F 16 yerine Birleşik Krallıktan Eurofighter alımı dünya medyasında yer almaya başladı. Böyle bir haber düşerse nasıl etkilenir acaba
Printable View
F 16 yerine Birleşik Krallıktan Eurofighter alımı dünya medyasında yer almaya başladı. Böyle bir haber düşerse nasıl etkilenir acaba
Bunu alacağımıza şişe alsaydık 5 kat gitmişti , Thy. Bankalar ne alsan 5 kat gitmişti , rezil etti yatırımcısını , büyük kazık attılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamen Şahsi fikrim bu adamlar art ve kötü niyetli hissede yatırımcı çok diye götürmüyorlar , Bu hissede bir sürü ikincil halka arza katılan insan oldu , hepsi bu büyük yükselişi az prim ile kaçırmış oldu yüzde 1 temettü alacaklar ( tamamen şahsi fikrim gerçekle alakası yoktur)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gelecek 5 yıllık hedefim 200 tl...bol şans..ytd
Bugün 32 tl'ye yaptığın alışverişi 5 yıl sonra 200 tl'ye yapacağın için elde var sıfır olacak.
Son 5 yıldaysa inanılmaz bir kaybı var Aselsan'ın. 5 sene önce 14 tl'ydi.
Ama 5 sene önce yaptığın 14 liralık alışverişi bugün 32 liraya yapamıyorsun. 100 liraya yapıyorsun. Yani Aselsan yarın seans açılışında 3 kat artsa dahi 5 yıl boyunca aselsanda boşuna beklemiş, reelde tek kuruş kazanamamış olacaktık. Şuansa paramızın üçte ikisi uçtu.
Madeni 1 lirayı yazı tura atmak için havaya fırlatıyorum, geri düşen 90 kuruş oluyor.
Öyle itibarsızlaştırdılar paramızı.
O yüzden bu adamlar görev başında oldukça herkes hesabını kitabını dolar üzerinden yapsın.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
[emoji122][emoji122][emoji122]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar bölünür bedelsiz %300 yada 400 verip 200 tl olursa eyvallah şu anda bu enflasyonda yatırımcısını korusaydı en az 9 dolar yani 160-170 tl arası olması lazımdı 5 yıl sonra 200 tl olsa inan başka yatırım araçları daha çok kazandırır 200 tl 5 yılda şu an 30 tl desek senede yüzde kaç kazandıracak 5 yılda 6 yada 7 kat kazanç eder borsa yatırımcısı için iyi bi kazanç mı ?
ASELSAN yabancı oranı 5 Ekim 2022 % 24,61. 6 Ekim 2022 % 23,66.
Fark % -0,95. Hisse kapanış fiyatı: 31,44 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Herkese bol kazanç olsun.
Borsada son 1 yıldır yabancı oranı azken Borsa daha güzel değil mi? Yanlışmı düşünüyorum.Bu hissedende çıksalar keşke.Son dönemlerde çıkan kağıtlara bakıyorum saklama Analızınde Cıtı payı dogru duzgun yok.
O zaman ıcımden dıyorumkı burdada böyle olsun..Yanlısmı dusunuyorum bılemedım.
Yatırım tavsıyesı degıldır.
https://www.tradingview.com/x/UJKOn2ev/
1.72 üzeri kapatsa iyi olacak.
https://www.tradingview.com/x/VNtLQ64M/
Türkçe meali kırmızı trend üzeri.
https://www.tradingview.com/x/Zwe706lx/
Gider 33 ve 34
Bu hissede teknik çalışıyormu?
https://www.tradingview.com/x/rFjFVyPV/
Turuncu trend 37.60 gibi orası da 2.02 usd fibo seviyesine denk gelir. Ama önce 1.86 üzeri haftalık kapanışlar da.
ASELSAN yabancı oranı 7 Ekim 2022 % 23,47. 6 Ekim 2022 % 23,66.
Fark % -0,19. Hisse kapanış fiyatı: 31,48 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sayın propolis yazınız da kendinize övgü vurgusu yapmışsınız, bu yakışamadı.
Yatırımcı profili değişiklik gösterir, kimi yatırımcı uygun gördüğü yerden pozisyon alır hedefe kadar bekler, kimi de bizler gibi belirli parametrelere bakarak belirlediği yerlerden alır satar. Tabi bunu herkes yapamaya bilir.
Ama sen ben yapıyoruz diye diğer yatırımcıları da küçümsemek hata olur.
Sorarım size aselsan 20.sene once nerdeydi ne uretiyordu simdi ne yapoyor ne üretiyor bir arastir istersen herkes eskiden sadece tabela sirketlerini sanki bugün gibi saniyor onlari 20 kat 50.kat degerlendiren kisenin hayal edemiycwği seviyeye getirenlere iyi yönetilmedigini söylüyorsun yani şu 6+1 masami iyi yönetecek şaka mısınız
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millete al sat diyorsun. İşin içine siyasi soslar katıyorsun. 3 ve 4. çeyreklerde güzel rakamlar gelir ve hisse fiyatlarına yansırsa ne diyeceksin ciddi merak ediyorum. Senin gibi bir 666 vardı. Israrla THY topiğinde siyasi yazılar yazar şirketi kötülerdi , hatta işi imam hatiplere bile getiren tipi tipler vardı topikte. Tahmin et bakalım THY hangi fiyatta iken bunu yapıyordu ;)
Ben açıklayayım tam alıma müsait olduğu 9-10-11-12 gibi rakamlarda bunlar yapılıyordu. Tabi şimdiki fiyatlarda siyasi yazılarda, imam hatipler laflarıda uçtu gitti o topikte. Şimdi ısrarla sen yazıyorsun ruh ikizi gibi. Tabi adminler o topikteki ideolojik saplantılı tipleri kolladığı gibi senide koruyor. Ama radarıma girdin, sen yazdıkça bende hatırlayacağım ve hatırlatacağım.
Al sat yapacaksanda spor hisselerini yada spekülatif kağıtları şiddetle tavsiye ederim sana . Yok ideolojime uygun olsun dersen işgyo var uçuyor kaçıyor oda :))
20 sene önce dokunmatik telefon da yoktu.
Elektirikli araba da yoktu.
Bilgisayarların işlem gücü şimdikilerin 100'de 1'iydi.
İnternet sitesi sayısı şimdikinin 500'de 1i bile değildi.
Ford Otosan ürün gamı ve ihracatı şimdikinin yanında hiçti.
Bu gelişmeler küresel anlamda dünyada teknolojinin gelişmesiyle ilgilidir.
Eğer ki "bu adamlar ne yaptı?" sorusuna cevap arıyorsanız google'a Uganda para birimi vs Türk Lirası yazın ve son 5 yılda bir muz cumhuriyetinin parasının TL'yi nasıl 5'e katladığını görün.
Bu utanç hepimizin.
Ama en çok da sizin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk