Bir senedir şirketin yaptığı yatırımları, kapasite artışlarını...
Geleceğe dönük petrokimya tesisi, liman, amonyum nitrat üretim tesisi...
gibi konuları konuşuyorduk... İşin içine kumar girdi böyle oldu :)
Printable View
Bir senedir şirketin yaptığı yatırımları, kapasite artışlarını...
Geleceğe dönük petrokimya tesisi, liman, amonyum nitrat üretim tesisi...
gibi konuları konuşuyorduk... İşin içine kumar girdi böyle oldu :)
Bizim yazılarımızda sasa nın bir önemi yok, olaya hep teknik baktık. Bu hadise bankalarda da yaşandı, isimler önemli değil, 20 yıl sonrası önemli değil.
Tımarnade bile bu kadar aklı fazla yok.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uzun süre taşıdığım bu hisse ile geçen ay vedalaşmıştım. Kumar hissesine dönüşmesi çok hazin. Umarım zararda olan kardeşlerim bir an önce zararlarını kazanca dönüştürür. Neticede sasa hikayesi olan ve yatırımları devam eden bir şirket. Orta ve uzun vadede yeniden yatırımcısının kucaklayacaktır. Kısa vadeli düşünmek şu an için zarardan başka bir şey değil.
Adam kağıdı 4 liradan 180 liraya getirmiş, hala patron diyorsunuz, ne yapsın 1 milyon mu? 1 milyon yapsa yine mutlu olmayacaksınız. Az ile mutlu olmayan çoğu bulamazmış derler. Kladıki az da değil. Neyse. Bize söğenler bi özür dilerler herhalde. Ha sasa 2 yıl sonra 250 de olur, Ama bizim uyarılarımız kısa vade içindi. 160 üstü kademeli sat, 100 altı kademeli al. Borsa burası adı üstünde. Arada bir de AL-SAT yapmasını bileceksin. Neyse umarım daha çok kazanırsınız.
Kaptanın bizlere öğütüdür
Temeli güçlü ve temettü veren bir hisse 07.10 2021-24.11.2022 tarihleri arasında %190 PRİM yapmış. Şayet Teknik Oyuncu olan birinin kazancı %250 olacaktı.
Şirket çok sağlamda olsa, yatırımcı iseniz bile koşullar bozulunca satış yemesi kaçınılmaz.
Hisse alıp yatılmaz.
Bakın Dün tam da işaret ettiğimiz konu bu ralli yapmış hisselere uyuyor.
Hisselerin temeli iyi, beklenti ve hikayeleri güzel ama sonsuza kadar çıkmazlar.
Yatırımcı mantığı ile Teknik Oyuncu mantığını birlikte uygulayın.
Aksi halde ciddi kazanç düzeltmelerde uçar gider.
https://i.hizliresim.com/q1ea2qv.png
855 milyon hasılat yapan şirket......40 milyar tl değeri görmüş......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba, benim sasa hissem yok fakat alabilir miyim diye bu sayfaya göz gezdiriyorum sürekli, 150 lerde iken almaya niyetliydim yazınız sayesinde almadım. Dediğiniz gibi sasa ile ilgili değil de teknik olarak baktığınız için dediklerinizi dikkate aldım. Sizi eleştirenler olmuş fakat bu durum da normal çünkü para kaybeden herkesin canı yanmakta. Ben foruma sık yazan bir insan değilim fakat yazdıklarınız için teşekkür ederim. Bu sayfaları benim dışımda da okuyan insanlar var eminim. Yazdıklarınız yatırım tavsiyesi değil, başkasının düşüncesiyle yatırım da yapılmaz biliyorum fakat şunu bilmelisiniz ki amaç başkasının düşüncesiyle yatırım yapmak değil başkasının düşüncesinden genel olarak tüm borsa için bir şeyler öğrenmek. İnsanlar böyle böyle kendini geliştiriyor. Hepinize bol kazançlar dilerim.
DEDE Nerdesın hos geldın
bıze sans getır
svg
129dan 77 lot almıştım, zarar yazdık. Nasıl uyuyacağım acaba...
Teşekkür ederim. Buradaki kardeşlerimizin bir günahı yok. Olay organize yapıldı. Hektaş da kontrol de gesan da smart da benzer durumlar var. Size daha acı bir şey söyleyeyim. Bunu hektaş sayfasında yazmak istemedim.
Vatandaş hektaş da çalışıyor, yakın arkadaşı 48 liradan 100 bin lira aldı satamıyor, bırak yakın arkadaşını öz kardeşi 20 bin liralık hektaşı satamıyor. İkisi de zarar da.
Şuan yaşanan sahipleri tarafından yapılan bir organizasyon.
Sasa bugün veya yarın 123 üstü kapanış lazım. Olmazsa durum daha kötüleşir.
Lot sayınız azalmıyorsa zarar yoktur. Panik yapmayın, lotunuza sahip çıkın.
Buda illa düzeltmenin suyunu çıkaracak yıllardır böyleydi
Sevgili dostum şansınız bol olsun. Gerçi bu hissenin şansa ihtiyacı yok, geleceğini parlak olduğu hususunda kimsenin tereddütü yok. Velakin birileri hisseyi çok hızlı yukarıya taşıdı ve sonra da satış yaptı. Bu kadar soluksuz yükseliş zaten normal degildi. Bir yerde dengelenecek ve yoluna bakacaktır. Bu dönemde fazla yorum yapmak doğru degil. Bazı yorumları şöyle bir okudum ve ürperdim. Suç teşkil eden yorumlardan kaçınılması gerekir. Zira epey zararda olan yatırımcı vardır diye düşünüyorum
Twitterda şaşa mağdurları diye hashtwg yapmışlar :)
en onde giden sasanilerin buyuk komutani bofa orduya katilan irili ufakli asker ky nin coklugundan dolayi ""artik kalabaliklar, kendilerinin baslarina bakabilirler"" dusuncesiyle savas alanini terktti, ihlaszadelere katilmistir olabilir.
testere formasyonu
123 üstü iki kapanış rahatlatır. 140 üstü tek bir işlem büyük kurtuluş demektir. Şuan arafta, büyük destek 102, büyük direnç 140.
ceylan gıbı suzuluyor masallah
yasaklar bıttımı bak neler oluyor
goy goy yapalım bıraz 2 haftadır moraller sıfır
zıncıre vurulmus arap atı gıbı masallah
svg
Çııkiiyaaah şaşa yükseliyaaaahh
İnşallah yükselir, ben sasa almadım ama düşmesinden kazanacağım bir şey yok, uzun vadeli 20-30 yıl biriktireceğim hisse sepeti yapıyorum kendime. Hektaşı da inceliyorum. Haftaya sınavlarım bitince detaylı araştıracağım. Konuya yazmanızı isteyemem çünkü dediğiniz gibi bazı insanlar bunu kötü niyet olarak algılayabilir. Lakin özelden yazarsanız bunun hakkındaki görüşlerinizi de okumak isterim. Benim öyle çok bir bilgim yok. Sasa ile dediğiniz şirketler benzer hareketler yapıyor. Lakin dışarıya hisse karşılığı tahvil veren bu gruptan sadece sasa diye biliyorum.
Sasa konusunda tereddütte kaldığım konular şunlar oldu; 1) Hisse karşılığı tahvil yapsa da yıllar içinde patronun şirketteki hisse oranı değişmemiş. Yüzde 84'ten 79 a düşmüş 7 yıllık sürede ki bu kabul edilebilir benim için. Örneğin Kontrolmatikte ortaklar hisseleri hemen sattılar. Buna karşılık bu hisse karşılığı tahvil olayını kendi yapsa bile sonuçta şirketteki ortaklık oranı öyle çok değişmediği için kabul edilebilir mi diye düşünüyorum? Güven güvensizlik konusunda kararsızım. 20 yıl boyunca al unut hissesi olur mu diye düşünüyorum. 2)FK durumunu önemsemesek bile ki acemi biri olarak önemsememiz gerektiğini düşünüyorum şirket gerçekten de piyasadaki değeri sadece Türkiye'de değil dünyadaki diğer önemli şirketlerden bile çok daha fazla değer kazandı. Bu açıdan bakınca da bir oyun mu var acaba diye düşünüyorum. Sonuçta borsadan pek anlamam ama futboldan örnek vereyim. Chelsea futbol takımı yakın zamanda 3 milyar euroya satıldı. Takım yılda 300 milyon euroya kadar net kar sağlayabiliyor. Ki artan para ödülleri ile bu da artmıştır. Elma ile armut olacak ama mantık çerçevesinde bir değer belirlemeye çalışıyorum. Neyse dediğim gibi inşallah yükselir de herkes kazanır benim çıkarma sebebim güvensizliğim.
al 100 bın lot at kenara
Tatıle gıt
su an tüm birikimimle almaya kalksam 100 lot ancak alabilirim:evil: küçük yatırımcıyım ben baya küçük :kahkah:
o zaman hos geldın al kafanı yorma ne guzel uce bese bakma
sasa hastalıktır
Bak nıkopoll babasının evını sattı sasa aldı
sımdı babasına koy aldı
allah daha cok versın
hissenin her tarafı oynuyo... dansöz oldu meret...
Hadı bı sınerjı enejı yapalım
BOFA Aldıgını satmazzssa artı kapatırız
bende taktım bofa ya