QNB de doktorlara düşük faiz veriyor krediyi her bankada farklı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
QNB de doktorlara düşük faiz veriyor krediyi her bankada farklı
Eski bankalar sürekli arardı mevduatınız geri getirir misiniz ofisinize gelip görüşelim diye .
En son yaz ortasında gelen olmuştu ondan sonra tık yok hiçbir bankacı da .
Ne tl ne dolar ne Euro hiç kimse arayıp sormuyor artık
Webster üstad başta olmak üzere tüm topiğin bayramını kutlarım.
Aydın ciğerim fonlara uğramaz oldun. Özletme kendini mevduat kafede şilte var. Orada kalabilirsin misafirimiz olarak. Hep şezlong *** *** olmaz. Biraz da sohbet muhabbet olur.
Satamıyor değil satıp riske girmek istemiyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.:hn::byr:
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Webster candır arkadaşlar.
Avrupa Birliğinin İngiltere için uzatma kararı GBP için kısa süreli ralli yaptırıyor, diğer konu ise seçimler pek etki etmez zaten anlaşmazlık yüzünden baya bir aşağıda kaldı daha çok aşağı geleceğini düşünmüyorum.
Ancak brexit işi belirsiz halen sonuçlanmadığı sürece yatay gidecek.
Aydın genç plajda çok zaman geçirir.
Tüyo müyo plaj voleybolu derken yaşıyor arkadaş.
Webster takıntısını daha çözemedim tabiii.
Geçen gece taraflar arasında sulhu sağladık, sorun kalmadı galiba artık.Anlaşmazlıklar çözüldüydü.:ok:
Sonra o sulh çalışmalarına ertesi gün laf edenler oldu, sayfa işgal edilmiş falan diye.
Yahu arkadaş bir okuyun tarihi bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamaya çalışıyoruz.Ertesi gün yazanlardan bazıları sayfayı boş yere doldurmuşsunuz falan diye yazınca işin tadı gene kaçtı.
Sn Webstere önerim fon sayfasını oku, yazacağını cafeye yaz kimse laf edemesin.:)
Mevduat kafe var ayrıca Cafe trend Trade var tekrar bir kafe açmaya gerek yok , bu şekilde çok fazla sayıda gereksiz kafe başlığı acilmiş olur .. Mevduat kafeyi de siz açtınız buradan sohbetinize devam edin .
Fff anlamsız olur Mevduat ve Fon Cafe yapabiliriz
Amaç sohbet ortamının bir yerde toplanması , bir den fazla kafe hoş durmaz gerekte yok .
Allah nazardan saklasın:
https://i.hizliresim.com/Yd9gpj.jpg
News benle arkadaş olmuyor...Nedeni ne olabilir?
Bu isimle ilgili konuyu sn. @guneysu ‘ya ilettim , akşam ilgilenecektir .
geldim,
fan fin fon cafe olmaz, benim gibi bir çok üyeye de başka bir şey çağrıştırıyor.
YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları) başlığını rahat bırakın, orada muhabbet olmasın diye bu başlığı açtınız.
yine de orada devam ediliyor muhabbete,