bu çocuk okumayacak..
anlaşılan yukarı hiç istek yok..:drunk:
Printable View
bu çocuk okumayacak..
anlaşılan yukarı hiç istek yok..:drunk:
cahilini gördüm de senin kadarını görmedim...
ben 35 dolarda uyarıyordum dedim...
bugün mü dedim...
temel analizi senden öğrenecek değiliz...
f/k anayasının ilk üç maddesinden birimi değiştirilemiyor...
2 sene önce 25 f/k idi şimdi 5 fk diyelim...
önümüzdeki sene tekrardan 25 f/k olamyacağının garantisi var mı?
biliyorum sinirler gergin...
paran yarı yarıya erimiş...
sende haklısın...
https://i.hizliresim.com/ql1k33v.png
1 tl nerden çıktı onu anlamadım .. bu soruyu bu kadar karmaşık hale nasıl getirebildin yahu :)
şuan rüchan 1.98 den işlem görüyor. ya bu lotu yani elindeki kadar olan kısmı . bölünmeden önceki lot. 2 katı alır. yada bedelliye katılmaz.. rüchanları satması gerekli. !!
bedelliye girmiyorum diyorsa ruchanları satsın. veya 2 katı lot alıp yoluna devam etsin.
:drunk:
hehe...sen kazanıyorsun sadece, biz kaybediyoruz...çiz grafiğini geç karşıya..hisse değerlemesi gibi anlamadığın işlere girme.
surgy tavan..
bu işler temel analizle olsaydı tüm ekonomistler temel bilgisi olanlar villasında viskisini yudumluyor olurdu...
hepsinin açlıktan nefesi kokuyor...
3 kuruşa ders verme peşinde...
abka en az hasarla nasıl atlatırım diye pek imkan yok.. rüchanları herkes satar diye düşünüyorsa ruchanların düşmesini bekleyebilir.
kısaca yazı tura meselesi.. ama yükselebilirde ruchanlar.
Dezenflasyon programı uylanıyor, başarısız olduğu anda hiperenflasyon gelir. Millet nelerin fiyatının arttığını öğrendi.
Yani faiz; döviz ve enflasyondan fazla getirmesi gerekiyor. Millet döviz, altın, hisse ve gayrimenkulde kilitlenmiş olabilir.
Koç Holding yabancılar gelir ise yapı kredide bir blok satış daha yapar belki. İtalyanlardan ucuza aldıklarını satıp borçlıluk seviyesini düşürür diye tahmin ediyorum.
330 altında short bas diyor benim grafik
heyecanlı günlerin açılışlarında şort girmek kazandırıyor..
251 THY tereddüt ettim.. 246 kapanırmış... iyi para böyle günlerde..
Ayunun biri gelip yoncaya bi koysa al sana 7400.
Öncelikle 8000 lirayı aracı kurum hesabına koysun.
Normalde rüçhan kuponu kullanım süresi sonunda hesapta para olunca otomatik olarak bedelliye katılıp hisseleri almış olacak..
Ama %100 garanti olması için aracı kurumunu arayıp bedelliye katılmak istediğini bildirsin..
Başka birşeye gerek yok.
8400 üzeri long
330 altı short yapcam..
rüzgara karşı şapmak istemiyom
https://imagesupload.net/images/Twc1.gif
ne kararsız kaldı bee...
yap bi aksiyon :drunk:
herkes not artacak diyor, pala da yükseltecek öyle mi?
8365 1.kademe short
şu saate kadar eksiye donmesını beklerdım
Sanırım dusus bıttıye ınandırmak ısterken ortalamaları da yanına alıyor yatayda
Vadelide 27 saatlik ema iyi çalışmış. Be alakaysa.
yahu tek tuş boğacan palacan dedik iltifat ettik dün akşam bugün yaptığına bak. anladığım 8.300 altını tekrar yoklayıp panikçilere oynuyor ya da sıçtı cafer moduna girecek. hadi gari ben ya 8.240 stop ya 8.500 üstü yavaş yavaş kar alırım abeyler.
ABD'de iflas başvuruları 2020'den sonraki en yüksek seviyeden yılı tamamlayacak
S&P Global Market Intelligence tarafından yayınlanan bir rapora göre, bu yıl 30 Kasım
itibariyle 591 iflas başvurusu yapıldı. Bu sayı, 2020'nin aynı dönemindeki 603'ün biraz
gerisinde kalıyor. 2021'in aynı döneminde 367, 2022'de ise 325 başvuru yapılmıştı.
Arizona Devlet Üniversitesi hukuk profesörü Laura Coordes, 2023'teki artışı yüksek
borçlanma maliyetlerine ve federal teşvik çeklerinin sona ermesine bağladı. 2021 ve 2022
yıllarında hükümet yardımlarının hala "ekonomide dolaşımda olduğunu" belirtti. Ancak
durum artık değişti.
7700 uzerinde düşüşe ara verebilir
bu alım dunden farklı
bankalar dışında yan tahtalara da asıldılar bu sefer
8.480 den verdik yarısını longların
cogunluk short ya da flat sanırım
forum cok sessız
8.502 longlar kapandı psikoloji böyle bişey hayatta kapanmam diyordum
bugun donup vermezse carsambaya kadar dusus rafa kalktı dıyebılırım benım pencerede
fena shortcu doldurmuş pala kamyona :he: