https://i.hizliresim.com/bG6AOb.png
Printable View
5.30 lar su anda hayal ..:)su anki yerini korumasi basari sayilabilir..burada durmayi basardigi hergun boyunca agirlikli ortalamasi yukselmis oluyor..bence nugyo nun dusmemeye direnmesi tek teselli su an icin..
Sayın NoMoreBets,
Hangi manada tarihi zrivesinin üzerinde işlem görüyor? DD/PD olarak mı?
Ya hemen ne kızıyon ben .....lerden alıcıym bekliyorum derken hemen demiyom zaten endeksi verdikleri zaman nasıl olsa bizim nugyo en önden paldır küldür inecek o zaman alırım dedim kızmak yok
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hedef 8 lira. Isteyen 1 liralari beklesin. 5 altina dusmuyor, siz 6 dan alin ahahahahhahahhahahah
5 ustunde saglam duruyor zaten bunu bekliyordum ne zamandir, aptal saptal analizler gelmeye de basladiysa eglence yakin ahaha
Kızma yok :) 3.1x'inde alış fırsatı verebilir dedim sadece :)
Ben şahsen stoplara riayet ederek 2. çeyrekten önce yerimden kımıldamam. Bilançoya göre hareket ederiz sonrasında. NoMoreBets ve Valentine'nin önceki sayfalarda açıkladığı gibi projelerin katkısı 3. çeyrekte çok daha iyi olacaktır ama ben o zaman kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Fakat şu kesin ki bu firma için bundan sonrası, bundan öncesine göre daha açık gözüküyor.
Bilançoyla birlikte bir iki marka proje haberi de gelirse (ki tüm projeleri inşaat aşamasını tamamlamış bir firmadan bu beklenir) o zaman ballı kaymak olur.
Ayrıca endeks nereden dönecek? 90 binlerden beri bekleyenler var :) Dolar düşüyor, dünyada her an her şey olabilir ama ülkenin siyasi riski de bir kaç ay öncesine kadar çok daha iyi durumda. Dolara bazlı endeks hala eski zirvelerinden uzak. O fiyatlar için çok bekleyebilirsiniz yani.
bu arada tahsisili sermaye artışı yaptığında 40 milyondan 80 milyona çıkan sermayey karşılık hisse fiyatı değişmedi, normalde piyasa fiyatının aynı kalması için hisse fiyatının 3,50/2=1,75 olması gerekirdi ama tam tersi piyasa fiyatı 2 ye katladı, yani bakıldığında tahsisli sermaye artışında zaten gerekli düzeltmeyi yaptığını varsayabiliriz:) ha fiyta düşmüş düşmemiş beni ilgilendirmez...
şimdi bunları yazıyoruz birileri çıkar altımda tank, elimde kürek, belimde ip altın madenine iniyoruz der herkes peşinden koşar, biz de mal gibi burada uzun süredir bekleyen acemiler olarak kalırız (tabiki sırıta sırıta)..
bol şans sevgili ortaklar...
Sevgili NMB seninle bir konuda aynı fikirde değilim.
Deden gelip senin cebine 140 TL cash para koyarsa, sen 140 TL daha zengin olursun. Net olarak değerin 140 TL artar.
Şöyle de diyebiliriz: Bir spor araba satıyorum, Ferrari. Bu arabanın bagajında deri bir çanta içinde 140.000 TL var. Arabayı alacak olan kaç para değer biçer?
Bu araba için bir Ferrari fiyat olarak tarihi zirvesinden satılıyor diyebilir miyiz? İçindeki parayı göz ardı edebilir miyiz?
Bu açıdan düşününce, Nugyo piyasa değeri olarak tarihi zirvesine yakın değildir. Tarihi zirvede olması için 400 milyon değer üzerine 140 milyon TL daha piyasa tarafından eklenmelidir.
Iyi ki varsiniz cok iyi tespitler :) ama dolar uf oldu bir kac kat farkini koyun evet 140 da koyalim tabi; simdi 5 sene evvel 400 iken dolar 1,5 lira kabaca 2,5 kati desen 1.000 arti 140 arti bitmislik ve o bu su hisse muhakkak 8 ila 10 a gidecek. Sermaye artimi olunca benim sorum su, 10 mu 16 mi :) tl faiz ile kompanse edelim deger artisini derlerse 10 yok dolar cunku borc morc her sey dolar odedik e dolarla sattik dolar ile bakalim derlerse 16... 16 olusa %400 hatirlar misiniz ? )))))
http://fs5.directupload.net/images/170715/6s7cojt3.jpg
aylık alan ve satanlar
Değerli ortağım Makarna, insan ne dedeler varmış demekten kendini alamıyor, hayali bile güzel:)
ortada tam Nugyo yönetimine uygun bir durum var, ben diyorum ki hisse adedi arttı fiyatı düşmedi,sen diyorsun ki para konuldu fiyat artmalıydı. Sonuç; fiyat sabit kaldı:)
seviyorum bu şirketi, güldürürken düşündürüyorlar her seferinde:)
bu arada faydalı bilgiler paylaşmaya devam edersen her an "spek" olabilirsin:)
bol şans...
5 ler dip oluyor neg'sel. 4 tu 5 oldu artik, ee fakirin tavugu tek tek yumurtlarmis. Fakir sirket yaziik...
Bir gariplik var ama hayırlısı:)))
düzenli faliyeti karı olmadığı için uzun yıllara dayalı projede bir defaya mahsus veya varlık değerlenme farklarlarıyka oluştuğu için gyo larda PD değerleri gerçekçi durum değil ve piyasa fazla önemsemiyor. DD ile finansal durum daha önemli, ve finansal yapıya bağlı olarak karpayı dağıtma gücü
DD si 2.50 ama Projelerdeki işyerlerinin yeniden değerlendirmesi ve ünite satışlarının değerlenmesiyle bilançolarda yüksek kar görünecek ve DD si 5.00 ı bulur. Ama mali durum berbat şimdilik, finans borç 750 milyon Ticari borç 550 milyon. Toplanda1.3 milyar borç.
Ünitelerin büyük çoğunluğu satılmış. elde kalan ünitelerin satışıyla ve 200 milyona yakın şirket alacaklarıyla bu borcun ne kadarı ödenir bilmek gerek.
Ama bilanöolarfs görünecek olan yüksek karla spekler ciddi bir aksiyon yapabilir.
Sayın 1prometheus,
Sadece gayrimenkul işiyle uğraşan bir firmanın toplamda 1.3 milyar borç yapıp, neredeyse tüm üniteleri satmış halde sadece 200 milyon alacağı olması size mantıklı geliyor mu?
Bana gelmiyor!
yazılanlara itirazım yok, eldeki ünitelerin çoğunun satıldığı konusu ise doğru bilgi olmayabilir, zira nurol life konusunda yeterince bilgimiz yok ama bundan daha önemlisi finansal raporda yazan aşağıdaki cümle;
Şirketin net işletme sermayesinin doğurduğu fon ihtiyacının karşılanması için gerekli olabilecek yeni fonların temininde, mevcut borçların yeniden yapılandırılmasında ve borçlanmalara ilişkin sözleşmelerin gerektirdiği şartların sağlanmasında ana hissedar Nurol İnşaat , Şirkete tam destek sağlamaya devam edeceğini taahhüt etmiştir.
Burdan anlaşılan ben şirkete para koyarımdan ziyade gerekirse bana olan borcunu ötelerim almam, lazımsa nakit destek de veririm ama bu firmayı zora sokmam olmalıdır. Zaten şirketin ana sorunu nakit, o çözülünce geriye sadece satış ve kiralama yapması kalıyor, onu da bir zahmet yapsınlar artık:)
Şahsi fikrim en zorunu geride bıraktık zaten en zor zamanda ana hissedar yoktu, ne zamanki inşaatlarda sona yaklaşıldı onlarda geldi, çok olağanüstü bir durum olmazsa yönün yukarı olmaması için bir sebep yok (bence tabi)
Bol şanslar herkese...
"SSM Altay tankı ihalesi için BMC, OTOKAR ve FNSS firmalarına davet yolladı."
https://twitter.com/ssysfakb
düzeltme bitiyor yeni bir fiyat oluşacak.
:)
Kap a niye bildirmezler anlamıyorum
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O bile yeter 😀😀
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alalim satalim nugyoya can verelim. Ölü gibi. Pess... !
5.17 önemli bir kapanış, son dönem 5 üzerindeki hareketlerinde tavan olup yaptığı 5.34 hariç en yüksek kapanışını yaptı.
FNSS Firma Profili
FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. (FNSS); Nurol Holding A.Ş. (%51) ve BAE Systems (%49) ortaklık girişimi olup, Türk Silahlı Kuvvetleri ile müttefik ülke silahlı kuvvetleri için, paletli ve tekerlekli zırhlı araç aileleri ile silah sistemlerinin tasarım ve üretiminde önder bir kuruluştur. bu durum da nasıl ilgisi yok
19 temmuz para girişi
https://i.hizliresim.com/Mv1aBQ.png
19 temmuz para çıkışı
https://i.hizliresim.com/4MpGV4.png
Şirket, sermaye piyasası mevzuatı gereği izin verilen, menkul kıymetleri, arsa, arazi, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve bunları tekrar kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir, portföyünde bulunan varlıklar üzerinde, sermaye piyasası mevzuatında belirlenen sınırlar dahilinde üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek verebilir; özel haller kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu’nca aranacak gerekli açıklamalar yapılması kaydıyla, üçüncü kişiler lehine tasarrufta bulunabilir, irtifak, intifa, kat irtifakı, üst hakkı, inşaat hakkı tesis edebilir, devir ve ferağ edebilir, bunlar haricinde, gayrimenkuller üzerinde Şirket lehine sözleşmeden doğan şufa, vefa ve iştira hakları ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri ve Türk Medeni Kanunu hükümlerine uygun olarak diğer ayni haklar tesis edebilir, yola veya yeşile terk, parka terk, taksim, takas, birleştirme (tevhit), parselasyon, bağışlama işlemleri dahil yatırımların gerektirdiği tüm işlemleri yapabilir, bu hakları tescil, devir ve ferağ edebilir, hukukun cevaz verdiği tüm işlemleri ifa ve icra edebilir, bu hakları tesis edebilir, tesis edilmiş olan hakları kaldırabilir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyse gitsin de tank diye gitsin ))) tank projesini alsin nugyo tank yapsin. Yapsin biseyler de ne yaparsa yapsin. Sanki satis ve kiralamayi dogru duzgun yapiyolar da ))) altin, tank allah ne verdiyse kabuluz artik di mi nmbets )))
Ya utandır beni nugyo, yapamaz ilgisi yok dedim dilimde tüy klavyemde tuşun boyası bitti ama hakikaten ben mahcup olayım tankın paletlerini yapsın yeterki yükselsin[emoji1]
Bu arada yarın 10.gün[emoji1](sen anladın ortak)[emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Anladim )))
900 bin lira para girmis maasallah diyelim. Kim girmis acep. Galiptir insallah. Ilgili ilgisiz her seye kabuluz )))))
ne borsada adı var,
ne piyasada artık...
emlak satıyorlar mı bilmiyoruz,
borsada da alanı dövüyor şirket yatırımcı dostu ya..
nedir bunun olayı ?
gitmeyen hisse kalmadı.
birinde çok mu mal var acaba ?
bende kalmadı pek.
Olmasından korktuğum şey oluyor. Çıkışta boş durdu, şimdi endeks düzeltmeye girerse eğer bir de buradan sille yiyeceğiz!
YTD