20 dakikada tavan
Hayırlı olsun herkese
Printable View
20 dakikada tavan
Hayırlı olsun herkese
Hayırlı olsun arkadaşlar tavanımız.daha iyi günler temenni ederim.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda ne kadar alıcı var
Ne kadar çok olursa yarınki tavan daha kısa zamanda olur
Ytd
Ne kadara gider acaba bu hisse? TKURU neden o kadar artti? Bu hissede de ayni seyler olabilir mi?
Baybo...şirket in euro borcu var ciroda var ..
Ama başka şeyler var Konfrut da..25 yıldır bilirim bu fabrikayı..merko nun elinde olduğu dönemi bilirimm..
Neyse çok konuşmaya gerek yok..
Döhler in aklını başına alması gerektiğini bizzat söyledik ağustos ayında..
Borsa istanbulun en iyi avukatını da tuttuk apartta bekliyoruz..
Isletme sermayesi adı altında şirketi haraca bağlamasına musade etmiycez döhler e...
Artı stok taşıma maliyetini satış yansıtmaniz gerektiğini söyledik
Grup şirketleri arasında ki alacak verecek durumunu mahsuplastirmayip sirketi haraca bağlanmanıza musade etmiycez dedik..
Borsada fırsatlar bitmez ! Sen yeterki parayı bitirme !!!
benden bu kadar ...
kalanlara bol kazançlar dilerim.
al-sat değildir.
SiZin ilettiğiniz dönemden beri bende bilirim konfrutu. Son dönemde Alman ortağının durumu olduğundan kötü gösterdiğini ben de biliyorum. Ama sağlam kağıttır. Eskiden bilanço açıklandıktan sonra iki üç gün hiç hareket yapmayıp sonra bir haftada yüZde 70 arttığını da bilirim de o yüzden yAzdım işte direnç 8 yıllık hedef değer vs diye verilen değerlere hiç bakmadan takır takır gider canı isterse. Burada da uzun süredir insanları bıktırdığına göre birAz sürpriz yapmalı sonuçta.
Not: burada yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir . 30 senedir devam eden küçükmyatırımcı muhabbetidir.
arkadaşım bu hissede 8-9 yıldır varım.
neyi nasıl yazacağımı iyi bilirim
sen dediklerinin arkasında olabilirsin
bende dediklerimin arkasındayım
ben şirketi değil yönetimi eleştiriyorum
alaman ortağı üzerinden yuro borçlanıp şirketi borç batağına soktular
onuda geçtim reel fazi neredeyse eksiyken
gidip garantiden yuro kredi çektiler
ben bu şirketin mali işler sorumlusuyla buradan bazı arkadaşlarla dakikalerce konuştum
sewrmaye arttırımı yapıp bedava sermayeyi neden kullanmadılar
haaa alaman ortak paramı koymadı.koymazmı
neden koymadı yada koymaz.
neyse
tavan olmuş.keyfini sürelim biraz.
Mezardaki dedesini tanımaz gideceği zaman
Borsada fırsatlar bitmez ! Sen yeterki parayı bitirme !!![/QUOTE]
temel ile gidiyor olsaydı bir çok hisse hala 1 tl altında olurdu..
:)
Tavan bozuyor sanirsam?
gıdalardan tek bozan nerdeyse sahıbı ketum kazandırmamak ıcın yemınlı iş cıddı satısa gectı
ziraat alıyordu bugun oda zararuna cıkmaya basladı sonu pek parlak deıl gunluk uzun vade ama gıdecegıne ınanıyorum
8 yıldır bir kağıtta bağlandıysanız ve o kağıt neden hareket etmiyor diye sorguluyorsanız acaba çok fazla mal almış olabilir misiniz diye içimden geçmiyor değil. Gerçekten belki da kağıdın önündeki en büyük engel sizin taşıdığınız büyük sayıda lot olabilir. Hiçbir kağıdın hiçbir speği sırtında ne Zaman satışa geleceği ve onu tedirgin edici miktarda taşıyan biri varsa o kağıdı çıkarmaz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
ilk iş sonra vakıf ve zşraat zaten kagıdı yukarı suren ekıp zararına sattı bugun bozdugu anda demiştim eksisini maalesef
14.18 ne olduda verdiler..
bunun tavandan tabanınıda gördük
şaşırtmaz
karakter sorunu var maalesef.
şaşırttımı hayır
ilk hedefi 14.02 boşluğunu kapatmak olabilir
eğer gelirse 13.58 aşşağı kırılmamalı
ne günlere kaldık emenuke.
Soygun var
13.70'mi
vay vay vay..
süper babaanne.
tuzu kuru 6 tl den 700 oldu be
birazda patron olacak arkada
Satışların be devre kesmelerin Zamanlaması dikkatimi çekti. Bu kadar bariz spek hareketi ise çok acemice yapılmış. Hazır kağıt gaZını almış gidiyor. Neden geri döner? Var bu işin altında bir iş. Bekleyelim görelim bakalım.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
13.40 bravo
yanlız buradan kalkar bi kitlerse çok gider
ama bunda o popoyu göremiyorum.
bu akşam bide işlem yasağı getirirler
buradan verdiklerini aşşağıdan geri alırlar
spk'da ky korudum diye gerim gerim gerinir.
yanlış görmediysem 14'e gitmek isteddi
ama 13.50 lere kadar yine verdiler
birileri ısrarla çıkıyor.
bu dönemde bu satış çok manidar geldi bana.
aklıma bi şeyler geliyor ama yazmayayıım.
bir kent gıda olmaz mı bu hisseden?
7.387.269×13,53 =99.949.749 TL borsada işlem gören toplam lot ederi
Bugünkü işlem hacmi 85.620.300 TL
Kağıt neredeyse borsadaki ederi kadar bugün işlem hacmi yapmış
Dün 14.02 de 212 nin lot bugün 15.42 de sanırım 350 bin lot satıldı yani 13 üstü çok yüksek işlem hacmi oldu bu fiyattan alan amcalar kağıdı neden 13.52 ye çekmiş olabilir neden son 2 saate kadar olağan dışı bir durum yokken tavanda bekletip satar
Mantık kurmaya çalışıyorum kağıt sığ yukarı gider mi evet alıcı bulabilir mi bulabilir karlı bir şirket 30 a çıksa bile alıcı gelir ama neden yukarı gitmez maliyet düşük olması gerekir bu yüzden spek elini güçlendirecek lot sayısını yakalayamaz sa salar aşağı istediği miktarı yakalarsa istediği yere götürür bugünkü hareket speğin istediği miktarı yakalayamadığı izlenimi veriyor
İzleyip görelim yabancı alımları da izlenmeli
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun denız phılıp alıcı umarım bu sefer tavan yapıp salmaz yeter artık