Allah RTALB a yürü degil kos dedi o uçtu. Belki buda böyle oluverir
Printable View
Allah RTALB a yürü degil kos dedi o uçtu. Belki buda böyle oluverir
Hayırlı geceler Hocam.Kazanmanın sırrı sabır olduğunu yaşayarak tecrübe ediniyoruz. Bir haftaydi MAALT taşıyordum 5.dakika daha sabreseydim tavanı görürdüm. Şükürler olsun gene karla sattık. Kapanışta ASUZU aldım. Bir yorum rica ediyorum. Bugünkü tavanlayan KARTIN haftaya bedelsizleri hareketlendirebilir diye düşünüyorum.
Yorumlayalım hemen.
Yorumun devamı için tıklayınız...Alıntı:
3 haziranda düşeni kırmış ve dünle bügün 11,92 gelerek onay almış.Hala yükselen kanal içinde haraketine devam ediyor.gödüğüm kadarıyla 11,83 altı stop yapmak gerekebilir .Eğer haftaya endeks izin verirse buralardan yukarıya dogru haraket edebilir.kanal üst direncide 14,70 gözüküyor.Acemice grafikten anladıklarımı yazdım.
ne biçimsiniz siz yav. :he:
hissenin topiğine kendin yorum yazacaksın, sonra gelip burada hocandan yorum isteyeceksin. :oleyo:
boşver sen yorumu falan, ben sana grafik yüklemeyi öğreteyim.
bir de hocam yazarken büyük harfle başlayıp Allah yazarken küçük harfle başlamanı esefle kınadığımı bilmeni isterim. :(
DOCO
ENJSA
KARSN
RYGYO
SODA
OYAKC
Bu hisseleri takip ediniz.
Y.T.D.
Acemice grafikten anladığımı yazmışım. Önemli olan grafiğe farklı bakış açısıyla bakan tecrübeli ve öngörülü hocaların fikrini almak yanlış bir yaklaşım olmasa gerek. Allah ismini küçük yazmam bilinçli olmadı bir yazım hatası oldu uyardığınız için teşekkür ediyorum. Borsada teknik olarak yetersiz olduğumu bildiğim için öğrenme çabası içindeyim.Acemice bir yorum diye not ekliyorum.Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun değerli kardeşlerim.
01 Haziran - 05 Haziran Haftası Yabancı İşlemleri
Matriks verileri ile hazırlanan en çok satılan ve alınan ilk 15 senet listesini aşağıda bulabilirsiniz. Bu liste hazırlanırken iki tarih arasındaki net lot değişimi farkının (bölünme etkisiyle) ve son kapanış fiyatı ile çarpılmasıyla hesaplanan değer baz alınmıştır.
Bu hafta görülen 127 milyon TL civarı ekside kalmışlar.
https://www.hisse.net/images/haber/yaban060620.png
https://www.hisse.net/images/haber/yaban0606201.png
Bir de olmip bir ay önce ve şu an hangi aracı kurumlarda acaba.. birisi paylaşabilir mi lütfen...
Son haftanın para girişi (+)olan hisselerden bazıları
kchol
ereğli
arclk
doco
alark
froto
ecilc
gerel
gusgr
oyakc
karşı
metro
fener
ozgyo
para çıkışı (-)olan bazı hisseler.
Tupras
ekgyo
asels
pgasus
halkb
vestl
kozal
ihlas
yatas
Önümüzdeki haftalarda bedelsiz beklentisi olan kağıtlar dahada güzel olabilir ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Mebes kardeşim sizde bu forumda epeydir takip ediyorum. Bu flatformda iyi niyetle bilgi ve tecrübelerini paylaşan başta Hocamız ve diğer tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Haftaya endeksin yönü önem arzediyor. Hocamız 113.binlere işaret etmişti. Düzeltme gelmeyene dek hisseyi taşırım. Düzeltme gelse bizde stoplayip. Orta vadede bir ara düzeltmeden sonra Hocamın bahsettiği hisselerden OSTİM i yakın takibe almayı düşünüyorum. Hocamın ve sizlerin görüşlerinden de faydalanmak istiyorum. Tüm forumdaşlara selam olsun.
Halk bankasında beklentim olumlu yönde. Ceza gelmez ve/veya az gelirse . Çöp fiyatında olan değerler. Iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bedelsiz bedelli hepsi de güzel kar bırakıyor...Bedelli bölünmeye en yakın izahnamesi spk tarafından onaylanan ve harekete hazır olanlar uşak ve sktas. 1 hafta içinde güzel prim yapabilirler. Guzel primden kastim kisa vade %5-%20 arasıdır.Sktas antiviral kumas haberi ayrica süt ciftligi olmasi ve sig olmasi dolayisi ile pozisyon actim ..usak icin beklemedeyim
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz teşekkür ederiz . Bilgi paylaşıldıkça güzelleşir. Derinlik ölçerken herzaman tek bacagimizi kullanacağız. Konjonktür herzaman değişebilir. Elimizde yedek akçe olacak düşerse alabilelim . Az zarar edip . Moral bozulmasın. Yorum yapan , değerlendirme yapan başta hocamız herkese teşekkür ederim ....
Aynen . Konya çimento unuttuğum içerisinde, beklenti çok yüksek. Bankalarda da olabilir . Yeni yatırımcı sayısı her geçen gün artıyor . IMBK doğru adımlar artarsa . Yatırımcı sayısı dahada artar . Bizde borsa yatırımcısı %5 in altında. Abd ise %85 in üstünde. Faiz ve dolar lobisi çöker. Doğru kararlar alınırsa ülkemiz için çok iyi olur . Bist 180 bin bile olur . Tabiki temkinli olmak şartıyla....
2014 -1019 yılları (dahil) arasında her yıl temettü vermiş 20 hisse ve 5 yıl ortalaması temettü verimi (%)
Kod:.SEMBOL .5YTV%
ısyat 14,88
adbgr 13,86
adana 13,65
mrdın 10,6
ısmen 10,57
pagyo 10,16
adnac 10,09
vesbe 9,48
unyec 9,35
boluc 9,3
akmgy 9,24
sodsn 9,23
aygaz 9,16
aksa 9,14
aksgy 8,92
eregl 8,86
eczyt 8,63
nuhcm 8,63
petun 8,29
ecılc 8,21
Borsa 82 bin olduğunda, viop bölümünde ve birçok bölümde çizilen eğriler ve yorumlar 67 bin den bahsetti . Viop sayfasında bir yorumcu 82000 de kağıt almayan kumda oynasın demişti. Basta hocamız ve değerli yorumcular burdan kağıt almayı önermişti. Hatta hocamız kağıt adı bile vermedi . Hangisini alıyorsanız alın demisti . Tabii şimdi o noktaya göre biraz pahalı sayılırız. Dolar bazlı çok ucuz. Temkin li olmak şartıyla alinir . Stop seviyelerine dikkat edeceğiz...
Son 5 yılın (2015-2019) tamamında değer artışı göstermiş .SEMBOL'ler.
GLDTR : Altın
GMSTR : Gümüş
USDTR : Dolar
https://i.hizliresim.com/hdT0w9.png
Bundan dört yıl önce banka aracı kurumda çok az param vardı. Aracı kurum danışmanları bana 4.45 civarı goody aldırdılar. Inanın 4 yıldır bekledim . Hem zaman kaybı hemde para kaybına uğradım. Dolar bazlı büyük zarar , vadeli yatırsam bile kardaydim . Celik hoca bu kağıdı 3 civarında begendigin i iletti . Onun için beklentisi , karlılığı iyi kağıtları ucuzken almak para kazandırır. Sade düşünmek borsanın temel kurali ...
Gümüş benimde beğendiğim bir materyal . Sanayide çok kullanılan . Eloktronik ve diğer sınai sektöründe kullanılan. Altına göre fiyatı ucuz olan bir metal . Tek handikapı dolar endeksine bağlı olması. Altın yerine ben bunu tercih ederim . Bazı bankaların yatırımcı kurumlarında gr satışı varmış. Çizelge için teşekkürler. Tabiki borsada fon şeklindede alinabilir .
.XAUTRY (Altın Ons TL ) grafiği ve üzerinde yaptığım zaman analizi bir yerlerde var. ( unuttum nereye koyduğumu )
Altında düşüş beklediğimi anlatmışım o grafikte.
MAŞALLAH form gercek amacına dönmüş kolay gelsin arkadaşlar
daha da güzel bilgiler paylaşmıştım sabahleyin.
hisselerin topluca f/k oranları tablosu vardı.
hisselerin pd/dd oranları tablosu vardı.
hisselerin yılbaşından bu yana dip değerlerine uzaklıkları (%) tablosu vardı.
iki-üç tane kendini bilmez, bana laf sokma derdinde olan densiz yüzünden hepsini geri sildim.
Teşekürler. Faizlerin düşmesi. Gayrı menkuller daha iyi hareketlendirebilir . Bu durumda f/k diğer durumları ucuz ve karlılık ları iyi olan şirketlerden, edip , ata ve iflas pardon ihlas gayri menkuller çok geride kaldı. Bunlar için ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler...
Musait olduğumda bakacağim şu an disardayim malum istanbulda hava guzel ...delikan paylaşimlarınin devamini bekliyorum malum hayat paylaştikca güzel kolay gelsin
indes grup (indes, dgate, despc) hisseleri önümüzdeki iki hafta ilgi/hacim görebilir.
en son indes de dün akşam bilançosunu açıkladı, diğer ikisi açıklamıştı zaten.
iki hafta dememin sebebi yanlış hatırlamıyorsam ayın 18'inde genel kurul toplantıları var, üçünün de aynı gün. bu toplantıya ilişkin beklenti/hareket oluşabilir.
bilişim/bilgisayar sektöründe indes grubun f/k ve pd/dd rakamları fena değil gibi görünüyor. teknik açıdan üstatlardan değerlendirme yapan olursa müteşekkir oluruz tabii. :)
Bu grup kagitlarindan Despc yılbaşında alıp kriz( idlip,ve korona) olmaya başlayınca sattim . Daha sonra 17 mart tan sonra ise diğer kağıtlara geçmiştim. Iki hafta önce ise Indes çok az aldim sattim . Şu anda fiyatlar biraz pahali gibi . Tabiiki karlılık ları ve çok az personelle işi çok iyi yönetilen şirket. Despec benim beğendiğim kağıt. Bilişim sektöründe geri kalmış Fonet' i de bir incele . Alacaksan karma yap ...
Bak işte güzel paylaşımlar yapınca teşekkür etmesini biliriz. Sonuçta burada bulunan herkesin ortak amacı kazanmak. Kimse vakit geçirmek için parasını riske atmaz strese girmez. Faydalı paylaşımlar elbetteki alkışlanacak ve takdir edilecek. Densiz lafı güzel olmamış delikan kardeş. Sen eleştiri yaparken biz sana o veya ona benzer hoş olmayan kelime kullanmadık. Çeliki eleştirmeyi bırakıp faydalı paylaşımlarda bulunmanızı istedik. Son yazılarınızda güzel paylaşımlarınız var ellerinize sağlık. İnanıyorumki böyle paylaşımlarınız topikteki arkadaşlarında doğru karar vermesinde yardımcı olacaktır. Burda kötü niyetli kimsenin olmadığını, sadece faydalı bilgiler edinmek isteyen arkadaşların olduğunu düşünüyorum. O eleştirilere cevap verirken bile böyle bir kelime kullanmamıştınız. Hele faydalı bilgileri paylaşıp densiz kelimesini kullanmanız hoş olmamış. Sağlıcakla kal
Fonet te yalnız 3 gündür tahta yapıcı yada oyun kurucular arasında problemler yaşandı. Inşallah biter beklentileri çok iyi . Bedelsiz ihtimali bile var . Temkinli ve stop noktalarına dikkat etmek birinci şart...