azkalmıştı ama 106 dan aldıklarımı 110 dan verdim :)
prensese özendim :kahkah:
Printable View
DGKLB daha iyi hem kalite hem satışı kolay neyse.
Ya nasıl yaramaz siz avrupa abd acısından mi bakıyorsunuz anlamıyorum. Turkiyede batik sirket almanın ne kadar kazançlı bir iş olacağına bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle Turkiyede batik şirketler kurtulsun diye borçları kapatılsın diye ne kadar kolaylıklar sağlanıyor alanlara bi araştırın derim.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Dayı dediğim şu bu şirketin zor durumda olması ve ağalık olduğu. Yanı zor durumda olan şirketin ağalık olabileceği konusunda hem fikir olmamız. Bugüne nasipmiş. Batik şirket kar yapmaz anlamına gelmez. Finansal hatalardan batabilir. Olmiyacak zamanda dolarla borçlanırsan yada thy gibi yen ile borçlanırsan batarsın. Bu onun karlı bir şirket olabilecegi gerçeğini değiştirmez.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Ben veriyorumda alıyorumda bugün hareketliyiz. Alış tarafında yüksek maliyetliler pek tanıdık değil.. Ama satış tarafı hep bizden. :bravo:
Ideas konusunda ise buradaki arkadaşların bir çoğuyla aynı fikirdeyim 3 aylık icin en rahat artilacak hisse oydu. 3 aylığı şişik gösterir.
kedicik 53 bin lot artıda :)
Dayı nasıl bizim namik in kitabı alayım mi? Birazda namık amcayı tanıyalım. Genel bilgimiz olur piyasa hakkında.
kız prenses 208 den sattıklarını 210 dan gerimi alıyorsun yoksa :)
şarkı besteledim bakalım beğenecekmişiniz
bir aslan mıyav dedi
mınık fare kükredi
fareden korktu kedi
kedi pramıtten uçu verdi:kahkah:
110 treni kalktı 111 trenine bindin bindin binemedin başka tren yok prenses
o saatte prenste bulamazsın sonra kurda kuşa yem olursun :)
Prenses bdayım'ın tavsiyesine uymak iyi olabilir. Nisanda denge gibi Millet 2 ye 5 e saldırmasın sonra.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Namık ideas tan biraz satıp hdfgs den alım yapabilir.
Nakit avantajını kullanabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bist 2018'de 90 altındayken bu kağıt 1.10 altını görmemişti. Şimdi 1,10'a sevinmek enteresan...
1.5 yıldır, satılan malın mutlaka alttan yerine koyulduğu tahtadır burası...
1,09 5000 satıp 0,94 den dgklb almıştım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Döncem sana namık merak etme haftaya
Piramit 64 bin mi?
ortaklarıma iyi hafta sonları
Çok durmucam dayım haftaya döncem
Dgklb tam bi kumar en son beklentisi kayyumlu istikbaldi. Herkes bir ara oraya koşmuştu.
bu arkadaşta tek yılları seviyor... bu sene var yılı gibi görünüyor... :plc:
yaza başına min 2 tl marj görüyorum 1 tl stopla alıcı taraftayım herkese bol şanslar :one:
Ülkemiz icin hayırlı olmuştur inşallah.. eveett artık önümüze bakalım. Bakalım bizim hedef bu durumdan nasıl etkilenecek. Yada etkilenecek mi? Bist kadar değişmesi normal galiba.