Senin bilançon da, f/k'nda yerin dibine girsin, %3.5 eksi neyin nesi.
Valla adamı şeyinden çıkartıyor bunlar, bunların hisselerine tövbe etmeye az kaldı.
Printable View
Senin bilançon da, f/k'nda yerin dibine girsin, %3.5 eksi neyin nesi.
Valla adamı şeyinden çıkartıyor bunlar, bunların hisselerine tövbe etmeye az kaldı.
Cemtaş ı tebrik ediyoruz ve suçu onda değil kendimizde arıyoruz malesef :)
Sayın bawer canınızı sıkmayın 2 senedir düzenli olarak her bilonço dönemi aynı numara özellikle f/k sını düşük tutup amaçları ky yı ..... bu kadar YTD
Bir dahaki bilanço dönemine kadar yine testere yazık çok yazık
Bundan seneler önce ne demişti KAYSERİLİ sayın I.Tarman ben borsacı olarak değıl yatırımcı olarak anılmak istiyorum. Geldiğimiz noktada sonuç KY çarpmak ne demişler can çıkar huy çıkmaz. Burdan KY yı uyarıyorum YTD
Aklım almıyor.Hiç bir degerlemem şaşmadı naçizane.Ben bu Kayserili arkadaşı çözemedim.Biz dünya devi olmanın eşiğindesin diyoruz..O corba testeresi yapıyor.
Sayın bismark aklınızın almayacağı birşey yok yaklaşık 250bin lotla devre kestirdi. Eğer dünya devi olmayı isteseydi şirketini şeffaf dürüst ilkeli yönetirdi. Ky yatırımcısını korurdu man ve mercedes denge çubuğu dışında şuana kadar ne biliyoruz. tam bir kapalı kutu kendi düşüncelerimdir YTD
44.50 ortalama ile yerine koyduk hayırlısı bakalım.Şimdi yeni hedef 55-60 olmalı.
Celikhane haddehane 1 hafta duracakmiış ama Şükür denge çubuğu hattı çalışmaya devam edecek 🙂 Allah sayısını artırsın inşallah
fiyat ichimoku kijunsenden döndü. 2,40 USD bitirdi. Tek mumla 2,56 üstüne atabilir.
Bu grafik eğimiyle fiyatlansa yıl sonu 3,40 USD gibi olur. Oda 18,62 kuruyla 63,28 TL eder.
https://www.resimupload.org/images/2.../17/cemts1.png
YTD.
Bugün de yukarı yönlü devre kessen olmaz mı müdür, haftalık kapanış 48 üstü yapsan bari.
100m sermaye 765m kâr MÜKEMMEL bu kâr PARSAN dan JANTSA dan EGEEN den daha çok CEMTAŞ IN hepsinden piyasa değeri düşük şirketin arsa portföyü yapancı para pozisyonu yeni yatırım hikayesi ve hemen hemen hiç borcu yok. Bu nedenle şirketi bu pozisyonda tutup KY cıya cazip hale getiriliyor. İşte bu yüzden 2 bilanço arası zikzaklarda KY nın çok dikkatli olması lazım.KY rın bu tür şirketlerde yatırımlarını orta ve uzun vade düşünmesinde faydalı olacağını düşünüyorum. Yoksa...YTD.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1081190
İyi tatiller herkese.
Teşekkürler :) yüzde 1-2 temettü verse de düzenli verdiği için bist katılım temettü listesine girmiş ...sağolsun o kadar hacim yaptı bir hafta da yine aynı noktalarda kapattı.
Alamayanlara 45 altından yine fırsat verdi,çift dip mi yapmak istedi? Kanal üst direnci 55-60 a hareket mi başladı,bakıp görücez.
Kasmaya devam, bir rahat bırakmıyorlar.
İyi haftalar.
Yalnız degilsiniz sayın bawer :)
Hissede az sayıdayız sn. Yolcuuu, tahtacı son taktikleri uygulayarak bizi de temizleme derdinde galiba, boş hayaller işte.
Bank of ve yatırım finans mal topluyor sanki son 3, 4 gündür ne varsa alıyorlar hayırlısı inş. bu hisse hep 4fklarda, 5fk üstü bari olsa artık
Valla açıkçası bilançoların tümü geldikten sonra buna iyi bir yönelim beklerdim ama maalesef daha yok öyle bir giriş, akıl var mantık var, borsada bu mali değerlerle bu fiyatlama reel değil, illa ki güçlü fonlardan birileri bunu fark edip değerlenirecek ama ne zaman.
Sayın bawer önündeki tek engel KAYSERİLİ işadamı sayın I.T yerlilerden kimse bu isim varken bulaşmaz diğer hissesi BUCIM de olduğu gibi sayın tarman ne zaman isterse o zaman gidecek ayrıca bu hissede spek olduğuna inanmıyorum böyle bir yatırımcı kurdu hisselerini kimseye yediremez. KENDİ DÜŞÜNCELERİMEDİR YTD
İşte bu yüzden yatırım yapacak KY nın orta ve uzun vade düşünmesinde fayda var. Yoksa... YTD
Bu hissedeki en büyük sıkıntı sizin de yazdığınız gibi VIZYON evet şirket mükemmel yönetiliyor buna hic kuşkum yok ama Şu soruyu sormak lazım neden şirket örneğin EGEEN de olduğu gibi 1 veya 2 yıllık yapacağı yatırımlar hakkında bir plan doğrultusunda yatırımcısını bilgilendirse kötü mü olur. İşte bu sebebten dolayı MAN ve MERCEDES denge çubuğu dışında katma degerli ne tür ürünler üretiliyor kaç ürün için patent başvurusu yapıldı kaç tane alındı bilmiyoruz.YTD.
Daha önce şirket attığım maillerde de değindiğim üzere; yayınlanan faaliyet raporları neredeyse birbiririnin aynısı.
Rakamları değiştirip atıyorlar.
Şirkete bu konuda mail atmıştım ama hiç değişmedi.
Faaaliyet raporunda gelecek 5 yıllık bir plan , yatırımlar değişimler beklentiler vs. açıklamalar çok önemli.
Büyük satışlar anlaşmalar vs. hep açıklansa iyi.
Tradingview fiyatı 2,55 USD gösteriyor. USD bazında yarın d*****n kuyruğu kopar bence
ytd.
Yeni halka arz olan kıytırık hisselere 10 kat talep geliyor ama böyle şirketlere para girmiyor, nasıl bir yatırımcı profilimiz var arkadaş.:)
Bunu sıfırdan arz etseler kaç para eder, 3 milyarın üstünde senelik ciro, 1 milyarın üstünde kar yazabilecek bir şirket.
Endeks %2.5 artıda, demir-çelikçilerin ağa babası eregli %4 yukarıda, diğerleri de primliyken bizimki eksiye geçecek nerdeyse.
Hiç şaşırtmıyorsun Cemts, bir 50 üstüne bile atamıyor, zamanla eşşek gibi gideceksin.
Sayın Bawer sizde biliyorsunuz ki ,yeni halka arz olan çoğu şirket ,meydanlara çıkıyor hikayelerini projelerini anlatıyor ve halkta bunu satın alıyor... istişare iletişim :) bunlar bu mecrada çok mühim...Ama bizim yönetime bakıyorsunuz kapalı kutu,dünya umrunda değil , halk heyecan istiyor hikaye istiyor :) boş boş bekleyen hikayesi olmayan arsaya su anki havada talep gelmesi biraz zor tabi :)
Bizimki Şahin görünümlü Mercedes gibi, :)şirket üst lige çıkmış ama yönetim hala küçük esnaf gibi davranıyor.
Patron çok para kazanıyor olabilir ama şirketin marka değeri yok, tanıtım, yatırımcı sunumu yok, tek bilgilendirme faaliyet raporundaki sınırlı bilgiler.
Belki de bilinçli olarak yeni yatırımcı istemiyordur ama global bir marka olacaksan büyük fonları ve yabancıları da çekeceksin hisseye, onları ikna edecek sunumlar yapacaksınız, bizim etimiz butumuz ne ki, 2 kademe hisseyi yükseltemiyoruz.:)
Sayın yolcu hisseye bu kadar baskının sebebi tahminim daha önce yazdığım gibi sahibinin borsanın en tecrübeli speklerin den olması bu yüzden tahtada ancak kendisinin görevlendirdiği birileri olabilir. Düşünsenize endeks olmuş 4700 hâlâ bu bilonçaya rağmen özellikle gitmemek için direniyor. Eger tahtada yüklü malı olan bir spek olsaydı burda tutarmıydı. Gelelim sizin yazdıklarınıza evet arsalar alındı borç yok cirolar mükemmel burdan şu sonuç çıkabilir. Büyük bir ihtimalle mal toplu tahta kontrol altında tamamını toplamadan böyle zikzaklarla hareket edeceğini düşünüyorum. Bu yüzden tekrar yazıyorum KY nın çok dikkatli olması gerekiyor. KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR YTD
Sn. Aydın9, küçük yatırımcı böyle sağlam hisselere pek gelmiyor çünkü sabır yok, bence bunlar başka yüklü bir malı bekliyorlar, küçüklerle pek işleri yok bence.
Bu arada endeks, Eregli fezaya çıkarken Cemts'de tık yok, bunu bu kadar baskılamak boşuna değildir.
Ne zor hisseymiş, dolaşımda çok lotu da yok, nasıl burda tutmayı başarıyor ilginç vallaha, yani tahtacı naparsa yapsın alıcı varsa talep malın, yükselmesi gerekir, ama çarpanlara rağmen pek alıcı da gelmiyor demek ki şu an için
Tahtacı o kadar yüklenmesine rağmen eksi yapamadı ama %5 çıkan endekste hissenin bir gıdım çıkmasına izin vermedi, heykelini dikmek lazım.
Hiç değişmedi yıllar önce yaptığı gibi yüklü girenleri dökme peşinde. Adi bir tahta, adi bir spek. Allah seni bildiği gibi yapsın.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnfo yatırım 90 tl hedef fiyat verince hacim geldi kağıda ihtiyacı olan da buydu, reklam vs. Nihayet...