yük biraz cık agırlaşınca gereğini yapıyor
Printable View
yük biraz cık agırlaşınca gereğini yapıyor
daha sağlıklı oluyor...2,74 ü gördükten sonra 2,62 leri aşağı test etti ve oradan da destek alıp yukarı yönelme isteğinde görüyorum...şu dakikada 2,64 fiyatında...saatler ilerledikçe tekrardan toparlanıp 2,70 lere doğru toparlanmasını bekliyorum...
dün %9 çıkmış ,en yüksek 2,45 leri gördükten sonra 2,42 den kapanış yapmış idi...bu gün de buna benzer bir davranış sergilemesini bekliyorum..
Saol kardeşim haklısın beklemek ama doğru tahtada
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ağırlıklı ortalaması 2,59 da...bunun üzerindeki her kapanış aslında olumludur...bakalım nasıl bir kapanış yapacak ???
Milleti keklemeyin arkadaş ya para kaybediyor millet öpücük değil
2.74 ten 56 ya. Devre kesicilerin bir zararı daha.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yukarıdan satmayı başaranlar bir almaya başlasın bakalım...onların alışı bakalım hisseyi nereye çıkaracak...umuyorum ki 2,70 civarlarından bir kapanış yapar...
günlükçüler uzak dursun geleceği bilançoyu satın alanlar 1 ay beklesin tavsiyem budur.
Selam bugün aldım. 56 57 den epeyce. Devre kesince satarım diyordum. Beklemeyi tercih ettim. Asuzu ve buradayım. Grafik çok hoş. Bekleteceğim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
aşağı yukarı aynı zamanda demisaş ta devre kesici yedi şimdi o fiyatın %10 yukarısında silvr %3 aşağısında
Takası da çok hoşuma gitti. Yabancı işlemleri var. Aşagı yukarı hızlı hareketi dökme çabası olabilir.
arkadaşlar merhaba,
hisse ile tanışmak isterim buralardan alınır mı teşekkürler
Aynen hayırlısı. Bugün tavan olabilir diyordum. Şimdi 50 üzeri kapatmasına razıyım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
moral bozmayın dostlar...satan varsa alan da var...su akar yolunu bulur...bilançoda gelecek güzel bir kar bu hisseyi ilk etapta 3,5-4 tl civarlarına atmasını sağlayabilir....daha sonra patronun deyişi ile her yıl ciroda %20 lik büyüme ile hisse güzel bir trend ile daha yukarılara çıkabilir...bunun için bilançoları görmek gerekiyor...
gözü aşağılarda :(
teşekkür ederim sn keko dürüst davrandığınız için sasayı verip sılvr alacaktım ki yatırım danışmanın sakın satma dedi yarın teşvik haberi gelme ihtimali çok fazlaymış cumhurbaşkanı törenle teşvik için bilgi verecekmiş
sakın yanlış anlamayın reklam için yazmadım son anda fikir değiştirdim
Vay arkadaş amma verdiniz hisseyi. Satmadıgımıza pişman edeceksiniz illa
bence de aşırı verdiler...umarım toparlanır...
Birazdan devre keseceğiz galiba. 2. Kez. Niye çıktın niye düştün. Yüzde 10 büyük rakam.
Eksi kapatmasa bari. Resmen 2 gündür bugün vermek için çıkmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mal satsalar içim acımayacak. Mal da vermiyorlar. Aheste aheste.
endeks %1 eksidedir...ayrıca dün de %9 çıkış yapmıştı...dün ve bu gün kar etmiş yatırımcılardan bazıları satış yapmak istiyor olabilir...bir hissenin sağlıklı çıkabilmesi için realizasyonlar gereklidir...şu anda 2,74 e kadar maliyetli bir yol oluşmuştur..olası bir alış iştahında bu yolun tekrardan doldurulup geçilmesi mümkün olur...
yok dostum çıkmadım ve çıkmam da...bu gün hiç trade yapmadım...bu tür git -gellere ben çok alıştım...kilergyoda da buna benzer çok hareketler oldu....kilergyoda iki ay içinde doğru tradeler ile birlikte %100 den fazla kazandık...çıkacak olursam da söylerim...bu konuda hiç merak etmeyin...
bir hisseden çıkmışsam o hissede yorumlarımı ister istemez kesiyorum...yorumlarımdan çıktığım anlaşılabilir...şu anda iki hissede bekliyorum...
Çıkarken yaptığı hacmin 3 te 1 iyle düşmüş. 60 üzeri karameli dondurma olur
hadı hareketın devamını getır...
en son bir çok kişinin de malumu olmak üzere gerelde yazmıştım...ama gerelde 10 günden fazla vede 4,17 den beri taşımama rağmen hiç yorum yapmamıştım...çünkü onda risk vardı..o hisseyi temel olarak tanımıyordum..böylece beni takip eden dostların da riske girmesini istememiştim...
ama bir kaç gün önce cuma günü bir çok kişi gerelin p.tesi düşeceği algısını oluşturunca bende topikte fikirlerimi söyledim...gerel p.tesi tam da tahmin ettiğim gibi davrandı....5,84 ü görmüştü ama ben dün 5,58 den satma kararı verip silverlineye geldim...şu anda gerelde artık yorum yazmıyorum...
takip ettiğim bir çok hisse var ama yorumlarımı genelikle bulunduğum hisselere yapıyorum...her takip ettiğime yazmak mümkün değil...çünkü o kadar vaktim yok...
burada açık açık yorum yazıyorsam temel olarak bu hisseye güvendiğim için yazıyorum...güvenmezsem burada yazmazdım...kısa olarak girmiş olsam sesizce burada topiği izlerdim ki gerelde 10 gün öyle izlemiştim...
malmı dagıtıyor nlamadım
Ard niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten.Öyle anlaşıldıysa özür dilerim.Ancak senle beraber , tıpkı gerel topiğinde olanlar gibi pek bu işten anlamayıp, isim takip edip nereye giderse o kağıdı alan insanlar geldiyse ki genelde 3 kuruş 5 kuruş görüp çıkarlar, onlar boşu boşuna taşımasın diye söylemiştim.Sanırım devre kesiciden sonra boşaltanlarda onlardı.Yada umarım onlardır.
bana göre piyasayı yine biz yatırımcılar belirliyoruz...şu anda 2,60 ın üzerine atamıyorsak bunun nedeni yukarıdan satmayı başaranların tekrar alımda endeksin %1 lik düşüşünün yarattığı çekingenliktir ...herşeye rağmen gün sonunda 2,60-65 arası bir kapanışın olacağını tahmin ediyorum...endeks eksili olmazsa 2,70 civarlarında bir kapanış yapacağını tahmin ederdim...