50 günlük ortalamayı deniyor sürekli. MC a üstünde girerse çok sert yukarı devamını beklerim.ytd
Printable View
50 günlük ortalamayı deniyor sürekli. MC a üstünde girerse çok sert yukarı devamını beklerim.ytd
Margine doğru mutlaka biraz geri gelmesi lazım. Sonrasında aynen devam.
bankalara sonradan bi canlılık geldi ..
erenköy ve caddeye yakın yerlerde yeni bina m2 fiyatları 5000 dolar olmuş...
nereye gidiyor bu iş...
yurt dışında nasıl bu olay...
kişi başı yıllık gelirin 8,000 dolar oldugu bir ülkede sadece 1 m2 fiyatın 5,000 dolar olması normal mi?
Şu 50 günlük emayı kırıp atsak iyi olur.
Akşam pazarı olsun neşemizi bulalım, günün tepesini gördü diye düşünüyorum
endeks çok zayıf..robotlar alışta çok istekli degil..
Trıve menkul de hesap açtım.....üç ayrı kurumda hesabım oldu.....ayrı şort long açacam...artık.....bakalım başarı çıtası artacak mı....
Moral bozma dostum iyisin. Hacimsiz çıkarsa düzeltme de çok sert oluyor durum bu önceden satan yoktu azıcık satan gelince bu hareketler normal. Ralli bitti diyorsan sen bilirsin bitmedi devam eder diyorsan beklemek normal.
Tabi biz tepede baya rahatladik rahat rahat izliyoruz ama spotta açıkçası korkum yok pek. Viop ta boyunu asma yeter viop çok sakat.
Eregliye bi can gelmiş sanki.
Kımıl kımıl. Deli tay gibi:)
grafik sat verdimi eski haline getirmek zordur...
her çıkış satış fırsatı yapıyor piyasa......
Acaba piyasa seçim sonucunu aqp lehine ve sonrası gelişmeleri mi fiyatlıyor. Herkes elindeki malı boşaltma derdinde sanki, Hiç bir tepki kalıcı olamıyor gibi.
Piyasa kötü bir haberi fiyatlıyor bence... Zaten pahalıydık... Dolar bazlı bu ekonomide bu ralli anlamsızdı... Çoğu 30 kağıdı eksiye döndü şimdiden...
bu çakallara karşı yok mu bir ceza?
nedir bu?? kapat borsayı daha iyi
Eurobond çok iyi gelsenize. :)
Para arzı artacak yine...Fışkırtacaklar...
Başka bir şeyden çaktıkları yok zaten...
mallanmadim ve olmayacakta kısa da