artık bu patronun zıyaretıne gıdılıp, gerekcesı sorulmalı.. bu kadar düşüsü neye yorumluyormusu. bakın altını cızıyorum bugun rus borsası bıel bbu kadar dusmedı
Printable View
artık bu patronun zıyaretıne gıdılıp, gerekcesı sorulmalı.. bu kadar düşüsü neye yorumluyormusu. bakın altını cızıyorum bugun rus borsası bıel bbu kadar dusmedı
Bir lira olunca satacak kaç kişi oluştu şu anda acaba:))
Borsa psikolojidir.
herşey psikolojidir.
Bir lirayken alınmayan hisseler 10 lirayken alınır.
Değişen tek şey algıdır.
Doğru zamanda doğru yerde olmalı insan.
Zor iş netekim:))
Ohaaa bu nedir yav !! Şerefizler
40m lot satış…
A1 … 42m lot satışta. Amaç nedir ?
Ben hayatımda böyle bir kumpas görmedim
Cuma vakti şimdi cumaya gidiyorum öyle güzel dualar edecemki vahite ve avanesine
Kim alıp satıyor bu hisseyi herhalde bedelliye katılan KY değildir. Sahipsiz borsamız kötü niyetli şirket patronlarının arpalığı olmuş.
Dışarıdan izliyorum Allah sabır versin. Her düşüşün bir sonu vardır bu sıkıntının inşallah mükafatını da alırsınız. YTD
A1 Capital'in elinde 4-5 milyon lot arası mal kaldı.
Birisi çıkıp artık goygoyu bırakıp, allah rızası ıcın bırsy yazabıır mı ? Kım satıyor, nerden aldıda satıyor ? şirket battı mı ? E yapacagız ? Toparlar mı ?
Buraya ilk yazımda A1 malı satacak..aynı ihlas gibi olacak deyip senaryomu yazmıştım..
Ruçhanların sifira yakın olacagıni..
A1 in butun malı kusacagıni
Bütün hepsini tutturdum..
Coskuda malı verin burada uzun durulmaz dedim..
AMAAA..
Bende bu kadarını beklemiyordum..
Hatta 1,09 giriş 1,03 cıkiş bana bile zarar yazdirdı..
11 yıllık trend bozulmaz diyordum kırılınca sattım geçti..
Ama buna CÜŞŞ DENİR..
https://i.hizliresim.com/h2ixtuk.jpg
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu sıralı 88 ve 21 lotlar kimin acaba.. Mütemadiyen devam ediyor ve neyi hedefliyor.. :Sad:
Arkadaşlar şırketın malı fınansallların ve bız yatırımcılara duyrulan haberler, kasasındakı para, kar durumu, elınde daıre ve arsalar yalan olabılır mı ?
85 kırılacak herhalde 86 ya 2.500.000 lot yüklediler.ytd
bunlar YEZİD soyu demekki .hiç insafları merhametleri yok.bu kadar AH ve beddua alıyolar .bu kadar kul hakkıyla nasıl rahat uyuyacaklar . öbür tarafı böyleleri için cehennem tabiki ..sonrada bunlar derlerki size zorlamı mal aldırdık diye .herşeyin bir reconu vardır .bunlarda ALLAH korkusu kalmamış .taşlaşmış kalpleri aynı YEZİD lerde güya namazlı abdestli gibiydiler . ..bunlar ve bu gibileri ALLAHA havale ediyorum .
Referans Bahçeşehir'e hiç gittin mi Şahocuğum. Görmediysen bak:
https://www.youtube.com/watch?v=pzF2L2wvsDk
Bu tür patron hisselerinde her türlü üç kağıdı beklemek lazım. Acımasızca küçük yatırımcıyı doğradılar. Ama hissesini satmayan henüz kaybetmedi. Bu saatten sonra da satmak (tamamen şahsi düşüncem) intihar olur. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bugün bile düştü ya!! Helal olsun. En çok düşen tahta endekste
Öyle Yaşayın ki:
Kimse Size Beddua Edip, ALLAH'A Şikâyet Etmesin.
Herkes Sizi, ALLAH'A Emanet Etsin.
AZ ONCE TWEETERDA GÖRDÜM TAM BİZİM HIRSIZA GÖRE BİR DEYİŞ
Ben hisseyi almadan önce bütün projelerini tek tek araştırdım. Bir kısmının satış ofislerini bile gezdim. A1 Capital'in bedelli öncesi yaptığı atraksiyonları görünce bunlar bir pislik çevirir muhakkak dedim kendime, hatta buraya da yazdım. Yalnız bu kadarına resmen pes...
Al sana sörf dediler. Sayın hayek'in dediği gibi resmen şiş kebap olduk.