Vaka sayısı sürekli artan Hindistan'da koronavirüs hastaları için kartondan yataklar hazırlandı
https://haberglobal-com-tr.cdn.amppr...zirlandi-55011
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vaka sayısı sürekli artan Hindistan'da koronavirüs hastaları için kartondan yataklar hazırlandı
https://haberglobal-com-tr.cdn.amppr...zirlandi-55011
Sırada tabut. Var [emoji51]
Gerçi bizde işe yaramaz hiristiyanlarda olabilir.
Ne oldu Sertol ben görmedim olumsuz yazılar mi oldu veya size bir şey mi dendi anlayamadım
yakındada maliyet düşürmek
vatandaşın alımını mümkün kılmak için arabaların kaportasını kuşe kartondan yaparlarmı
vallahi süper olur..
böyle güzel haberler bizi uçurur emenuke
:) :) :)
Daha önce commandate vardı hisse çıkınca söver inince överdi sonra ric türedi aynı tip yazılar şimdi de serkalgo hepsinin yazı stili aynı neyseki gerçek ismine yaklaşmış
Din iman der vatansever ayakları yaparlar burada üç kuruş yatırım yapmaya gelenlerin bir kuruşuna göz dikerler
İnanmayın arkadaşlar böyle yazanlara bunun işi gücü Faydalı Bilgi veren üç beş kişiyi forumdan kaçırmak
Sanırım iki senedir yüklü malda yakalandı lotlar daha da dağılmasın diye buraları domine etmeye çalışıyor gelmeyin bu tuzaklara cevapta vermeyin Bunlara çünkü 24 saat ekran başında baş edemezsiniz gerekte yok
Lütfen karton yatırımcısının faydasına olduğunu düşündüğünüz herşeyi burada bu tarz kişilerin yıldırmasına izin vermeden paylaşın saygılar
Katiliyorum.. Burada paylasilan degerli bilgilerden tabi ki de faydalanmak güzel ama sadece patrona sövmekten baska bir anlam ifade etmeyen, katma degeri olmayan yazilara bakip satis veya alis karari vermek zaten cok sagliksiz..bunlara itibar etmemek lazim..ben sahsen burada yazilanlara göz ucuyla bakiyorum ,yatirim kararlarinizi etkilemesine izin vermeyin kesinlikle..bir hisseye girerken ne icin ,hangi beklentiyle, hangi vadede ve en onemlisi bence ne miktarda girecegin cok onemli..cunku portfoydeki agirlik yukseldikce duygusal tepkiler, yanlis kararlar verme ihtimalin artiyor..portfoydeki hisse sayin azaldikca duygusal baglar artiyor, gerceklesmeyince de etrafa sarmaya baslaniyor..herkese bol sans
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu tahtanin kendine has bazi ozellikleri var..bu foruma yazan insanlarin %70 i belki daha fazlasi kartonsan i yuksek bedelsiz beklentisiyle almis..ve bu insanlarin cogu uzun zamandir bekledigi icin bdsz gerceklesmedigi her gun sinir harbi yasaniyor..boyle ucu acik beklenti varsa iki sey tavsiye edilir..ya her dakika tahtayi izlemeyeceksin ya da yüklü bir yatirim yapmayip bedelsize kadar unutacaksin..bu imarsiz arsa alip her gun niye imar cikmiyor diye yetkililere küfür etmek gibi birsey [emoji4]cunku bdsz disinda mevcut finansal durumuyla sirket ucuz degil aslinda..önümüzdeki donemlere iliskin artan karton talebi bilancoya yansirsa sirket potansiyel yaratacak ama eskiye donuk carpanlari su an 500 ustunu isaret etmiyor bunun farkinda olmak lazim..ytdegildir
Son birsey..son donemdeki ekstra underperformansi da ilk ceyrek bilancosunun tatmin edici olmamasindan kaynaklaniyor bence..1.3 milyar mcap e sahip bir sirket ekstra hikayesi yoksa; 700 mio ciro ve ceyreklik 20 mio kar ediyorsa sadece ve hala cok buyuk beklentilere girmemek lazim..rüstünü ispatlamasi icin 2.ceyregi beklemek lazim..henuz yatirimci guvenini kazanmis degil maalesef..belli band icinde patron kaynakli hareketler yasiyoruz sadece
İthale vergi gelmiş küşe kartona yokmuki?
Yarım haklılığın var.
Zaten ben belli bir rakam ve miktarı taşıyacağım bu açık ve net.
Aynen arsalar gibi.Temettüde tarlaya ektiğimiz mahsül.Evdeki kirada .
Bunda ve tahtada yapılan hareketlere lafım.
Ortaklarını keklemek için hareketler ve pozisyonlar alan bir patron için laflarımız.
Kendine dokunmayan ve üstüne alınmayanlar olmalıki onların avukatlığı burada yapılır oluyor, daha sonra yukardaki arkadaşında yazdığı gibi kayboluyorlar.
2010 dan beri buradayım kayıtlardan patronda beni bilir.YTD.
Birde Müslümanın el kitabında vardır kar payı helal faiz haram diye.
Burayı düzenleyip kar payı işini otorite yapsaya.Şirketlerin sermayeleri dahil.
Burda uzun kalanlar icin ,bence patron temel hareketi 200 den 500 e cekerken yapmis ve yeter demis bence..bunun ötesi icin daha guclu bilanco veya yuksek bdsz lazim ( onun etkisi de guclu ama bilanco destegi olmadan gecici olur)
İşlem yasağı mi geldi ne oldu ben mi yanlış görüyorum
450 yi kirmasi lazim bir ust banda gecebilmesi icin..hali hazirda 430-450 bandinda onceden de belirttigim gibi..kirarsa 450-470 sonra 470-500 goruyorum teknik olarak..ytdegildir
Alican Duran kasad başkanı " ilk 5 ay ihracat geçen yıla göre yüzde 6 arttı miktar olarak ama değer olarak yüzde 10 azaldı. İhracat aynı dönemde Almanya yüzde 8 abd yüzde 76 çin e yüzde 28 arttı.... Türkiye için önemli fırsatlar var "
Ekonomist dergisi son sayı.
Yorumunu yapmıyorum malum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELSAN bedelsiz verdi yarın onun gazıyla gidebilir
Bu sefer 450 üstüne atabilecegini düsünüyorum..bir üst banda gececek gibi gorunuyor..aselsan bdsz de katki yapiyor..hayirlisi
Önceki günlere göre hacim oldukça yükselmiş, kimler alıp satıyor, dikkat çeken bir şey var mı acaba?
Gekap yönetmeliğinde dün değişiklik yapıldı xkagt %2,5 artı.
İhracat yapan gekap ödenmeyecek yeniden kullanılabilir ambalajda gekap ödenmeyecek..
Şirkete sorularıma cevap alamayınca telefonda konuştum buyrun sorun dediler..
Pandemi sürecinde artış oldumu
-olumsuz durum yok
Olumlu etkiledi mi
- e tabi bir miktar ve ihracat tarafı arttı kurda olumlu etkiledi
Gekap beyannamesi veriyormusunuz
- hayır öyle bir yükümlülük yok
AB 2021 yasakları olumlu etkiler mi Hatta Almanya bu yasaklara geçenlerde başladı
- biz kartoncuyuz bizi etkilemez
Yanlış anladınız En büyük İkame ürün karton olduğu için buraya kayar mı demek istedim
- Tabi plastik yasaklanırsa böyle bir şey beklenir yerine çok alternatif yok.
Bntas, Tire, Przma, Samat, olmuksan, Kaplamin ciddi pirimli. Karton ayın 5'inden beri sürünüyor..
Aynı şeyi düşündüm [emoji16] pek profesyonelce değildi olumlu yönleri zorla söylettirmiş gibi hissettim kendimi.
Aklımıza geldimi acaba yada bizede faydası olurmu?Bilemiyorum.
İlerde olur tabikide.
Biz elektriği doğalgaz ile yapıyoruz ya onda Botaş %12,5 indirim yapmış.
Kontratımız bitince faydalanırız yada böyle bir madde vardır belki sözleşmede.
YTD.
Sizde mi sayın Kubilay 😂😂
Pembe balonlar, hülyalı rüyalar....
Ama bazı arkadaşlarda gelişme var, jetonları düşmeye başlamış inceden. Aslında onların jetonları tüm piyasa giderken bu yerinde yatınca düştü de erkekliğe b.k sürdürmemek için savundular. Şimdilerde kendi hallerine bırakınca birbirlerine itiraf etmeye başladılar :)
Serkan ve laleleri düşmüş yine
Oooo Neco hoşgeldin
Şöyle bir uğrayayım dedim.Değişen bir şey yok .tekrar Allah yardımcınız olsun
Nasıl bi sosyopatlıktır anlamıyorum
Bir şirkete para verip ortak oluyorsunuz sonra başlıyorsunuz şirketi kötülemeye
Veya şöyle düşünün hangi şirket ürününü kötüleyen reklam reklam veriyor televizyona
Tam bi düzenbazlık aymazlık
Yazıktır günahtır insanları burda yıldırıp malını sattırmaya çalışmak veya almak isteyenlere engel olmak
Yok beğenmiyormusun hisseyi ve patronunu satarsın ADAM gibi çıkarsın buralara da yazmazsın Yok bende Stokholm send var diyosanda gerçekleri yazarsın
Buralarda dolandırıcılık peşinde koşmaya gerek yok
Ama önce insan olmak ve Allahtan korkmak lazım
allahdan korkması gereken
burada bu hissede yaşanılan ve yaşatılanı bilmeden atıp tutmaktır.
burada allahdan korkması gereken patron ve onun yandaşlarıdır
burada allahdan korkması gereken bugün alıp çıksında satayım diye allayıp pullayandır
burada allahdan korkması gereken uzun vadeli yatırımcının çilesini görüpde görmezden gelendir.
burada allahdan korkması gereken tüm bunları bilipde düzenbazlık ve aymazlıkla akıl vermeye çalışanlardır.
tabi bence.
11.yılım.... Allahtan korkun! (Burada yeni üye değilim!)
Ya adam gelmiş kendi yaptıklarını anlatıyor dolandırıcının Babası senin patronun..Bak dün ne vardı da geri bastı herşey uygun zaten endeksin gerisinde kalmışsın ne geri basıyorsun..Bak sertola nasıl bir üslupla cevap vermişler...Tekrar anlatıyorum bir salağa anlatır gibi ben aldım bedelsiz için aldım bekliyorum ben satmamışken kime ne sattırması bak bir geri zekalıya anlatır gibi anlattım anlamadıysan senin sorunun..Tabi ki eleştirilecek benim hakkımı bana vermeyene çalana ne diyim iyi yaptın mi diyeyim