeri var. Daha birkaç yıl önce 9 lira altı almak neredeyse imkansızken (üstelik dolar 2-3 liralardayken) şu an 6,90 lar (dolar 6 liralardayken) gerçekten çok komik, beklemeye biriktirmeye devam.
KAP: NUHCM [ ] NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/763310
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6aa1cab56b78e2
Net Dönem Karı veya Zararı 16.062.605