170 milyon sukuk ihraç etmiş peki neye dayanarak tavan yapar diyorsunuz ... Bende isterim tabii de hissenin dinamiklerine hakim değilim yeni sayılırım ..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
170 milyon sukuk ihraç etmiş peki neye dayanarak tavan yapar diyorsunuz ... Bende isterim tabii de hissenin dinamiklerine hakim değilim yeni sayılırım ..
18 katlı otel ve arsasının değerlemesi gelmiş 255 trilyon kdv hariç...
sibernetik rakamlara dikkat et.
ataşehir deki banka kulenin değerlemesi gelince şok olacağız.
ifm bittiğinde ekrana heralde sıfırlar sığmayacak..
akşam tahtadaki spek göt gibi kaldı fiyatı düşüremedi.
inşallah bu fetö kumpasını bozuyoruz.
tek binası arsasına fiyatına dev inşaat şirketimiz var lan. hemde kimse yardım etmiyor 8 aydır boğuşuyoruz.
mücadelem sürecek.
dik duruyoruz..
sayın şirket yönetimi.
çok yazdım..
daha bişey demiyorum eminim bu mesajlar gidiyor gereken yerlere..
spek. senden korkan senin gibi olsn.
Dayanağı ağababaları :)
Emir öyle :) Ses etme :) Hee hee , ondan de :) Tavandan alışları milyon milyon döşedim de :)
Hisse pazarlanırken böyle 3 gram ağırlığı olmayan habercikleri haber diye :) Bir sene buralara uğramayanları profesör diye okutmaya çalışıyorlar ama nafile :) 60-61-62 den şu rezil senedi beğenmeyip almayan insanlara 72-73-74 ten hiiiiçççç ama hiç yutturamazsanız :) Başka kapıya :)
Burada yazılanlara bakıp işlem yapmayın arkadaşlar herkes kafasına göre sıkıyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket veya banka destek vermez ise tahtada hiç şansımız yok... bizim sermayemiz speğe yetmiyor yetmez....
durum budur.
speğin kucağındayız.
evet para geldimi geldi. pd dd 0.32 mi öyle.. değerlemeler sonrası bu daha da düşecek.
tahtada durum ne speğin kucağındayız.
vakıf gyo pd/dd 0,45
ekgyo pd/dd 0,45
hlgyo pd/dd 0,33
speğin kucağındayız.
Dün tavan olur bugün kucakdayiz yarın neredeyiz.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allahın belası hisse 2013 de seni alanların vay haline 1,35 den yeter seni aldığımızdan beri tavan görmüyoruz haSRET KALDIK ÇÖP TORBASI HADİ ÇAK Bİ 0,86 DA MİLLETİN BİRAZ UMUTLARI YEŞERSİN.
Yabancının olmadığı kağıtta bu kadar düşürmek bu kadar yatırımcısını süründürmek için KALİTELİ bir ********lik haysiyetsizlik ve namuzsuzluk gerekir
Sonuca göre fazlası varmış
Pess..
Y.T.D....
"Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.
"Vernon Law"
Yatırım finans bakalım hisseleri kime almış 1 800 000 lot virmanı önemli
kağıttayım ama yorum yazmayacağım. çünkü insanlar kötü niyetli. tahtadakiler hisse artmasın diye karga bokunu yemedn açık yapıyorlar. üstten verip alttan almakktan ağızlarıyle dötlerinin yerini karıştıracaklar yakında.
tahtayı ellerine verirdim ama para işte. yırtınıyorlar.
işbankası yönetimi gibi şirket girip bunları temizlemez ise mal gibi ver allarını izleyeceğiz bugün bile açık var kağıta böyle borsa böyle yatırım olmaz olsun. açık açık açık mücadelenin tek yolu vereceksin ellerine unutamayacaklar. bunun için para lazım gerisi tıraş.
malesef tek binası 275 trilyon olan şirkette ifm arsası sadece 750 trilyoon olan şirkette 600 milyon piyasa değeri ile tiyatro izliyoruz izlettiriyorlar.
son yorumum daha da gelmeyeceğim. ben sesimizi duyurmak için gereken yerlere başvurdum ya siz
dev şirket bir yalı parası etmiyor.nasıl bir tiyatroya düştük anlamak zor borsa işi bitti. kurumların açıkcıların tahtada hacimcilerin esiri edildi yatırım anlayışı. konuşacack ve fikir yürütecek herhangi bir husus kalmamıştır.
ya oyunu biz kuracağız oyunu biz bozacağız ya da kenarda kucağımızda topla izleyeceğiz hergün
Daha geçen hafta 75 kuruşa kadar kendi senetlerimi sattım bitirdim.. 76 ile 77 den de 25.000 er adet toplam da 50.000 adet de açığa sattım.. Sırada 78 - 79 - 80 de de 25.000 er lot var idi açığa satışta bekleyen ama güçleri yetmedi bazılarının alamadılar..
Açığa satış işini devlet yasal olarak kanunlara koymuş mu , koymuş.. Bunu yapana asla kızma hakkına sahip değilsin ; adam kanunsuz iş yapmıyor çünkü..
Gelelim yanlışlarına.. Toplamda işlem gören 177.000.000 lotu olan bir senette , sen 1.000.000 lot ile para kazanacağım diye beklersen , daha çok beklersin.. Nitekim senin gibi birisi İhlas da 8 - 10 milyon lot ile bekliyor , en az 8 - 10 senedir de bekliyor , düşüncem daha da bekleyeceği yönünde..
İkinci sıkıntı da ABD de Halkb davası kesin olarak neticelendirilmeden bu senetten bi cacık olmaz , olması da beklenemez.. Sadece kendini sinir edersin neden yükselmiyor diye..
Gelelim neyi yapsan doğru olurdu ya.. 177.000.000 lotu olan bir senette 1.000.000 lot ben almazdım.. Farz et ki çok beğendin senedi almak istiyorsun.. En az 3 farklı isim üzerinden alaydın bari.. Adamların elinde bir liste var.. Orada kimde kaç lot var , anlık görüyorlar.. Kabak gibi 1.000.000 lot ile görüneceğine 333.333 lot ile ya görünme ya da fazla dikkat çekme..
BIST 13.ben de de var di.bana kazandırdılar.hem de dediğin kadar.insanlar artık enayi değil.dusurdukleri zaman birhisseyi ,kimse korkup satıyor,tam tersi hissesine guveniyorsa maliyet düşürmek için çoğaltıyor.bu aptal spekler bu kafayı değiştirmedi gitti.caga ayak uydurmadilar.
Arz olduğunda Halkb müdürü Süleyman abi sabah akşam alıyordu. Peki ne oldu?
Spk'den halka açıklık oranın azalıyor diye uyarı geldi.
1 yıl bile bu hisse de değilsiniz. Bu hisse de 5 yıl bekliyen olup senin gibi ağlayanı görmedim. Sen bu kafa ile zor kazanırsın...
düzenler bozulmaya başladı
ses gelmeye başladı
bu kadar rahatsız olmayın kağıt artıyor diye
kurduğunuz açık tuzağınız bitiyor diye ağlamayın bu kadar
bir vatan evladı çıkar elbet açıkcıları kademecileri temerrüte sokacak
rahatsızzlık arttı ses geliyor
:) ...
şuan tahtada ne oluyor söyliyim
sabah karga bokunu yemeden bunlar bok yemeye geldiler
geldi 600 bin lot açığa verdi 71 den.
halkbanka alım gelince açıkcılar panikledi 72 yi geri aldılar.
şimdi geri bastılar.
1.5 milyon lot sattı 1milyon lot geri aldı. yaptığı işlem zararına.
bir vatan evladı elbet bunların hesabını soracak
72 ye 974.000 lot satış
73 e 1.3 milyon satış
74 e 1 milyon lot satış girdiler
elbet bir babayiğit bunları birgün çizecek. bu devlet sahipsiz değil. TÜRK E KEFEN BİÇEMEZSİNİZ.
https://i.hizliresim.com/lqrvjQ.png
fetöcüler kolonosskopi oldular hergün İSTANBUL FİNANS MERKEZİ yapılmasın diye.
tarih böyle bir ihanet görmemiştir.
pasta bugünkü katliamcı 981.000 lot satmış maliyet 0.709
takasta ekside görünüyor. !!!! mal yok elinde.
3 liradan temerrüte sokmak var bunları !!!!!!
EKGYO gitmeden bunun gideceğini ummanlara ne söylenebilir ki:p
ataşehir kule ve ifm nin değerlemesi bekleniyor. yeniden değerleme öncesi pd/dd 0.30
allah kahretsin böyle hisseyi ula antin kuntin hisseler geldiler geçtiler solladılar bizi bee bistte fiyatı geberik ilk 10 hisse içindeyiz.doymadınız milleti yemeye seni aldığım güne 2016 başı lanet olsun.1,10 dan alıp 0,75 kurusa kadar ort indircem diye ağzıma edildi gene de zarardayım ışıklar bile geldi cemaş geçti seni be ölü dediğimiz hisseler yazıklar olsun sanada yönetimede spk yada PİYASA DEĞERİNİ 609 MİLYON GÖSTER İST FİNANAS MERK 2,4 MİLYON LİRA DE SADECE BİR TANE İFM İZMİRDEKİ ORDAKİ BURDAKİLER SONUÇ 0,72 KURUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BETER OLUN İNŞAALLAH
2013 Şubat
--------------------------
1 $ : 1.75 TL
1 HLGYO : 1.35 TL = 77 Cent
2018 Aralık
--------------------------
1 $ : 5.30 TL
1 HLGYO : 0.70 TL = 13 Cent
77 Cent'in 6 Senelik dolar faiziyle günümüz değeri 96 Cent.
Arzdan alanların elinde dolar bazında ancak * %738 artarsa kafa kafaya gelebilecekleri çok müstesna bir kağıt var.
Milyonluk kağıt tutan arkadaşlara Allah güç kuvvet versin , ömür törpüsü gerçekten .
*Bedelsizler ihmal edilmiştir , gerçi etmesen noolur , eşek gene eşek :thumbdown:
aynen dostum. borsa bitmiş biz de yatırım yapmışız. bir daha 1 kuruş sokarmyım asla.
faizciler ve altın dövizcileri tebrik eder biz mallığımıza yanarız. diyecek bişey yok.
5 lira pay değeri projeksiyonlu kağıt 0.69 kapatırıldı. lanet olsun böyle düzene.
ifm 2018 bilançosuna +270 milyon gelecek 45 katlı binanın 16 katı 33 katlının 27 katı bitmiş zemin bodrum hariç inşaat tamamlanma oranı %28
Arsa değeri rapor tarihi itibariyle 732.658.000,-TL olarak belirlenmiştir.
NATAMAM PROJE TOPLAM DEĞERİ ï¾ 1.158.995.000,-TL
Rapor tarihi itibariyle projenin tamamlanması durumunda Maliyet Değeri KDV Hariç; 2.255.292.000,- TL.
Halk gyo güncel piyasa değeri 600.000.000 TL
Tamamına talibim versinler bana bu fiyata.
Böyle saçmalık ancak bizim borsamızda olur.
N8u sadece istanbul finans merkezinde yapılan kulelerin değeri. Bunun haricinde yeni değerlemelere göre yaklaşık 1,5 milyarlık daha gayrimenkulü var. Tüm bunlara ilave izmir evora projesinden payına 550 milyon tl gelecek. Alt alta yazdığında 3 milyarın üzerinde bir gayrimenkul portföyü var. İstanbul finans merkezî bittiğinde 1 milyar daha eklenecek. Sadece izmir evora projesinden gelecek parayla 3 milyarın üzerinde gayrimenkulü olan şirketin tamamını satın alabiliyorsun. En büyük projesi istanbul finans merkezinin bitmesine 1 yıl kaldı. Gayrimenkullerin hepsi halkbanka kiralanmış durumda. Geleceğin en sağlam temettü şirketi olacak ama ilk halka arz fiyatının neredeyse yarısı fiyatta hala gerçekten yazıklar olsun.
gençler siz yenisiniz heralde. ben bunları önceki sayfalarda çok yazdım. haftasonu leventteki oteldeydim.
evet
kanyon avm nin yanındaki otel.
bu otelin değerlemesi sadece 275 trilyon siz ne anlatıyorsunuz yahu.
sonra boğazdaki otele geçtim. four seasons çırağan da kalamayan gelsin buraya.
süper bir otel süper bir yerde. değerlemesi mi..
ya siz ne temeli anlatıyorsunuz yahu.
kucaktayız speğin kucağındayız. ben bunu çok yazdım. 20 30 trilyondan aşşa paranız yoksa bunları çizemiyorsanız boşuna yazmayın.