Aynen sayın olimpik forum bende hergün yazmaya devam edeceğim lütfen yatırımcı arkadaşlar sizlerde aynı şekilde yazmaya devam edin umarım yönetim yazdıklarımızı dikkate alacaktır.
Printable View
Aynen sayın olimpik forum bende hergün yazmaya devam edeceğim lütfen yatırımcı arkadaşlar sizlerde aynı şekilde yazmaya devam edin umarım yönetim yazdıklarımızı dikkate alacaktır.
Bende yazdım aynen devam
Acaba diyorum da Ankara’da olan varsa holding merkezine bir gitseler toplanıp
Mail atmaya devam yönetim görecektir mailimizi ytd
Halka açıklık oranı % 12 sermayesi 635.000 tl fiyatı 180,00 tl ytd
Yurube isbir. Yollar senin.kim tutar seni.bundan sonra yolun acik olsun. :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Istedigim miktar toplayamadim.ama 175 altina her sarkmada 25 er 25 er toplayacagim .spek verirsen
Hareketine başla artık uykudan uyanma vakti.
Yongadaki harekete benzer bir hareket bekliyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.
Alnus yatırım satıcı bulmuş almış
Birakirlarmi hic ya.
125 tane satici bulsam bende gozum kirpmadan kapardim.
Potansiyeli goren kapiyo hisseyi.
Bu kadar ucuz hisseyi elbette alacaklar yine söylüyorum bu hissenin hakkı bu fiyatlar değil 700-800 aralığı.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
İlk işlem günü serbest açılır 5 bin bile görür.Nerden eşleştirebilirsen.Yibitaş ta 7.000 binden di.Acıpayam selüloz var karsusan su ürünleri hatta BALAT var evkere şenlik şimdi kr.fiyatlarda ama 250 hatırlıyorum var bir kaç örnek daha ama en sağlıklı bu yibitaş sumaş başkent çimento isdemir gibi sağlamlarda var.
Sayın viking lütfen ISBIR i iyi inceleyin saymış olduğunuz hisselerle ISBIRin hiç alâkası yok.Bir zamanlar yongayada aynı şeyler yazılıyordu yonga nerelerden nerelere gitti aynı şeyler Isbirdede olabilir yonga isbir aynı kategoride olan hisseler ytd
Sanırım yanlış anlaşıldım birde şöyle açıklayayım.İlk yazımda kalitesis ve kalitelidiye örnekler verdim İŞBİR KALİTELİ olanlar ARASINDA.Masa sandalye değil.Pek çok iştiraki olan köklü bir holding.Ylnga da kalşteli geçmişi sağlam olan şirket.O da ilk arz fşyatı 750 tl lerdeydi çok iyi hatırlıyorum.Sonra 200 250 bandına girdi ordan malum.
İşbirde kaliteli olduğu için çok güzel fiyatları görür.İlk yazım tamamen soruya cevap tı yani 1500 tl yi nasıl gördü sorusuna cevaptı.Burada olan tüm arkadaşlar işbirin kalitesi geçmişi hakkında çok büyük bilgiye sahipler.Sanırım anlatabildim.
https://www.tspb.org.tr/tr/tspb-must...-hakem-heyeti/
Burayada başvurduk mu arkadaşlar işbirin sermayesi için?
tspb başkanlığına
Borsada 20 yıldır sermaye artırmayan şirketler var,hisseler sığlaşmış,manipülasyon yapılmasına sebebiyet vermektedir.Yüklü miktarda mal alabileceğimiz 25-30 tane şirket var,,böyle bir borsa olabilir mi?
Şirketler,,sermaye artışlarını sermaye enflasyon farkları hesabına atarak,işin içinden sıyrılmaktadır,,,bu konu mecbur tutulmalıdır,,yani sermaye enflasyon farkları hesabı,,ödenmiş sermaye hesabına devredilme mecburiyeti getirilmelidir.
Ancak bu suretle sermaye piyasaları gelişecektir.
Örnek olarak 141 milyon tl özkaynağı olan Yibitaşın ödenmiş sermayesi 100.000 tl dir.İşbir a.ş. nin sermayesi 635.000 tl dir.Böyle bir şey olabilir mi?
Konunun yetkili kişilere iletilmesini rica ederim.
Saygılarımla.
Arkadaşlar genel kurul öncesinde lütfen yönetime detaylı bir şekilde mail atalım.Elbette bu mailleri dikkate alacaktır.
Bu hisse hakettiği fiyatlara ulaşacaktır.ytd
200 e demir attı
Borsa sığlıktan kurtarılmalı,derinlik artırılmalı,manipülatörlerin cirit attığı yer olmamalı.
Enflasyon sermaye farkları hesabı,ödenmiş sermaye hesabına atılmalıdır.
Borsada yüklü miktarda mal alabileceğiniz hisseler 25-30 tanedir,,gerisi sığ hissedir.
Spk bu konuya el atmalı,çözüm üretmelidir.
Bakan Berat Albayrak a,her yere yazdım,yazıyorum.
Eşleşme şuanda kaçta arkadaşlar?
Olimpik forum hocam ben bir bataklığa düştüm adı MARSHALL. 10 yıldır zarar açıklıyor bilançolarda bu nasıl iş? Kentsel dönüşüm, dev konut projelerinin olduğu son 10 yıldır nasıl zarar olur? Ben heryere yazdım hiçbir sonuç alamadım! Adamlar kârı yurtdışına kaçırıyor bize zarar kalıyor! Bana yardımcı olur musun?
Genel kurul öncesi maile devam belki insafa gelirlerde yatırımcıyı dikkate alırlar.
Gelişen işletmeler piyasasında işlem gören politeknik adlı hissenin oldukça bilgili ve bu işten anlayan yatırımcıları var hatta dün yapılan genel kurula katılıp oy bile kullanmışlar ortak oldukları şirketin gerçek değerinin ortaya çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar, işbir holdingin gerçek değerinin orataya çıkması için onlar gibi ortaklara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
Alnus alımları bıraktımı?Bilgisi olan.Teşekkürler.
%15000 bedelsiz potansiyeli varmış işbir holding , politeknik sayfasında bir üstat yazmış!
Daha fazlada olabilir bakmak lazım yedeklere.Kapanışı haftalık zirveden yapsa ışık verirdi ama söndü.
20.000 binin biraz üstü diye hatırlıyorum bu sene kar açıklarsa kesin derim.Ama vermedikten sonra bi hayrı yok.
Temettü miktarı geçtiğimiz senelerde yaklaşık ne kadar oldu acaba
%100 %90 civarları pek bişey değil yani.
Evet sayın cok %16000-17000 gibi bedelsiz potansiyeli var ytd
Kapanista sikinti yok sayin vikng kardesim
Sabah 203 yaparken 46 adet islem. Gevsemede verilen 16 adet civari.
Son 1 hafta yukselirken sanirim 1000 adet .
Yeni hafta 200 un uzerleri artik ins
Ceo ne demişti,,,"kur artışı,şirketimize yaradı"
O zaman yüklü kar gelmesi lazım.
İŞBİR CEO'SU GÜLTEPE: KUR ARTIŞI İHRACAT AĞIRLIKLI ŞİRKETİMİZE POZİTİF YANSIDI - BLOOMBERG HT