hocam lıste ıcın tesekkurler ostım lıstede yok ama bu hafta ıcın gorusunuz nedır bır hareket yapabılır mı ?
Printable View
hocam lıste ıcın tesekkurler ostım lıstede yok ama bu hafta ıcın gorusunuz nedır bır hareket yapabılır mı ?
Hocam oylum ile ilgili bir beklentiniz varmi. Elimde oylum var biraz yorumunuz nedir.
iyi geceler çelik hocam biliyorum saneli portföyünuzden çıkardınız yinede sayenizde ben ve benim gibi bir kaç arkadaş araştırip inceleyip almış bize bir hedef bir yorum yapabilirseniz çok müteşekkir oluruz aynı yggyo takibimde ikisine sizi yormucak kadar iki satır yorum rica edebilir miyim
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Çelik hocam bende yeni üye oldum ve acemiyim burda yazılanları takip ediyorum hayırlı geceler herkese.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok yoğun oluyorum kulis telefon görüşmeleri saatlerce sürüyor :) burası kapanıyor ben gelene kadar
Çelik hocam zahmet olmazsa gedza yorumunuzu rica ederim ? SaygılarSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cümleten iyi geceler iyi bir hafta olması dileğiyle herkese bol ve bereketli kazançlar
iyi geceler hocam bol kazançlar emeginize saglık
Ozkgy,ecılc.
Günaydın, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim . Hayırlı işleriniz olsun ....
Günaydın.hayirli işler.
Hocamızın listesinden VAKKO ,BNTAS ve KRGYO Takibe aldım.
KENDİ LİSTEMDENDE ÖNE ÇIKANLARDAN CEMTS,İPEKE VE POLHO ÖNE ALDIKLARIM. YTD.
VAKKO diyecektim ki Usta haftalık listenin tepesine kondurmuş :D
YTD.
grafikte golden cross kırmıştı işfin
Sayin hocam cemas hakkinda yorumunuz nedir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemas iyice ağırlaştı... Geçmesi gereken yerde takıldı kaldı... Bedelli meselesi de iyice mide bulandırdı kağıdın. Bugün gelen haberle birlikte elimde olanı satıp çıktım. Gidecekse de kısmetim yokmuş diyeceğim artık.
bu borsa nasıl yükselmesin
yatırımcı!ların geldiği seviyeye bakın. arz olmamış hissenin teknik analizini isteyen var.
https://twitter.com/HisseOnerileri
Kanalla ilgili olan kağıtlar biraz kıpraştı. Ozgyo vkgyo , Ihlgm, Tektu
Çelik Üstad müsait olursanız RALYH ve ALMAD ile ilgili bir yorum yapabilir misiniz ? Teşekkürler...
iyi akşamlar cümleten
sanel konusunda cok özelden soru geldi bu kadar alan olması bize olan güvenin olması lakin biraz yukardan malıyetlenen ler var..sıkıntı yok hisse trend kırılımı yaptı pulback dediğimiz olay gercekleşti yoluna devam edecektir ..korkmamak lazım korkuyorsanız borsadan cıkmak gerekiyor yoksa pisikoleji bırakmaz adamda :):)satış ve hedef konusunda bir şey diyemem herkes doyduğu yerde satsın diyoruzya nasipsiz dayak bile yenmez kazandığını nasibin olarak görmelisin kactı tüh keşke satmasaydım falan fakir tesellisi :):):)
İyi akşamlar hocam