Haftalık grafikten bakan bizi anlar
Printable View
Haftalık grafikten bakan bizi anlar
https://i.hizliresim.com/9DyWBk.jpg
13 aralık tarihli grafik çalışmam.Grafikteki yorumu tekrar takrar okuyun.
Benimde elimde 1,94 maliyetle full mal olsa böyle gereksiz-sık yorum yapardım.Ama yok işte:))
1.70 ler gidiyor adamlar tahtada
gunaydun ortaklar 177 gördü galiba bizim hisse. ben 183e yazdım giderse diye bir miktar hayrlısı baklaım....belkide yukseliş haftaya b grubu olana kadar devam eder....
Biz satmıyoruz
Siz satın, 3 kuruş kazandınız
Ek 12498
Sattık aldın mı?
Her olumlu gelişmeden kendimize pay çıkarmayız
biz paramıza bakarız, 3,33 olunca satar ne yaptık anlarız
Alıcı kademeler boşaldı iş spek e kaldı
Bizim kim olduğumuz ne olduğumuz değil konu.
Paramız artıyorsa iyidir
Aklınızı ve paranızı alacağız
kağıt gidiyor kavga düşüyor kavga :) kademe paylaşan teknik çizen olsa da görsek nasiplensek hayrına
Borsa İstanbul hisse senedi piyasasında işlem gören hisse senetleri belli kriterlere göre A grubu, B grubu, C grubu ve D grubu diye sınıflandırılır. Bu gruplandırma yapılırken kullanılan bazı kriterler aşağıdaki gibidir.
Halka açık piyasa değeri (fiili dolaşımdaki pay sayıları üzerinden hesaplanır)
Fiili dolaşımdaki pay sayıları
Fiili dolaşımdaki pay oranı
Gözaltı pazarında işlem görüp görmeme
Menkul kıymet yatırım ortaklıkları büyüklüklerine göre
Buna göre;
A grubu hisse senedi: Fiili dolaşımdaki pay değeri 30 milyon TL ve üzeri olan hisse senedidir.
B grubu hisse senedi: Fiili dolaşımdaki pay değeri 10 milyon TL ile 30 milyon TL arasında olan hisse senedidir.
C grubu hisse senedi: Fiili dolaşımdaki pay değeri 10 milyon TL’nin altındaki hisse senedidir.
D grubu hisse senedi: Gelişen İşletmeler Piyasası (GİP), Serbest İşlem Platformu (SİP), Nitelikli Yatırımcı İşlemleri Pazarı (NYİP) veya Gözaltı Pazarı’nda (GP) işlem gören hisse senedidir.
http://www.finansdanismanim.com/hiss...ngi-gruptadir/
şu avane burdayken hiç yazasım yok burda...
Tek kuruş emeğim geçtiyse zıkkım olsun
benim hakkım da sana geçtiyse, sana zıkkım olsun mu avane?
hadi cevabını bekliyorum...(bence olmasın ama senin cevabını merak ediyorum)
Ben bugün 1000 işlem yaptım, toplam hacimin %15 benden, bu her harekette böyle.
20 bin kişiye analiz gönderdim
Bunlar basit gibi ama yorucu işler.
Siz burada pazarladı falan diyorsunuz ama zirveden bile alımlarda ben vardım.
Herkesten çok daha fazla risk aldım
Hissede hiç spek yok, ne oluyorsa ben ve çevrem
3,33 yapacağız
Ederi bu, teknik öyle
Biraz öğrenin
Gidecekti gitti falan değil
Gitmezse borsayı bırakacağım dedim
Tam gününde hareketi başlattım
Burada izleyen 5 kişinin hisseye etkisi sıfır
Kızdırdık adamı bastı kağıdı aşağıya ama olsun zulayı doldurduk akşama 1.85 ten basarız kafasına
sen busun işte, o kadar edebiyat parçalamışsın sırf sorduğum sorunun altında kaldığını çaktırmamak için, seni gidi avane...senin gibilerle muhatap olup zaman öldürüyorum ya suç benim aslında..herkesin aklı var, insanları biryere kadar uyarırız senin gibi avaneleri kendileri farketmeleri lazım artık...
Adam cikarticam diyor amaciniz dusmesimi. Gucu yetiyorsa cikarsin ne diye olumsuz yazip duruyosunuz. Cikmasini istemiyosan ne diye yaziyosun. Ciksin satip kurtulun. Amaciniz nedir laykin. Sizin gucunuz yetiyorsa siz cikartin. Yoksa iyi kotu bir sey yapmak isteyenede laf sokusturup durmayin. Yukseltsin satin malinizi adama cekin gidin. Ne diye kafaya takiyosunuz. Y. T. D
https://i.hizliresim.com/DyNVro.png
yat.tav.değildir.
Soktu yine kendisine inanalara palayı.sabah 1.78 yaptırdılar kağıda akşam on kafeme aşağı 1.67
Avane ve tayfası 3.33 diyorlar maymuna bak maymuna deyip arka cebi yokluyorlar uyanık olun
Tiktik 2.2 denmi aldin sen. Burda bulunma amaciniz yesillik olsun diyemi. Gisseniz varsa karli satmak istemiyor sanki dussun zarar edeyim dercesine yorum yapiyosunuz. Iyi kotu ne farkeder. Kim cikartirsa cikarsin. 2.2 den aldinda bekliyorsa cikmasi en cok sana yarar. Hisseye talepmi varda ciksin. Birakin adam yazsin bildigini yapsin. Bu adamin cikacak soylemlerinden nedense en cok alip zarar edenler rahatsiz. Kardesim siz cikmasin ben hamalim bunu tasiyacam diyemi aldiniz bu hisseyi. Biri gelip elinizemi verecek al bu karda senin hakkin diye. Yapmiyosaniz bisey susun bari millet biraz ilgi duysun. Kime satacan hisseyi cikmasa. Mezarami goturuceniz. Yatirim tavsiyesi degildir.
Tiktik Saat 10 da 1.85 den satariz deyip algi yaparken iyi degilmi. İşi ne geldigi gibi yorum yap sonra kıvır. Yaptigin kafadan suc senin. Biri cok fena canini yakar boyle yorum yaparsan benden demesi.sen 1.85 den kime satacaktin senin o adamdan farkin ne budurumda. Yatirim tavsiyesi degildir.
Çıkartacam diyorsa elinden alanmı var.twitterden hissenin tavanını paylaşıyor.
Tavan yaptıda biz mi elinden aldık.Eleştirenlerin amacını anlamamışsınız galiba.
Tabikide herkes yükselmesini istiyor.Geçmiş yazıları okuduysanız 17 kasımda 3,33
deniyordu.Sonra aralık ta 3,33 dedi.İki tarihte geçildi ama hedef tutmadı.
Şimdi 15 ocak 2018 tarihini dillendiriyor.Aslında yükseltmeye gücü yok.
Belki sizden biraz daha malı vardır o kadar.Eğer bu işten anlasaydı Ayhan Öztürk
takipçilerine malı sattırırken bu şahıs 1,94 lardan mallanmazdı.Ondan sonra hisse
endeksinde etkisiyle 1,40 değerini gördü.Bunu bilen kişi neden 1,94 den mal alır.
Daha ucuzdan malı yerine kıymak varken neden 1,94 den maliyetlenir.yani oda
senin gibi trendten haberi yok.Şimdi yapmak istediği ise hisseyi yukarı taşıma
gücü olmadığı için yüksek hedefler verip yeni alıcıların dikkatini hisseye çekmek.
Mayıs ayında hissenin esas speği #dakko adı altında 1,80-2,00 aralığından
alım yaptırırken insanlar hiç düşünmeden neden alım yaptılar.çünkü hissenin
haziran ayında B grubuna alınacağı kesin denirken 8-10 aralığında bir hedef
fiyat veriliyordu.Buna inan yatırımcı fiyata aldırmadan hisseye saldırdı.
sonuç ne oldu 2,07 max gören hisse sürekli düşerek 1,42 leri gördü.
Yani hisseyi yeni yatırımcılara cazip ucuz göstermek için değerinden
yüksek hedefler veriliyor.Buna inanan yatırımcı hissede pozisyon açıyor.
15 ocakta 3,33 e inanan varsa bu fiyatlar sudan ucuz.Hem ne kaldı ki
15 ocaka değilmi.Elinde hisse olup zararda bekleyenler zaten bir umutla
hisseyi taşıyorlar.Ama yeni gelenleri aldatmadan ayakları yere basan
hedefler umutlar verilmeli.
Ama sen diyorsan ki'' insanları uyandırma bırak alsınlar biz elimizdekileri
hisse yükselince onlara satalım karı cebe koyalım'' bu bana uymaz.
yat.tav.değildir.
Matmaca buyuk bir holdingin hissesinimi aldin kardes. Benim berber arakadasta daha cok kisi calisiyor. Borsa nasil calisiyor herhangi bir hisse anlatirmisin bana. Birileri kaybederken birileri kazanmiyormu. Herkes malini patronami satiyor. Uymaz degil borsa zaten kumarhane olmadimi. Bunu benmi goruyorum sadece. Siz goremiyomusunuz. Maalesef ya borsadan uzak olacagiz. Yada bu duzende bunu uymaz diyemeyiz. Farkli bir hisse almis olsaydin yukseldiginde malini yeni yatirimcilarin almayacagini sattigin kisileri nasil bilecektin. Neyse ya ben anlatamiyorum ya anlamak istemiyosunuz. y.t.d.
Tiktik resmen insanlarla alay ediyosun. Sen big den daha tehlikelisin varya. Atlayan ky ya usten satip sonra bunu iyi is yapmis gibi yaziyosun. Ne deyim helal olsun. Kafasina vurmusmus. Nerden biliyon onu bigin aldigini. Burasi helal ekmek kapisida benmi goremiyom. Birileri kaybedecekki birileri kazansin. Bu big olur. Gecen senin yaptigin gibi sen olursun. Bana masal anlatma. Sende aynisin. Cunku mecbursun. Borsada icim rahat olsun diyosan uzun vade oynacaksin. Al sat her zaman birilerinin canini yakacaktir. Ici bos sirkete giripte bana kimsenin canini yakmiyom diyemezsin. Elbet atlayan birini uzersin. Ne deyim kendi yanlislarini dogru sanip baskalarinin aynisini yaptiginda suclamak bana mantik disi geliyor. Kendine iyi baskasina kotu demek gibi. Herkese hayirli geceler. Az bir malim var. Yeri geldiginde belki kim bilir tiktik sana devrederim. yatirim tavsiyesi degildir.
Sirket c grubu acsin baksin alan. 5 kisi calisir. Kira gelirinden baska faaliyeti yoktur. Alan alir. Bu yastan sonra akilmi vericem millete. Alan kisadan kose derdinde. Nerde o kadar kolay para. 5 yilda binlerce lira kaybettim. Biride cikip hakkini helal etmi dedi. Farkli bir sistem varda benmi bilmiyorum. Kurt olmazsan yerler. Borsa akillilarin. Sabirlilari kullandigi acimasiz bir oyundur. Big de cok guzel oyun kurucuydu. O buyuk oynuyor. Biz kucuk. O bizi kullaniyor biz.. Sadece birbirimize mal satip kar etme derdindeyiz. Kimse kimseye silah dayamadi kafasina. Herkesin akli var. Ben bigin kucagina verdim. Yok ona sattim. Yok ben kimsenin hakkini almadim. Yok ben helal kazaniyom. Yok ben guclu bir sirket aldim. Burda oyuzden varim. Ben iyiyim sen kotusun demesin. Diyen zerre inandiramaz beni bu sistemde. Yatirim tavsiyesi degildir.
İnanki ben daima speklerin kafasına malı vuruyorum.Çünkü ben sattıktan sonra kağıt asla aşağı değil yukarı gidiyor.Geçen 2.26 yapmadan önce de 1.60 lı fiyatlardan vermiştim.dün 68 den verdim 78 gördü.benden alan daima spek olmuştur.ilk taşı koyan benim.şimdide 68 sattıklarımı 73 yerine koydum ama 4bin küsur öyle çok bir şey değil.kağıdazamanında çok yüklü girmiştim 1.41 leri görmüştüm.çok hızlı hareket ederim alır satarım ama her alış her satış onikiden olmuyor tabiki.bahardan beri boşa kürek çekiyorum.yaklaşık 20 yıldır buralardayım.ne kazandım dersen hiçbişey sadece günümü dolduruyorum.kağıdı övmeyi sevmem çünkü malı eline verilen kişi zarar eder ama kötülersen malı almaz emn azından kar etmemiş olur olaya böyle bak birde.küçük hesap yapmaya gerek yok.bir kağıt 333 olmaz olacaksa kimsenin ruhu duymaz.davul zurnayla olmaz bu işler.
Şubattan beri bu kağıttayım o zamandan beri big falan yoktu burda sonradan çıktı.dediği ne 333 olacak olsun herkes kazansın ama niçin olacak.b grubu olacak diye 2.07 ye çıkarıp veriler kağıdı martta sonra 141 e ne oldu.haksızlığa dur demeliyiz.
Tiktik arkadasim swn koy yerine spegin. Aldin aldin aldin yükselttin. Niye kazanmak icin nasil kazanacaksin arkadasim. Satarak. Peki kime musteri varsa satarsan. Musteri nerde. Hisseye talepmi var. Benmi goremiyom varda. Talep eden kim olmali ky. Buyukler ne zaman kaybetmis arkadas. 5 yilda cebime toplamda 1 lira girmedi. Hep zarar kurtarma derdindeyim. Niye hep iyi niyetli dusundugumden. Big isini yapiyor. Sirketi övmedim alin demedim. Hersey ortada. Alan alir. Bende kari gorursem satarim. Bu lanet borsa illetine bulasmamayi cok isterdim. Neyse kimsenin kimseye diyecegi pek sey yok aslinda. Hayir degilki hayir olsun. Yatirim tavsiyesi degildir.
Çok yazmışsınız, hepsi boş
Sonuç değişmez
O paralar çoğalacak toplanıp bana akacak
3,33 5,10 9,90, 150,00 hedef bitmez.
Siz buradan uzaklaşmayın yeter.
Yatırım tavsiyemdir
Paralarımızın çoğalması için biraz bize kazandırman lazım big.:wave:
Yoksa bi deri bi iskelet kaldık o da senin işin yaramaz.:28:
Ters köşe penaltı oldu bugün,oysa çok iyi başlamıştı 175-76 falan.mertliğe sığmadı 167 yi göstermek ama olsun.nakitte kalmadı.maliyet düşürecek.:whistling: