Evet.
Açıklamayı inceledim.. İçim rahatladı..🙂
Teşekkürler ortaklar..
Printable View
Selamlar. Kontrat yanıltmaca olabilir. Orayı bir nevi açığa satış gibi düşünün. Kontrat düşük kağıt yüksek algısı uyandırıp mal düşürmeye çalışmış olabilirler. Yada harbi harbi bu hissenin fiyatının düşeceğini düşünüyorlardır. Bakalım bende kontratta long tarafındayım umarım güzel olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3.5 milyonda açık yaptılar alıcı bulmak için alt kademelere verdiler toplam 11 milyon açık var ay sonuna sisedede bugün açığa satılan lot fiili dolaşımdaki lotlarin yüzde 11 i bu kadar açık pek hayra alamet değil yukarı aşağı çok sert hareketlere devam
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklama Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında
Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde,
Trakya Cam Sanayi A.Ş. (TRKCM), Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (MRGYO)
ve Ayen Enerji A.Ş (AYEN) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6.
maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı
belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve
işlemlerine yönelik olarak 10/07/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle
"Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve
"İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici
tedbirleri uygulanacaktır.
dün viopta HSBC 38.000 lot short pozisyon açmıştı bunda. adam deli para kazandı. 4,60 dan longları kapattım bende. aşağı gelirse yine alırız bakalım. herkese bol kazanç.
Bu hafta 4,20 ler gelir gibi
Teknik mı temenni miMi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik,4,20 gelmesi kesin. Persembe ve cuma mal verdiler,ve realizasyon basladi,cok normal
Cumaki kapanis dusunun gostergesi. 4,20,4,10 dan sonra gene yükselir yada bir sure yatay kalir
https://i.hizliresim.com/328D1C.jpg
Alıntıdır.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada 108 bine gelebilir,sonrasi yukselis
Ne bekliyorsun,bir hisse hep articak mi? Sen insanlar bu fiyattan alip zarar ederse ne yapicaksin. Zaten borsa articak yazdim,ama trakya 4,10 lara gelir, sonrasında artar ama boyle bir ivme ile artmaz
aylık takasa bak emeklilik fonlari 12,8 milyon mal cıkmış haftalıga bakıyorum 5,8 milyon dede fonları cıkmış şuan satışı karşılıor dede fonlari yüzünden hareket edemedi bence
acaba dünkü spk cezaları trkcm içinn olabilrmi? Bugun belli olur
yürü be aslanım nal toplasınlar ardından...
Zurna'nın sesi kesildi.
Zurnacı..Aldın mı.4.20 den kurna yı..??
Belirlenen değişim oranları dikkate alındığında Trakya Cam; Soda, Şişe Cama göre pahalı oluyor.
Acaba Değişim Oranlarının değişmesi mi söz konusu olacak ?
bu kagida hacim var diye diye içeri girdim 4,79 da verdim speğin eline, ne nalet kagitsin ya bgün 5 kesin olman lazimdi eksiden alan köküyle kar etti
4,77 den 4,38 e kdr kar realizasyonu oldu 3 gun,bugun vere vere yukari cektiler. Simdi belli oldi kap haberi geldi,olumlu bir haber
Beklenen Kap haberi geldi, hisse dönüşüm oranları değişmeden aynen muhafaza edilmiş. Bu durumda trakya cam soda ya göre bir hayli pahalı kaldı mevcut fiyat ile. Tahtayı şişirip millete patlattılar görünüyor.
Neyse hissedarlarına hayırlı olsun.
Şimdi bu yorumumu
Temenni mi
Tespit mi
Bana göre hiç birine uyduramadimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trakya cam sermaye artıyor ,esas olay o,o yuzdrn artarbilir. 1/1 nerdeyse sermaye artirimi yapicak
Yorum falan değil, açıklanan resmî hisse dönüşüm oranlarına göre durum tespiti
Hayırlı olsun. Keşke linki de koysaydınız. Tüm yatırımcılar incelerdik.
Severdim ben TRKCM hissesini çok.... ama... şu birleşme olayı soğuttu beni çok.... duygusal bağımızı koparttı.... :| a be bana yeni bi kızan lazım bea.... :| :(
çok doğru şişe gurubu saglam diğer bir cok kağıt iki katından fazla prim yaptı birleşme hikayesi olmasada kağıtları prim yapacaktı yani şimdi ise hikayesi var sağın solun dediklerine bakmadan sabırla beklemeli.ben şişenin 1.500 den 16500 gittiğini bilirim seneleeer öncesinden
Trkcm tarihi zirve 2018 9. ay 4.64..
Dünkü kapanış 4.64..
Birkaç defa üzerine çıkarıp gelen satışlara baktılar. Fincan kulp formasyonu 4.64 üzerinde günlük kapanış ile bende teyit eder ve onun da teknik hedefi en kötü ihtimal 6.5 TL dir. Anlaşılan birleşme işi daha uzayacak gibi.
Ayrıca dün borsa kapanışdan sonra yurtdışı piyasalar coştu yarın %5 yukarı açtırsalar kopuş boşluğu yapıp üstüne tavan kapatsa keşke :)
Birleşme oranlarına baktığımızda 0.676 gibi gözükmektedir bu şu anlama mı geliyor elimde 1000lot varsa birleşme oranı ile çarptığımızda 676 lot dahamı ekleyecek birleşme sonrası bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim. İyi akşamlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot Trakya cam hissesi birleşme anında 676 lot şişe cam hissesine dönüşecek.
Bunun gibç denizli, soda ve ,anadolu hisseleri de birleşme anında açıklanan oranlarda şişe cam hissesine dönüşecek.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet.
Mevcut fiyatlar ayrılma hakkı fiyatlarının üzerinde olduğu için elimdekileri şirkete veririm demek de mümkün değil. Bu nedenle grup hisselerinden alım yapacak olsam sizin yaptığınız hesabı yapıp en uygun olanını alırım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.