Yanlış yazmışlar, içerikle başlık uyumlu değil. Beklenti negatif
Printable View
Banka 75 lira stopaj iadesi yapmış neden acaba, sene sonuna kadar fon tuttuk diye mi🤔 neyse yemek parasi cıktı sevineyim hiç olmazsa
Viopa gore kiyim olacak...
Dostlar, ornegin son bir yilda makul (piyasaya göre iyi) orandan bağlanan aylık TL mevduat getirisine paralel(En az onun kadar) getiri veren bir fon mesela IST olabilir mi? Yada sizce hangisi?
Viop endeks % 0.44 EKSİ 142.300
-0,68 kötü açtı ulan iran bir kuruş faydan yok habire zarara sebep oluyo
Bist100 %0.68 - 789.29 115.142 den eşleşti
TI7 almasaymisim keşke. -%2 yapmış bugün, hisse fon kadar eksi yapmış resmen doların artı yaptığı bir günde.
Ben kendim iranliyim
Iran hic ... yiyemez dostum her seyi rusun elibdedir ...yemeye baslarsa amerikadan once rus dayandirir
Bugun olenler elleri binlerce insanin kanina bulasmis bir teroristler petrolu kendi ulkeleri yerine baska teroristlere veriyorlar. Bu Iran regimi de amerikaya cok kari var
Araplara milyonlarca silah satiyor. Ama iran yanlis yapsa o zaman sabir biter. Ilerde kotu gunler var hatta turkiye bir tehlikeli noktada Ama bir az
Sabah da yazdim borsaya dikkat. Pazartesi Bugun aldigimiz kari nazar salmasinlar
Eski günlerdeki gibi Aselsan endeksi sırtlıyor bakalım akşama kadar dayanabilecek mi?
Evet yazmistiniz aslında getirisi iyi değil diye. İçindeki eurobond ve öst çok az olunca fazla etkilenmez diye düşündüm. Ama ters repoyu hesap etmedim, belki o sebeple oldu, bilemiyorum. Neyse artık..
Fid bugun arti 1 yapacak😉😉😉
Tcd suan belli degil
Arkadaşlar iş bankası robofon lar adeta çakılmış neden olabilir, fikri olan var mı?
Arena yüzde +10 yaptı tcd yi çekiyor
Yorumlarinizi alayim
GTA GARANTİ PORTFÖY ALTIN FONU
TUA TEB PORTFÖY ALTIN FONU
TTA İŞ PORTFÖY ALTIN FONU
YKT YAPI KREDİ PORTFÖY ALTIN FONU
FIB FİBA PORTFÖY ALTIN FONU
ICA ICBC TURKEY PORTFÖY ALTIN FONU
AFO AK PORTFÖY ALTIN FONU
DBA DENİZ PORTFÖY ALTIN FONU
HBF HSBC PORTFÖY ALTIN FONU
Valla anlamadım bu işi. Sanırım yanlış hesaplamislar, tefastaki getiriler değişti şu an. Robofon
TI4+%0,09 TI7 +%0,25
yay da % 2 basmış helal olsun arkasından bakarız anca.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YAY