Deniz deki dalavereci yok,dün vardı çünkü endeks iştahlı idi ve hisseyi alıcı görünürken elindeki lotlarla aşağı basmak istedi.
Printable View
Deniz deki dalavereci yok,dün vardı çünkü endeks iştahlı idi ve hisseyi alıcı görünürken elindeki lotlarla aşağı basmak istedi.
Kağıdın bütün ayarları bozuldu.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bu kadarlık zarar yeter bir haftada iyi opuldum..kalanlara bol sans
Geçmiş olsun hocam hepimize ters trend baskısı ile büyük zarar ettirdiler,bir çok kişi taban günü girdi ertesi seans kol kes yaptı bizim için çok çıkış noktası da kalmadı tepki verseydi en azından ky için çık fırsatı olurdu, 38-39 arası tepki dışında hiç tepki alamadık geldi 35 lere sıra
https://i.hizliresim.com/b7uaphj.png
https://i.hizliresim.com/7hn8g4s.png
https://twitter.com/zeynepxaktas
günlükçüler al sat yapanlar olmasa tahtacılar , spekler para kazanamaz . y t d
Cuma Info dan çıkan lotlarin çoğu da citi ye gitmiş,bank of trade için değil citi için çalışmış Perşembe cuma,bir nebze bilanço sonrası açığa sattigini kapadılar. Bundan sonraki bank of alımı yükselişe işaret olur trade amaçlı ne zaman nerden gelir bilinmez tabi
benden bu kadar. 3 senelik orta vadeli birlikteliğimiz ev almak için sona erdi ismen ile. şimdi enflasyon muhasebesini kendimiz yapacağız. Hayallerimiz güzeldi ismenle. kalanlara başarılar diliyorum. Çok okuduk yazdıklarınızı fikirlerinizi hepiniz sağolun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilanço öncesi 45 göstermişti geçen hafta,bir haftada yüzde 27 pik noktadan bugünku dip kapanisla. Bank of inceden topa girdi,deniz niyetini öğrendik alımları inandırıcı değil. İşlem hacimleri yeni vade ile zayiflamisti bugün hafif kipirdadi.
Hayirli olsun insallah[emoji120]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü şanslı bilancomuz zoren. Yaz başında 2,8 liraları görmüş bakınca 2-2,5x katlamış elinde tutanlara. Yarın ismen mi fazla düşer zoren mi izleyelim. Bu arada dünkü hissemiz krdmr d ye burun farkıyla geçilmiş olmamız üzdü beni,nasıl olsa BIST in uv en primli şirketi olmak bunu gerektirir. Herifler bir haftada donsuz bıraktı resmen:))
Hayırlı olsun.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 günlükten döner diyordum ama kırdı. 34 lerde ikili dip ihtimali belirdi maalesef. Borsaya şimdiye kadar sadece teknik analiz ile baktım işmen ise temel analiz kullanarak taşıyacağım ilk hisse olacak. Bu kadar düşüş gerektiren bir bilanço gelmedi bence o yüzden tutmaya devam.
Anlaşılan yine uzatmalara (temettüye) kaldık, hayırlısı diyelim.
Öyle dağıldı ki hisse herhangi bir seviyeden tepki veremiyor artık 30-40 bin lotlar çok kolay set olmaya başladı,negatif ayrisma devam ediyor ne yazık ki
Sabah yazdık öğlen sürdü gene mal sahibi yaptı milleti döküldüğü yere geldi,böyle yapa yapa ne olacak bakalım
Siradan bir kagit oldu.Beklenti bitti..belkide istedikleri buydu dokmek icin ama islem hacimleride dokuluyor!
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben işlem hacimlerinde 8bin puan barajında bir borsada zayıflamanın sürekli olduğunu düşünmüyorum. Biraz vade başlangıcı etkisiyle maliyetlenmelirn çok yukarda kalması birleşti,buralardan hafif hacim artışları da var, ismen in esas faaliyet kârında hacim geliri biraz arkalara gitmeye başladı
Dayak yemedigimiz seans yok tarihi tersten yazıyoruz
Bıktirma seanslari...Arada bir alirsa satis firsati...
35 e degdik çok şükür bence dipleri 35-36 demiştim bilanço akşamı, bizim dezavantajımiz bu düşüşte borsanın pozitif seyretmesi oldu, bugünkü negatiflik biraz daha aşağılarda fiyatlamamiza neden olabilir umarım ky olarak da dirençli durabiliriz 40 dan 38 den satmadigimizi 34-35 lerden bırakmak da çok mantıklı değil
Bu nasıl dipsiz çukur ya böyle
Deniz den islem yapanın nasıl düşürme operasyonu yaptığını söylemiştik bu seans da 34,50 kademesinde özellikle lot yigarak toparlamasina izin vermiyor. Senin de hesabını bozan biri çıkar inşallah ne diyelim, bu şirketin geri alım kararını böyle zamanlarda sembolik uygulamasını beklerdim. Ne yazık ki hiç umurlarinda değil
Kağıdı öyle böyle dağıtmadılar, en son 2019 yılında KOZAA'da yaşamıştım benzerini.
Enflasyon bazlı çok sağlam yapıştırdılar en %50'yi bulur bu gidişle.
Geçmiş olsun herkese, bu hızla giderlerse ay sonuna kadar tahtayı sıfırlarlar. :)
Yarın 33 e kaç dakikada vuracak bakalım. Piyasa düşerken idrak kabiliyetini kaybediyormus bu şirkette iyi öğrendik bunu,böyle rezillik olabilir mi ya kaç seans Allah in cezası her seans bu kadar aşağı aşağı basıyor
Karanlıkta gene Deniz deki pislik almış malı,bu pislik işi gücü aşağı vurmak hisseyi maymuna çevirdi şirketi bu başı boşluktan Allah belasını versin şirketin.
İs yatirim topluyor olmasin.Herseyi o biliyor nasilsa..45 i gör ,daha yukariyi hedeflerken 34/35 araligina gel.O da durursa.
Deniz deki tezgahci uğraşıyor hocam,herif 300-400 bin lot alip aşağı aşağı direk açığa satış oynuyor. İsmen i özel kılan bu adamın bireysel oyunu olmayabilir, fonların pozisyonlarını önden görmüş gibi. Bu eleman ilk gün sabah sattığı 8,5m dan sonra arazi olsa idi saçmalamış olurdum ama bu kurumdan özellikle işlem dönüyor, sabah sattı öğlen topladı aldığını tabana vurdu. Sonra dağınıklığı izledi iki gündür alıyor aşağı veriyor lotlari. Ha bunu deniz üzerinden böyle görmemiz mi isteniyor yoksa bu çete pervasız, umarsız sonuçta yasak bir hamle değil diyebilir. Borsanın toplasanız yüzde 1-2 gevşedigi yerde ne fiyatlanmis bilançolarin içinde ismen özel bir operasyon sonucu bizi harcadı.Ve ne yazık ki hafta bitmedi kapanışta gene aldı bir şeyler bu görüntü ky için panik tuşu oldu artık, investing e giriyorum hani degersiz ancak adamlar mesai bellemis yarım saatte bir düşüş mesajı,ne olursa olsun ky korktu korktukca bu çetenin iştahı kabardı. İş yatırım hiç masum değil, yoksa tek düşen hele bu kadar yükselmişken hani derler ya kazanın öldüğüne inanmıyor musun o hikayede UV ciler haklı,ama resim ortada bir hesaptan yüzde 25 düzeltme yersen şişe si isctr si kaç defa geri alım yaptı,aynı kurumun şirketi değil misin dön iki lot al şunun ekmeğine yağ sürme.Beni bu sinirlendiriyor geri alım yetkin de var koyarsın 50-100 bin lot THY hiç mi katlamadı ama kararını uyguluyor böyle derin günlerde az bı destekle varlığını hissettiriyor,sen de ismen olarak gayet güçlü durumdasın ve hissen de 5fk afaki bir durum yok. Neyse oyunun kuralı böyle idi yediğimiz ayazdan ders aldık mal teslim etmedik yarın da devam etsin yabancısı denizi..
Investingte bir çete var sürekli korku pompaliyorlar ama sanki burada da o çeteden elemanlar var gibi SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen gün yazmıştım ATATÜRK filmini izlediğimi ve beğendiğimi.
2. bölümü de OCAK'ta imiş, çünkü 4saate, 15 saate değil, 105 saatlik bir sinemaya bile sığmaz aslında ATATÜRK.
Neyse, şunu demek istiyorum. Nasıl bir iradeymiş ki, en çaresiz anlardan çıkıp bir Cumhuriyet kurabilmiş.
Onun ölümünden sonra bize bunu idrak etmememiz için her şeyi yaptılar.
Oysaki her bir ferdimiz birer ATATÜRK olabilirdi!
Yine de geç, asla geç değil...
Nurlar içinde uyusun...
En ufak bir sorunda, en ufak bir problemde, yaşadığımız en ufak bir sıkıntıda, karalar bağlıyoruz...
Halbuki onun eseri olarak bugünkü Cumhuriyet ve bu Cumhuriyet'te yaşayan bireyler aslında ATATÜRK gibi düşünebilmekten o kadar uzak ki...
İnsan düşününce kaybın büyüklüğünü daha iyi anlıyor.
Yeşillendi mi o, kim aldı bunu yanlışlıkla mi aldılar nettiler
Tövbeestağfurullah, endeksten pozitif ayrıştık. Başımıza taş yağacak [emoji1][emoji1]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.2 milyar kar var orta yerde bu 4,8 hbk yapar, yıl sonunu da düşündüğümüzde 6 hbk rahat ulaşır,
bundurumda 3 tl temettü rahat verir diye düşünüyorum. şu fiyatla temettü verimi %9 varmı daha iyisi