Ülen tahtacı ülen tahtacı Kral adamsın. Hakko babaaaa sen de Cansın ciğersin.
Printable View
Ülen tahtacı ülen tahtacı Kral adamsın. Hakko babaaaa sen de Cansın ciğersin.
Taa 3'lerden beri mal taşıyorum, bu kadar mal taşıyanı üzmeden böyle prim yapan kağıt bulmak hakikaten zor. güniçi tavan yapıp tabana verenlerden fersah fersah farklılar. yukarıdan mallanan günlükçülere bile stop olmak için fırsat veriyorlar. bugünkü hareket, kapanış, hacim her şey şahaneydi.
Satış haberi gelirse o zaman uçar gider lakin her şey o habere bağlı.
Teknikçi bir arkadaş çok daha iyi yorumlar.
İşlem patlaması
Ek 17216
5.27 üstü bir kapanış hisseyi yukarı taşır ve bu bir haber geleceğinin işareti olarak görebiliriz . Benim tahminim yarın bir geri çekilme olmalı hatta 4.80 85 gibi 2 3 gün bir çekilme olursa 4.27yi rahat geçer. Satılma hikayesi 250 300milyon euro deniyor, bu durumda en az 7 en fazla 8 yapar, ama piyasa daha fazla değerler diye dusunuyorum. 10lar güzel olur. Birde inşallah haber 1 hafta içinde gelir. Bu tahminlerim tamamen satılma hikayesi ile ilgili, tersi durumda herşey değişir. Ayrıca 5 üstü kapatması da çok güzel oldu. YTD
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin @kimyaci37 yazinizin pek tutarli bir tarafini ya ben goremedim yada siz caniniz skildigi icin anlamsiz birbirini tutmayan is olsun diye mesaj attiniz.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 5.07-5.09 gibi bir açılış, 5.20 üzerinde de kapanış beklentim ve temennim var. Kar satışları günlükçüler olacaktır ancak bu saaten sonra ve haber beklentisi çok sıcakken trade işine girmek çok akıllıca olmaz ayrıca açığa satış yapabilecek cesarete sahip bir babayiğit olacağını da sanmıyorum ( doğan holdingi gördünüz, mikemmel, anlatmaya gerek yok) şirket satılmasa bile zaten mimimum hisse değeri bence budur. Herkese bol hayırlı kazançlar. ( kişisel yorumumdur)
Katılıyorumm trade gercekten sıkıntı dün 10 kurus kar ettik bugün 5 kurus terste kaldımm gerek yok. Riskli bekleyelim hayırlısı olsun herkese bol kazanç..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence satış veya ortaklık haberi gelecekse hemen gelmesin. Çünkü habrr gelirse bir yüzde 20 +yüzde 10 yapar bırakır diye düşünüyorum. Eğer gec gelirse hergün yüzde 3-5 artar diye düşünüyorum bu hafta olduğu gibi. Bence haber gelcekse en az 10 gün daha gelmesin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn Cyber, aynı fikirdeyim.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün alış tarafında yabancı ve yabancı adına alım yapan yatırım fınansman ve credit olması süper kokuyu aldılar herhalde..
ytd.
hissenet uygulamasından resim paylaşabiliyor musunuz?
12345678
[emoji106]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ek 17223 yABANCI SİLMİŞ SÜPÜRMÜŞŞŞ
KY satmış BY(yabancı) almış...
[emoji106] [emoji106] [emoji106]
Bugün 5 üstünde tutunsun yeter ....
5.30 denemesin mi?
Haftasonu haber mi gonderecekler acaba satildi v diye.. birilerinin acelesi var gibi.ytd
Bugün kapanış güzel olabilir malum hafta sonu..
ytd.
bist düşmesine rağmen hissenin çıkması iyiye alamet. İnş güzel gelişmelere gebe Vakko.
yeni zirve yok dedi spek...kotu
Sayın Tulipomania, grafiğe bakarsak 5.27 tepe noktası önemli, üstünde günlük bir kapanış bizden önce birilerinin haber aldığı ve hisseyi taşıdığı anlamına geleceğimi düşündürür bana. Sabah 4.87 ye çekiliş güzel oldu. Teknik olarak bayrak oluşumu dikkat çekiyor. Temel olarak 814milyon pd su an, 250milyon euro ya satılırsa en az, pd 1.200milyar lara çıkar buda fiyatı en az 7.5 yapar. Kesinlikle YTD.. Sadece benim dusuncelerim ve tahminimdir.
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni yanıltmayacak kapanış mükemmel olmalı.[emoji3]
ytd
Neymiş bol keseden atmayacak mısın....
Yürü be VAKKO.........!!!!
Haydi cek tavanı hafta sonu da bi satış haberi....
Merhaba,
İnanmak başarmanın yarısı derler ya,ne kadar doğru olduğu ortada.
Henüz bir haber de yok üstelik.:party: :yahoo:
hadi be spek cek bugun guzel bir tavanda haftasonu eglenceli gecsin coulk cocuk :)
5.30 larda baya bi dolanalım......Satacak olanlar iyice düşünüp satsınlar bir......!!!!
aşağı indirdikçe bizde lotları çoğatalım ytd.
5.35.....!!!!