3 kd sikisti hisse 18.56 -59 çıkamadı. En dandik kagat %3 yapmis
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3 kd sikisti hisse 18.56 -59 çıkamadı. En dandik kagat %3 yapmis
1 milyon lot daha sattilar bugun !
Yabancı çıktıkça ky ye mal yıkılıyor satışı karşılayan yabancı olmadığı için endeks e eşlik edemiyor yanlız 107 binden dönerse endeks düşüşe ayak uydurur sanırım . Birde investing te ki kısacı arkadaşların maliyetleri 18 li seviyelerde bir çoğu %3-5 arası düşüşte stoplar . Uzunda umudumu koruyorum lakin kısada gidecek gibi durmuyor ytd
Güzel masal anlatmış.aynı tas aynı hamam.70 lira olmadan satmammmmm
hissenin bu günki hareketleri..sürüne sürüne yol alıyoruz...kapanışta 5 kademe artması olumlu..
https://i.hizliresim.com/1Aj0JH.png
Ben bu makaleyi okuyunca dışticaret açığını azaltmak için ve covit virusunü öldürmek için devletten süper teşvik alıp viski üretimine başlıyacak anladım. Kahkahkah. Kanunen Yılda 1.000.000 litre den aşağı damıtım tesisi kulmasına izin verilmiyormuş. Kefere nasıl kanun geçirtmiş bize. 5 yılda dinlendirmek gerekiyormuş. Tam süper teşvik ile olacak iş. Milli viskimizi Anadolu gurubundan başkası yapamaz. Akmaz kokmaz durdukça değerleniyor bira gibi 6 aylık tüketim tarihi yok. Bir fırt çekiyorsun Corona morona hak getire ülsere, basura, hatta oraya sürersen erken boşalmaya bile çare. İlaç sektörüne girecez yani. 7-8 sene buradayız. Tamamen maytap geçiyorum. Bu makale birkaç hafta önce çıkmıştı zaten.yt değildir
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hısse prımsız ayrıca satıslarının yogunlasacagı doneme gırıyoruz.Mekanlar acılıyor dıye ufak bır mıktar pozısyon aldık.
Borsada herkesın bıldıgı seyler para kazandırmaz fakat bır deneyelım dedık.Bakalım neler olacak.
endeks uçuyor biz yerinde sayıyoruz her gün aynı
Satış kademeleri kalınlaşmış....bu gün alıcı gelirse defolup gidecek gibi...
Burasi bukadar cok yatırımcı ile dolduktan sonra hisse bozuldu. Eskiden böyle değildi. Kademeler az di gunluk %3 mutlaka giderdi. Simdi çakıldı kaldı. Satın gidin ekmek yok burda kendinizi kurtarin
Patronda hissesine sahip çıkmıyor...bizim hissemizin ederi bu değil.yatırımcıyı madur etmeyeceğiz hisse geri alımı yapacağız dese....hisse yukarı döner...
Bu haraketin ky ile alakası yok. Fonun elindeki mal 40 milyon lot olunca ve satış işlemi başladıktan sonra hacimde ve kademelerde artış başladı ayrıca bir sürü hisse de ky var ama gidiyor
Sabit fiyat sistemine geçilmiş.
18,57 - 18,58
"Kaçanın anası ağlamaz!" diyorsun
Anadolu Grubu'nun herhangi bir hissesinde bu bahsettiğin bugüne kadar gerçekleşti mi? AGHOL, ASUZU, ADEL, MGROS, AEFES, CCOLA ve geçmişte ABANK
Bugüne kadar Tuncay ağa hiçbir hissesinde geri alım yapmadı. Yapmayacak da.
Aefes sende umduğumu bulamadın sembolik bir tutar bırakıp bankacılık hisselerine yöneliyorum artık İnş kalanlar karlı çıkar ama beni bezdirdi yinede takibi bırakmicam elbet birgün buradaki ky de gülecek yatırım tavsiyesi değildir
Günlerdir satıyorlar.. Gerçekten kağıdı boğdular. Allah'tan tekniği bozmamak için son dakika alımları ile emekletiyorlar. Bakalım bugünde aynı şeyi yapacaklar mı?.
Umarım kimsenin tek kağıdı değildir. Yoksa insan aklını kaçırır.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Invesco KAP bildirimi: 29 Nisan 2020 tarihi itibariyle %5 sınırının altına düşmüştür. Invesco portföyünde kalan AEFES hissesi: 29.040.994
1 Mayıs - 2 Haziran arasındaki takas analizi (kaynak: matriks)
Satıcılar:
CITIBANK: -24.251.740
DEUTSCHE: -991.452
TURK EKONOMI BANKASI: -840.665
Alıcılar:
IS YATIRIM +4.466.108
GARANTI YAT. +3.080.451
AKBANK (PORTFOY SAKLAMA) +2.228.352
YAPI KREDI YAT. +1.984.569
VAKIF YAT. +1.920.272
ZIRAAT YAT. +1.762.657
AK YATIRIM +1.670.399
QNB FINANS YAT. +1.241.073
DENIZ YATIRIM + 913.598
Tabloyu sadeleştirmek için 900 bin lot altında işlem yapan aracı kurumları eklemedim. Satışın geriye kalanı da diğer aracı kurumlar tarafından karşılandı.
Buna "satış" değil, dense dense "ikincil piyasada halka arz" denir.
Peki tarihi biraz daha geriye çekersek rakamlar ney?
1 Nisan - 2 Haziran arasındaki takas analizi (kaynak: matriks)
Satıcılar:
CITIBANK -35.822.780
TURK EKONOMI BANKASI A.S. -701.570
Alıcılar:
DEUTSCHE +5.708.356
Diğer alıcılar ilk bölümdekine benzer durumda. (TEB hariç tabiki)
Yabancı satışı, yerliyi kılıçtan geçirdi. Çok kelle aldılar çok.
Bu yabancı satışı ne bitmez satışmış be.
bezdik valla her gün aynı terane
bu ne bitmez satışmış arkadaş ya resmen işkence
Anadolu Etap , Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Hollanda merkezli kalınma bankası FMO'nun eşit tutarda katılımıyla 60 milyon avro değerinde kredi sözleşmesi imzaladı.
matriks
etap bilancoda konsalide olmadigi icin bizim icin dezavantaj !!! artik borclar (faizi ile birlikte) arttigi icin bizim bilancoda etap eksi bakiye yazacak heralde [emoji846]
başkasi kredi olsa kagit tavan olurdu bu arada ! ama bize gelince dezavantaj olur !!!
hani gokten bilmem ne yagsa bize bilmem ne duser hikayesi
Ben nasıl olacağını anlatayım, durum daha da vahim:
1- Alınan euro kredi ile yatırım yapılacak.
2- Yapılan yatırım "gider" olarak gösterilecek, özkaynak artmayacak.
3- Kredi "borç" hanesine yazılacak ve özkaynaktan düşecek.
4- Anadolu Efes diğer iştiraklerden kazandığı parayı yine Anadolu Etap'ta sermaye artırımı için kullancak.
Sonra yine zarar açıklayacağız.
En büyük handikap, Anadolu Etap'ın tam konsolide olmaması. Bu şirketin halka açılması en güzel yol çünkü bilançosunu, net borçluluğunu, FAVÖK gibi finansal rasyolarını en saydam bu şekilde görebiliriz. (Aynı Coca Cola İçecek'te olduğu gibi)
Arkadaşlar, yatırımcı ilişkileri bölümüne Anadolu Etap'ın halka arzı ya da tam konsolidasyonu ile ilgili kendi görüşünüz veya talebiniz varsa email gönderebilir misiniz?
Bu habere efesin tavan yapması lazım...
Atış selbest...