Ben artık ciddi bir düşüş bekliyorum, son bir fırsatla cuzzi bir zararla çıkacam, daha altlardan almalisiniz diye düşünüyorum
Merkez haftaya faizlerde ciddi indirim yaparsa dolar tekrar deger kazanabilir
Şu anda sadece vov hesap kaldı en yüksek veren. 90 gün garantili 24 veriyor. Pazartesiye kadar düşürmezlerse çok iyi.
400 baz puan onden yuklemeli faiz indirimi konusuluyor..
Mevduatcinin biste gelmesi lazim artik.. :)
Syg,
Arakadaşlar nkolay kolay bono aldım bitiş tarihine kadar faiz oranı değişmeyecek mi.yani faizler düşse bile öyle mi eğer öyleyse çok avatantajlı değil mi
300 puan garanti.
Benim tahminim 400 olur.
Eylülde enflasyonla 18 lerin altına iner.
Kasımdan sonrasını kimse bilmiyor.
Piyasa size yakın bekliyormuş. Sanırım bizi burada okuyorlar...
https://www.foreks.com/haberDetay#5d...e77c00016394fe
ayrıca faizler ne kadar düşerse düşsün
konut fiyatları artmayacak.
eskiden ev sahibi olmak önemli idi, herkesin evi yoktu
şimdi herkesin evi var..
o zaman ile bu zaman farklı..
zaten konut almasınlar, sanayiye aksın para. betona değil..
kyg,
Simdilik degil..
Once bistten cikmam sonra ucuzdan dolar toplamam lazim..
En sonunda da, ki kesinlikle tekrar olacagini dusunuyorum, CDS lerin tekrar 450-500 olmasi gerekiyor ki ben de girebileyim..
Bu defa dolarim yoktu giremedim..
Bir sonraki turda artik.. :)
Syg,
22 temmuzda belki 3-4 puan düşürür ama 6-7 puan daha sonra artırmak zorunda kalacak. KGF ler şaka değil, gerçekten ödenmiyor. Dün bir firma ile görüştüm, 3-4 belediyeden 1 yıldır alacağım var, alamıyorum dedi. Üstelik dolara göre ciddi zararı var, alsada kgf leri ödeyemeyeciğini söyledi. işbank son 10 günde 0,25 geri çekti. Bence 300-400 geri gelecekse büyük bankalar bunu fiyatlamalı.
aslında doların fiyatı yok.X..bastıkları için sanki fiyat varmış gibi...palavar....devamlı aşşagı bsıyorlar.yolunsonu palavra....bomba gibi.
az önce hesap kapatmak için ıcbc şubeye uğradım dünyanın en büyük bankasına para yatırmak istemez misiniz dendi:))
teklifiniz ne dedim 23.25 90 gün günlük faiz veriyoruz dediler ama 50 bin limitle,üstüne yok,komik değil mi dedim daha üstüne kaç dedim günlükte 21 aylık bağlarsanız da 22 imiş,erdoğan biliyorsun faizleri sıfırlayacak dedi bana,ekonomi haberleri takip ediyorsam eğer.
bu da böyle bir anımdır,hesabı pasifleştirdim çıktım.
Ek 22807
Emlak sektörünün bir izdüşümü .
Herkes sürekli fiyat değişikliği yapıp favoridesindekilere bildirim gitsin istiyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Piyasa çoktan MB faiz indirimini fiyatladı bence bugün 350 bin ykb 32-92 gün arası 20.50 oran verdi daha üstüne çıkmadılar çok zorlasam paramı çekerim tehditi filan yapsaydım en fazla 21 alırdım gibime geliyor oranlar son sürat düşüyor toplantının bence pek bir önemi kalmadı gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alternatif bank a müracaat ettim bu arada gelen giden Yok daha oran düşmeden yakalamam lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim milleti çözemedim ben ona yanıyorum. 3 aydır Sahibinden .com da duran ilanı sadece 5 kişi aradı ve sadece 1 aile daireyi gezdi. Geçen hafta sattım. İlanı da haliyle kaldırdım. 2 gündür 8 kişi aradı. Satıldı dediğimde - kaça gitti- diyorlar. Garip insanlar, birisi '' abi ben 2 kat aşağıda oturan kiracıyım, az daha düşsünde alacağım derken kaçırdım '' diyor. Uyanıkya düşecekmiş de kapatacakmış.
sn can ben %70 tl vadelideyim...%30 dolar dayım 31 mart seçimlerinden 5 40 'tan aldığım dolarlar duruyor...kardamiyim derseniz bence değilim...birde ben doları 8 yıldır aylık 100 dolar şeklinde alıyorum...bir anda dolara girmedim yani...2 15 'ten aldığım dolarlarda duruyor...ben dolar birikimimi tl vadelideki paranın sigortası olarak tutuyorum...yoksa illa dolar olsun diye bir kaygım yok...