Alan ve satanlar kimler gorebiourmiyiz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alan ve satanlar kimler gorebiourmiyiz
Antiseptik kardes tsk ederim
Hacim ne kadar dustu.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı fonların maliyeti o günkü dolar kuruna göre 3,97 usd.
Hisse bugünkü kapanışına göre 4,21 usd.
Çok fazla düşecek yeri kalmadı. Kademeli alım için uygun yerler olabilir !
Endeks bozuk diye fazla saldılar. Benim neredeyse bir senem dolacak sakince bekliyorum.
Ortakların moral bozmasına gerek yok.
Hiçmoralimi bozmuyorum şirket satar sada kendi kaybeder 16 maliyeti olan %40 yakını yabancılar da olan hisse elbet eserini bulacaktie
Şirketimiz ile Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. arasında yapılan Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesi 'nin süresi tamamlanmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Yıl sonu bilançosunu 5 yıldız 10 numara gelecek diye düşünmüyorum. Endonozyada bi haber yok ama yakında güzel haberler gelmesi ihtimal dahilinde. Bu fiyatları orta vadede artık görmek rüya olur.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon ilk cümlede bir hata vardı düzelttim. Özür dilerim.
Yıl sonu bilançosunu 5 yıldız 10 numara gelecek diye düşünüyorum. Endonozyadan bir haber yok ama yakında güzel haberler gelmesi ihtimal dahilinde. Bu fiyatları orta vadede artık görmek rüya olur.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Arkadaşlar ben bugün itibariyle komple çıktım. İki temel sebep yüzünden:
1. Bu cep to cep işlemleri yüzünden fiyatın sürekli baskı altında tutulması. Bu nedenle de güzelim bilançonun bir türlü fiyatlanmamış olması.
2. Başka bir hissede kısa vadede daha yüksek bir potansiyel gördüğüm için.
Kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eee
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkan à hayırlı olsun kazancı ne kadar sokarsa sıksin ben vermem vermeyecem elbet eserini bulacak bekleyen derviş maması ni yemis
Ne baskı yaptı gerçekten böyle itler yüzünden insanlar borsayı kumar görüyor , buraları okuyor bu itler hisselerim YKY de ve çıkmıyorum ne kadar bassanda değil 16 , 6 da göstersen su bilançonun hakkı 26 ya kadar burdayım .
Sent from my iPad using Tapatalk
Daha 2017/9 bilançosunu fiyatlamadı bir de şöyle son çeyrek mükemmel kâr açıklasa yabancı akmaya başladımı adi spekler o zaman görüşürüz sizin paranız varsa bizimde sabrımız var yedek şarjör ve yedek mermilerimiz hazır istersen bas 15 den aşağı da az daha stoklayalım şirkete inancımız güvenimiz tam 2017/12 bekliyorum tüm ortaklara sabır ve bol kazançlar diliyorum
Kgn yazdıklarını tamamına katılıyorum yedek akçe hazır 20 yıllık arkadaşım bu kağıt 7 tl şeyden al abi demişti o zaman alamadım biraz yukarılara aldım ama şimdi yedek akçe hazır bekliyor salata alırım bu kadar yabancı % 40 ni hissenin babasının hayrına almiyor
Kaç Lot sattiniz siz mi çökerttiniz hisseyi 😀😀
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gireceği hisse gereldir kesin
istediğin kadar baskı yap bugünki hareketten sonra satılacak malımız yok. o işler eskide kaldı spek efendi bu baskının sonunda bu hisse patlayacak sen verdikçe bi almaya devam edeceğiz. yarın sebi bekliyorum 16.50 ye kadar her kademeden alıcıyım eğer vermezssen namertsin.
2017/9 dönemi için 170 milyon dönen varlığa karşılık 66 milyon kısa vadeli yükümlülük söz konusu. Bu 66 milyonun içinde sadece 4 milyonluk finansal borç var. 2015 yılında 144 milyonluk hasılat rakamına sahip iken 2016 yılında kötü piyasa koşullarına rağmen bu rakam 227 milyon seviyesine ulaşmıştır. Artış oranı yüzde 57, ve bu oran 2018 de devam edecek patron bunu açıkladı.tek kelime ile söylüyorum borsada böyle bir şirket daha yok. bütün yatırımlarını kendi özsermayesi ile yapıp 1 kuruş finansal gider ödemeyeceksin 2017 muhtemelen 400 milyon ciro yapacaksın 2018 de yüzde yüz buyume ile 800 milyon ciro hedefin olacak en az %30 kar desek 240 milyon kar ile hadi baskıya devam et de görelim. "karamanın koyunu sonra çıkar ouyunu"
Kron daki gibi milleti uzun sürede bayıp hisseden soğutmak istiyorlar.geçenlerde 150 lot satışa yazınca hisseyi almadılar dahada aşağıya çektiler.bende sildim.robotmu var anlamadım çok ince hesaplar var hissede biri alıp götürse uçacak gibi duruyor.Ancak o birisinin çok ince hesapları var.Kronu 3.15 den vermiştim.ULUSE de aynı hataya düşmeyeceğim.Bu bilanço ve bu fiyat işin içinde bir iş olduğu kanısı uyandırıyor.YTD
Finansallarını ben de çok beğeniyorum.Fakat bir yerde mantık hatası yapıyoruz.Bu finansal sonuçları herkes görüyor yani herkes salak da biz mi akıllıyız.Bu finansal sonuçlara rağmen kağıda alım gelmiyor işlem hacmi yerlerde.Sadece biz mi keşfettik yani.Bana mantıksız gelen bu finansal sonuçlarla ve bu potansiyele rağmen bu işlem hacmi ve kağıda alım gelmemesi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gitmeyince gitmiyor.Bana egeeni hatırlattı kağıt 50 tl milletin gözü körmü acaba ,birtek benmi görüyorum borsacıların gözü kör diye yazmıştım.Sonra kağıt 349 kadar gitti iki temettü verdi.1,5 yıl içinde oldu bütün bunlar.keşke krondada bekleseydim.onu kaçırdık.şimdi sıra uluse de .Yatırım tavsiyesi değildir.Burası borsa ne olur ne olmaz siz kendi düşüncenize göre karar verin.Ben sabrımı zorlayacağım.bol şans hepinize
Demekki kubilay sende Var bi sıkıntı baksana bıraktığın kağıtlar uçmuş hayırlısı olsun sabır beklemeye devam
Ben de aynısını yataş da yaşadım sayın Kubilay.9 ila 10 ay arası 2,44 maliyetle bekledim.işlem hacmi yok gitmez bu kağıt dedim cüzi bir kar ile çıktım sonuç ortada.aynı hatayı uluse yapmak istemiyorum çünkü finansalları Agresif büyümesi favök karı ciro artışı gibi hikayeleri yataşın çıkışa başlamadan önceki hikayesi ile benzerlikler gösteriyor.
Herşeyin hayırlısı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalım, pırlanta gibi bilanço sonuçlarına güvenerek baskıya direnen ky lerin müthiş sabrı kendilerine zaferi getirecek mi?[emoji4]
Harika bir bilançoda, başka değişkenlerden bağımsız derviş sabri ile beklemek kazanç için çözüm mü?
Piyasanın genel dinamikleri bunu nasıl etkiler?
Bu eğitici/öğretici süreci ilgi ile izliyorum
Kalbim sizinle[emoji120] [emoji120] [emoji120]
(Not: elimde hiç Uluse yok)
yılsonu 90 net kar gelse. hisse başı 2,25 tl. 17/2,25= 7,5 fk şu borsa hiç de ucuz sayılmaz. ama bende var biraz tutuyorum. neden?çünkü 2018 yılında ciddi büyüme bekliyorum. ama bu ciddi kelimesinin matematiksel hesaplamasını yapalım mı? o zaman belki potansiyeli görürüz. çünkü 7 den 17 ye gelmiş hisse herkesin bilemiyeceği büyüme hikayesi. sonuçta şimdilik bu fiyatlar teknik ve mevcut temel açısından normal??? tartışalım
Kesinlikle aynı fikirdeyim.boyle sığ hisselerde bu hareketler normal.ciro ve kar rakamları arttıkça fk da artacaktir
bankalar var vesbe var brsan, kords var ne bileyim selec var. ilk aklıma gelenler. yani bunlar hep 5-6-7 fk da hisseler. zaten yazdığıma dikkat ederseniz 7,5 fk bugünlerde sıradan, bu fkda bir sürü şirket olduğu için büyüme hikayesini bilmeyen buna bakmaz diyorum. özel olarak bizim gibi ilgilenen kişiler büyüme hikayesini bilince hisse cazip diyorum. böyle olunca da tahtaya hakim kişiler baskı kurabiliyor. kurarsa kursun biraz bekleriz en çok.
2018 ciro ve kar tahminleriniz nedir ben onu soruyorum? bir arkadaşımız 800 ciro 240 kar demiş mesela. rakamları konuşalım hikaye malum.
Hisse sanki bir haber gelecek gibi zikzaklar ciziyor. Belkide Endenozyadan haber gelebilir.
7.5 fk ucuz sayılmaz mı? bu hissede kısa vadeli borç yok dolar açığıda yok. 7.5 fk da hisse mi kaldı. 7.5 fk kalan hisseler inşaat sektörü vebir kaç makyajlı bilanço. inşaat firmalarındada fk nın bir önemi yok. ayrıca ulusoyu elektrik sektörüne göremi teknoloji sektörüne göremi hesaplayacaksın çünkü ulusoy her iki sektörede girmiş durumda. 70 milyon esas faliyet karı var. istersen fk yı birde burdan hesapla. şimdi piyasa 103 bin den 108 bine gitmiş demekki nekadar pahalı bir hiiseki piyasayanın çıkışına tepki vermedi. :D :D
neyse anlaşamadık arkadaşlar... en iyisi sadece beklemek.