Selam emmiğlu bekliyorum ama yarın duruma göre stop olabilirim.Bu kağıt beni çok yordu.
Printable View
Dün %4 yukarı çıktıktan sonra hissede birden hacim düştü satış baskısı başladı.
Emmioğulları yarın ola hayrola... biz ne türbülanslara girdikte uçağı terketmedik :halay:
Şükür Max serisi uçağımız yok :yahoo:
Yaaaa bırak nutella emmioğlunu, 2 senedir tarihi zirve hedefimiz var diyor... bizde bekliyoruz :party:
Analiz- BIST'te Yabancı İşlemleri (Halk Yatırım)
Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık
eden kurumlardan derlediğimiz verilere göre 18 Mart tarihinde bu kurumlar toplam
1.070 milyon TL alım, 847 milyon TL satım ile ''net 223 milyon TL alış'' gerçekleştirdi.
Hacim ve kademelere göre alım tarafında ENKAI, KCHOL, KOZAA, PGSUS,
GARAN dikkat çekerken en çok satılan hisselerde ise CIMSA, ARCLK, TCELL, TOASO,
AEFES öne çıkıyor.
Haftalık kümülatif para girişi "net 309 milyon TL’’ olurken, son bir aylık kümülatif
rakamlarda ise "net 1.358 milyon TL’’ para girişi görülüyor.
Raporun Tamamı:
https://www.halkyatirim.com.tr/Uploa..._094729745.pdf
Değerli emmioğulları, o zaman sabretmeye devam... Bu yabancı 21 milyon lottan fazla mal toplamış.
Ve şu anki süreç mal toplama operasyonunun henüz bitmediğini gösteriyor.
Hayırlı haftalar & Bol kazançlar emmioğulları :yahoo:
Robota Gapı kapa demişler herhalde, bugünde gözü toprağa bakıyor bizim uçan eşeğin :seyt:
Bi emmioğlu bizim uçan eşeğin resmini atmıştı bi ara, yine atsa ya :yes:
İşin kötü tarafı, son 1 ayda takip ettiğim bütün kağıtlar koptu... vestl, brsan, deva, netas, karel... biz yerimizde sayıyoruz yaw :vk:
Emmioğullarının hatası : Kağıt 22'den 30 a gelmiş... 30 dan satacan a.q O kagidin bir kaç ay yataya saracağı kesindi, lakin yapamadık...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
Bak pala, o gapı kapatacan ayak yapma gidecekmiş gibi :wu:
Kelebek emmioğlu sen nörüyon :)
https://i.hizliresim.com/r5ka61.png
yukarı tırdıkladık gitti dün aldıklarımı verdim içimdeki ses dorğu diyormuş
Takas atacak varmı
Tam ağzımı açtım palayı kalaylarken cümlenin ortasında 31 e attı. Tebrik ederim palacığım diğer akrabaların için üzgünüm ama yakınlarını kurtardın en azından 😎
huylanan emmioglu, yine bastilar asagi... ne diyorsun huylanmalimiyiz 😁
Yine mi yanıldık yahu
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu bu pala küçük yatırımcıyı öyle bir tanıyor ki tam satayım yeter diyorum hop yüzde 1 yukarı iyi ki satmamışım diyorum hopp yüzde -1,5 kapatıyor laan keske sataydım diyorum bu kısır dongu devamlı böyle gidiyor
Bukagidin en iyi alim yeri daha once 3 kez degdigi 28 ! Herseferinde ordan alip 31.50-80e kadar yukselttiler yuzde 10 luk trade yapiyorlar kactir....ordan full dalinir gelirse yine
M.K.A.
Sayın Derinlikler takas atarmısınız.
ağırlıklı ortalamaya yakın kapatsa bari
17.04.2019 Genel Kurul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığının Oluşturulması
2 - 2018 yılı faaliyetlerine ilişkin olarak Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan yıllık Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve onaylanması
3 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edilmeleri
4 - 2018 yılı faaliyet kârının kullanım şekli hakkındaki Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi
7 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu 395 ve 396'ncı maddeleri kapsamında Şirketle işlem yapma ve Şirketle rekabet etme konularında izin verilmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması
8 - Bağımsız Denetçinin seçiminin görüşülmesi ve karara bağlanması
9 - 2018 yılında Şirket tarafından yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi ve 2019 yılında Şirket tarafından yapılabilecek bağış ve yardımlar için üst limit belirlenmesi
10 - Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği hükümleri uyarınca 2018 yılında 1.3.6 numaralı Kurumsal Yönetim İlkesi kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
11 - 2018 yılı içerisinde "Pegasus Ahlaki Davranış Rehberinde" yapılan değişiklikler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
12 - 2018 yılı içerisinde Şirket tarafından üçüncü kişiler lehine verilen Teminat, Rehin, İpotek ve Kefaletler ile elde edilen gelir ve menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
13 - Dilek ve görüşler ve kapanış
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Yeni Bildirim geldi
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Ödenmeyecek
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
20 Mart Çarşamba 16:28 PEGASUS 2018 YILI KARINDAN TEMETTÜ DAĞITMAYACAK
Bi sahile gittik hava almaya, dönmeye Gap'i kapatmisiz vesselam :)
Davetine icab ettim emmioğlu.
Sen benim dediklerimi yap varyaaaaa kral olursun emmioglu kral 😁