Info invest vs vs vs gene herzamanki gibi yaptı yapacağını....
https://youtu.be/xNvWP9thXow
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Info invest vs vs vs gene herzamanki gibi yaptı yapacağını....
https://youtu.be/xNvWP9thXow
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07231923393340
Gene aynı tas aynı hamam, dün alanlardan global ve tacirler kusuyor. Diğerleri de kusarsa çok kötü kokar.
Invest köyünde oltaya takılanlar yazmaya başlamış bile, e hadi gitmiyor mu diyip duriyler, birileri de hemen 1, 2, 3.... hedefleri sıralamış.
Biz burda 40 mumdur, 41 mumdur.... kadar geldik
Y.T.D.
15 gün içinde gelecek olan bilanço değişikliğe yol açacak mı bilinmez , kağnı harekete devam diyor MORUKLAR.
golden cross tamam gibi,arkaya yaslanıp uzaktan devam...in cin playing ball
https://i.hizliresim.com/BLbOeW.png
şahane bir dükkan, bu ERBOS ,
3ü5i bilmem, milletin sermayesi düşük uyuz kağıtları, abuk subuk fiyatlara gitmiş bu koçuma neden 30-35-40 yakışmasın::::))
bu bir tahmindir, bu bir öngörüdür, bu bir yatırım bilgisi değildir, zarar ettirebilir
---------yatırım ve yönlendirme tavsiyesi değildir.---------
Sakin olun şampiyonlar, bakmayın 25 lerde durduğuna bunlar bildik hareketler, süzülmeye başlar birazdan...
Geçen hafta alanlardan info mal çıkmaya başlamış, peşinden de invest geliyor, hiç rahat bırakmıyorlar hiççç bu hafta da gitti anlaşılan.
Info ve invest 250k sattı bile.
Çift hanelerde tavan olmayan ender hisse braan bile kaç tavan yaptı az sonra bunada gelirler merak etmeyin
Seans kapanışı 87'ye 172097 lot satış. Daha çok cep to cebe benziyor
Babuş Erbos 87 lira oldu da haberimiz mi yok? Tupras yorumunu yanlış yere yazdım..
Sen patatese patapat derken Erbos alıp satıyorduk biz.. raat ol..
Klasik bayram çıkışlarıyla beraber su kaydırağı oldu.
23,80 altına çok sarkarsa iyi düşecek gibi.
Bugün küçükler dışında tahta boş görünüyor, ufak sıçramalar olursa büyükler bunu kullanabilir. Info bu hafta tüm aldıklarını vermiş görünüyor hatta fazlasını satmış. Bu hafta alıcı tarafında ise genelde küçük yatırımcılar göze çarpıyor, ufak çaplı bir halka arz yapıp mal dağıtılmış gibi ve bu hoş değil.
Ver allahım ver, 22 altına da buyurun...
bist gerginliği mi bilanço gerginliği mi erbos için önemli. MORUKLAR a bağlı her zaman olduğu gibi... bir haftaya belli olabilir.Uzunca bir dönemde olabilir.
yatırım amaçlı değildir.
Stres testine kendilerini maruz bırakıyor MORUKLAR.
Y.T.D.
EN BUYUK MORUK HANGİ TAHTADA hacimlilerde olması normal.
Güzel fiyatlar bunlar... Gerçi kademeler boş ama azar azar...
10 Milyon zarar beklerken( ben ) 10 milyon kar ! 3,5 ay kısmen ve/veya tamamen kapalı olan için iyi, Moruklar nasıl davranış gösterecek hafta başından Q 3 kadar göreceğiz.yatırım amaçlı değerlendirmeye tabi değildir, olamaz da. ky dikkatli ol paranızın kıymetini bilin.
Bılanco nısbeten ıyı asıl kademeler de yuklu alısları koyup silmek te nedır en son aynı oyunu kutpo da yaptılar sonuc ortada
Tabi kutpo 5 liradan 50 TL ye gitti diye bu da gidecek degıl
Ama birileri tahtayı yoklaması yakında start a basacaklardır
Yanılıyorda olabılırım dıkate almayın bol kazanclar
Hisse sadece ucuz kaldı o da kayserili olmasından kaynaklı
Olabilir
Geçmiş olsun, bu bilançoya göre beklemek mantıklı gelmiyor, cazip değil.
Yavaş yavaş burdan ağırlık azaltarak bilançosu iyi gelen şirketlere yönelmek mantıklı olabilir, sadece takip etmelik bir miktar bırakacağım.
Son düşüşte tekrar yerine koyduklarım vardı ama buna değmezmiş anladık. Kademe doluluk durumuna göre geri vermeye başlıyorum. Ama azar azar, günlere yayacağım. Sadece spek bir hissede kalacak kadar bırakacağım izlemek için ve belki dangalakça hareketler eder diye....
Şimdiye kadar hiç üzmedim beni erbos ama bu tabloda bakınca ayrılık görünüyor. Şahsi görüşümdür beni bağlar, yatırım tavsiyesi olarak algılanması.
Erbos 3. Çeyrek daha iyi olacak finans getirisi de bekliyorum umarım ilk iki çeyreğin toplamından daha fazla bir kâr bekliyorum
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moruklar"manipulatorler" ne çekiyorsa ky den çekiyor , masum ky onlara ucuza satmadıkça oyalanıyor, bekliyor.y.t.d.
Hısse hıc bir spek gelmedi geldigı zaman ne oldugunu anlarsın hısse bası bos takılıyor
Bugun alan yarin satıcı
Hisse yı goturmek isteyen fiyata bakmaz kademerı ne var yok temizler
Bu bir sekılde olur patron, spek veya haber
Bıstte aynı fiyatta takılan hısseler suan 100 tl civarı veya uzerınde ama bılancolarda göz le görilen bir sey yok
Sadece sıranın buna gelmesini bekleyın sabırla..
Kesinlikle doğru tespit etmişsiniz .Buraları hak etmiyor ama.yapacak bir sey yok .Kağıtta son zamanda görünen tuhaf bir baskı var bir rahat hareket etmiyor.Kağıdın desteği yok ve kademeleri boş çabuk kırılıyor 30 sn de %-5 yapabiliyor .Aşırı bir korkutma ve silkeleme umarım bir yerde destek bulup iyi olacaktır
Masum ky borsada olmazsa borsa anlamını yitirir,her şey ky ye bağlı, ky yüksekten MORUKLAR dan al , dipten sat; borsa birşey dir ky herşeydir MORUK HİÇBİR ŞEYDİR.
YATIRIM AMACI TAŞIMAZ .
TAŞIYAN GÜYA UZMAN YAZILARIDA BENİM İÇİN ANLAM TAŞIMAZ.
Her kağıdın günü ve zamanı gelir yükselir derken umarım o zamana kadar bu kağıdı çok aşağılara basmazlar.Zaten olumsuz havalarda endeks altı kaldığı için sattırmıyorlar .Her çesit entrika ve fırıldaklık var kağıtta birgünde endeksten farklı hareket etmiyor. Anlamsız bir baskı var sanırsın 5-10 kat gitmişte onun için bezdiriyorlar.Zaten geri kalmışsın yarışta iyice su kaçırdılar
Konsolide olmayan geldi de konsolide olan gelmedi !!!!!!! , alt şirket veya yan şirket yoktu ondan mı o zaman bir şirket kurma durumu olabilr mi veya satın alma, " aslında hayal kurmayı iyi bilir çünkü şair olur kendisi " meclis kürsüsünden alıntı.
manipulatör ler baş ekonomistler
MORUKLAR ve ky karşı karşıya cephe savaşı.
Baktım haber düşmüş, kendi elektriğini kendi üretecekmiş... Bende essashtan bir hikayesi olcak sandıydım. Neyse görünüme etkisi olmadı ama azcık yüksel de bari eldekini öyle azaltalım, iyi ki burda yüklü kalmamışız bilançosu iyi gelenler gidiyor.
Burçlara tırmanan moruklar var dökün kafalarına kızgın yağı , haddlerine mi kalmış , anlasınlar....
Birde diyorlar ki dünya da yerimiz almak için tarımla bu iş yürümez sanayii ileri seviyeye taşımak gerek. fade food değeri erbosu solladı , MORUKLAR bir yerde cirit atıyor bir yerde pinekliliyor.
Birileri topluyor sanırım vırman lar baslamıs
Hergün yeni bir aracı kurum tahtada oyun oynayıp gidiyor.Cep to cep yapılıyor hızlı yukarı sonra yavaş yavaş aşagı hep aynı g... hareketler .6 tane aracı kurum tek bir yere bağlı 6 sıda aynı hareketleri yapıyor
Hey şampiyon sakin ol bakalım. Birileri görür atlar ele verirsin üzülürler, huyunu bilmezler senin.
Hep böyle sıçrayıp çakıldığını bilmezler, diğer köyler dolar bugün.