Makası sıfırlayarak bir 600-700 puan da ekstra bayram hediyesi veriyor long olanlara
Printable View
Makası sıfırlayarak bir 600-700 puan da ekstra bayram hediyesi veriyor long olanlara
seans kaçta kapanıyor
Tüm şortlarımı kapattım, 3 gündür cok güzel şır şır oldu, emeği geçenlere teşekkürler, rallici baskan bundan sonra viob başlığını sen aç, elin uğurlu geldi. seni ayuların piri ilan ediyorum :kahkah:
Sepet 8 e dayanmis adam hala twiter la ugrasayim diyor
Kafasi cok eskide kaldi krize bakmiyor millet kicinda don kalmadi
Istanbul tokadindan hic ders almamis
Ne güzeldi ya her sabah +1500 açıyorduk. Zıplaya zıplaya. Şimdi ayu gibi şey yapıyorsunuz. 😂
secbul nerede secbul...
ENDEKS_ 113 bin altında tehlike devam ediyor demektir. üzerine atınca sanki dönüyormuyuz diyeceğiz? elbette hayır. çünkü dün gördük taban delinince can havliyle yukarı zıplayabiliyor.. piyasa için asıl önemli olan 116 bin geçilmesi. sonuç olarak.. oyun al sat oldu.. daha bir süre koşturulacak sanıyorum
short açmamak için kendimi zor tutuyorum.
ama ben açarsam eminim yukarı sıçrar beni hepten deli eder.
Eksi makasa geçti. Millet bayram öncesi hedge ediyor galiba.
Ben de cortlarımı yeni cort acarak mı hedge etsem :he:
kapanış 12.30 mu ? bilen var mı ?
arefe günü 164 kişi forumda neden hareketmi var habermi var.
çıkacak diye mahvolmuş bir sürü ky.
Arkadeşler
Enayi konuma düşmemek adına 130/136 bandı arasında ne var ne yok tüm short jetonlarımı kapadım
İnanmayanlar olur DİE ekran görüntüsü paylaşıyorum
Buna ek olarak 118/120 bin bandında short açık alayı ne varsa kapadım
Allah bin bereket versin
Bu arada tepedeki en yüksek short jetonumu da paylaşayım
İyi çaktık ama
https://i.hizliresim.com/BL7RAT.jpg
https://i.hizliresim.com/fpf0RK.jpg
matriks 1 dk verilerim uçmuş şaka gibi...gündüz seansı seçince 1 dk grafikte sanki her gün 12:45 te bitmiş gibi en son data 12.45 barı...bu ne ya?sizde de böyle mi ya?
Bankaları ucuza alırsınız DİE bas bas bağırdım burada
Millet salak mamulesi çekti zaten beleş dediler
8 xxx üstü garan da hatta dedim ki bankalar da mineimin yüzde 10 ucuza almak varken niye para fazla verelim dedim
hedef verdiğim garan 6xxx rakamı yaktı
Saygılar hürmetler arkadeşler
Benim bu saatten sonra banka cukka shorttur açıktır işim kalmadı
125.750 den kalan shortlarımın
Yüzde 25 daha kapatıyorum arkadeşler
Güzel düzeltme oldu. Dünden beri %100 mala girdim shirtlari da kapattım. Portföyde %3 zararim oluştu olsun o kadar da iyi borsacı değilim tam tepeden shorta geçip kar yazıp dipte mal alacak kadar olamadık bence gayet iyi kendi açımdan. Şayet 110 altına giderse epey zarar edeceğim ve muhtemelen stop okur izlerim ama buralardan yukarı 130 lara doğru hamle yaparsa da ciddi kar olacak bu riske girmeden kazanç olmuyor
evet suç bizim her seferinde bu hıyarlara tuz oluyoruz.
git limon sat daha iyidir.
neyse her zaman şans derim ben ne yaparsan yap bilgiyi de analizi de deneyimi de istedikleri gibi kullanıyorlar. şanslı isen ok değilsen milyonerde olsan nafile.
şans demişken aklıma geldi.
deadpool 2 izleyin orada zenci kıvırcık saçlı bir kız var başrolcü kendine takım kuruyor o dediğim kız ne şanslı arkadaş izlemediyseniz bir izleyin şans dediğin böyle olurmuş. :)
Ben 12.30 biliyorum
evet söyledin hatırlıyorum syn. bigşhort......
127.000 den itibaren şhort olduğunuda hatırlıyorum.... yaptığınız tradelerle belki siz maliyeti yukarı çektiniz ama... sizi dinleyen biri
batmış olacaktı...
KISA POZ: açmış, yabancı..
elinde de 5 tane x30 kağıdı var..
ne kadar düşerse o kadar kârlı...!
HİSSECİLER kimin umrunda?YAZIK...
125.850 den kalan yüzde 25 daha kapatıyorum
Kaldı 50 birim
Evet yurtdışı satışlar artmış :) bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax eksi yüzde3 olmuş bile future
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VİOP Seans Saatleri: 09:30-12:45
Margin Call Kapanış Saati: 10:30
Nakit Teminat Çekme Son Saati: 11:30
Nakit Teminat Yatırma Son Saati: 12:30
imkb-30 duman olmuş ama yan hisseler adeta 100 kaplan gücünde...
OSTIM-FONET-RHEAG VS. gibi hissen olsun 10 milyon borcun olsun...
125.900 ve 125.925 bandında
50 birim daha kapatarak
Bayrama flat oğlu flat giriyorum.
1 ayı geçkindir acar mücadele ettik sonunda hizaya getirdik
Tebrik ederim iyi bayramlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosgurt dayımın tabiriynen ıslatıp ıslatıp zopaliyoo😃 herzaman poz alınmazki kardeşim bir kere aldın onu karla kapadinda bi izle piyasaýi ñörüyor n ediyor sonra satışdysa sende sat alıştaysa sende al benmi😊 int ettim 2.28 altında rheag alcam diye aldımmi hayır uçtu getti 20 gundur iZliyorum hisse neyim almadan