Fiba da henüz oranı indirmedi. İlk defa kiraz açacaklar için 90 gün sabit oran veriyor. Ama boşta kalacak miktarları incelemeniz gerek.
Fiba da henüz oranı indirmedi. İlk defa kiraz açacaklar için 90 gün sabit oran veriyor. Ama boşta kalacak miktarları incelemeniz gerek.
https://twitter.com/webtekno/status/...534397952?s=19
2021 de gelen dünya liderliği :-)
integral forex haberine göre dün kamu bankaları 1 milyar usd üzeri dolar satışı yapmış, gelinen durum ortada. Türkiye'nin tek kurtuluşu seçimdir. Mart-Haziran 2022 Akp'nin kaybedeceği kesinleşirse, borsa seçimi 3 ay önceden fiyatlanmaya başlar. Yada seçimden sonra gelecek hükümet faiz arttıracağı için, 1 yıl veya daha uzun vadeli tl mevduat yapılır.
2.5 luk baldo pirinç 50 kağıt olmuş yuh be
5 yıllık CDS ler bu gün 419 olmuş.!!
Banka hisselerinde çöküş devam edecek.!!
Borsadan uzak durmakta fayda var.!!!
Aslında Türkiye potansiyeli çok yüksek bir ülke. Ancak bu kaynakların büyük çoğunluğu kamudaki israf ile maalesef tüketiliyor. Bir 10 yıl daha bu şekilde yönetilmeye devam ederse potansiyeli de bitmiş olacak. Nüfus yaşlanıyor ve artış hızımız düştü. Alttan iyi eğitim görmeyen bir nesil geliyor. Bu nesil Türkiye'yi ileriye taşıyamaz.
Kişilere ve partilere takılmadan yönetim sisteminin yanlış olduğunu görmek lazım.
Ucuzluk marketlerine degil mahalle marketlerine bir baksinlar fahiş fiyat neymis görsünler.adam rize cayina öyle bi fiyat koymus .Çay rizeden degil Hindistan'dan deve kervaniyla geliyor zannedersin bu kadar fark olurmu diyen yok.
Mevduat vade günü gelince PPZ ye geçtim. Ytd.
Döviz + Fon + Viop sepetine devam. Ytd.
Seçimlere 3 ay kala Bist kumarhanesinden hisse almaya başlarım. Ytd.
Not: Oyak grubundan Temettü hissemi taşımaya devam ediyorum.
9.18 ve üstü dolar pozisyonu kademeli satış için uygun.
Yıldız Holding: (Murat Ülker'in açıklamaları) Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından günler önce yapılan bu değerlendirmenin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir cevap niteliği taşıdığına yönelik yorum ve iddialar kesinlikle art niyetli
Dgaz yerine evde yapabileceğiniz seyler bulun bence.neler uygun olur[emoji39][emoji2957]
Faturalar 4 hane gelicek....
Hsbc oran alan var mı? Hoşgeldin sonrası kac olacak acaba. 6 ay once 19.50den bağlamıştık. Salı günü 18.50 demişlerdi. Teşekkür edip veda mesajı vermiştik.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda en iyi n kolay galiba bunu bence degerlendirin
Şu anda en iyi n kolay galiba bunu bence degerlendirin 19,5 devam
Usd oran 1.10 32 gun
Surundurecekler milleti belli bir sure bu oranlarla sonra
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nkolaydan 176 gunluk parçalı alabildim.
Sayın paramanya parça derken
50 k ve altı mı yoksa 100k mi
Bu enerji maliyetleri, ithalata dayali ara mal ekonomisi ile elbet bitecek. Swaplarlar bir yere kadar, turizm olayi da bitti. Bu cds ler ile sicak para veya ulke riski sebebi ile dogrudan yatirim alma ihtimalimiz de yok. O zaman tekrar 3.5 - 4.00 alinir
Ayrica su bir kac aydir sanki tek yerden max oran belirlenmis, onun uzerinde kim olursan ol vermiyorlar dovize yuksek oran
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memnunum :-) ocak - haziran sonu getiri yaklaşık %210 ama temmuz dan sonra getiri azaldı şu an %190 civarı. Viop ta büyük oyuncu sayısı azaldı ve momentum da azaldı. Getiri deki azalmayı buna bağlıyorum. Aralık ayında veya yeni yılda momentum yine yükselir diye düşünüyorum. Fonlar bir şekilde para kazanmak zorunda. Aralık-Ocak aylarında momentum yükselmez ise haziran-temmuz aylarında canlanmasını beklerim. Ytd.
Not: bu yıl getiri beklentim %250 civarı idi çünkü 2020 getirisi kabaca %900 oldu. Yani bu getiri den sonra büyük oyuncuların mola vermesi normal:-) 2022 getiri beklentim %450-600 arası. Nasip...
Arkadaşlar Bloomberght de bankalar mevduat faizlerini düşürmeye cekler, beni bir sürü banka aradı gelin 19,5 , 19,75 verelim demiş bu doğru olabilir mi yoksa palavra mı
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...054764544?s=19
1-2 gün içinde değilde 1 hafta civarında yavaş yavaş düşmesini beklerim.
Akbank da mobilden baktım bugün oranlar 0.50 puan düşmüştü keza enpara da düşürmüş cepteteb de ama dolara kaçışın hızlanmaması için bir formül bulmak zorundalar yoksa bu enflasyonda zırt pırt faiz inecekse kur uçar
Al şu 100 dolari bizim faiz işini hallet desek olurmu[emoji39]
Bankalar .!!!!
Beleşe mevduat topluyor.!!!
Batık kredileri fonluyorlar.!!!
Tüpçü gibilerini.!!!!
Kel Ferit gibilerini.!!
https://foto.haberler.com/haber/2018...690_2768_o.jpg
https://twitter.com/ibrahimmturhan2/...226347521?s=19
Bizim ülkede servet vergisine gerek yok enflasyon yapıyor o işi
Arkadaslar N Kolay, Aktifbank oluyor sanırım. Aktif bank güvenli midir, yüklü miktar transfer edelim mi?
Gecmiste passolig alanlar otomatik hesap acilmis. Hesabımın oldugunu ogrendim.
Bebek kalamar kilosu 40 tl balıkçıda Kadıköy de
Stok yapın isterseniz
Güven çok göreceli birşey. Kimisi Dogecoine güvenir tüm parasını yatırır, kimisi devlet bankasına güvenmez evde altın saklar.
Nkolay bono mevduat ürünü olmadığı için TMSF garantisi altında değildir. Karar sizin.