taiwanda 7,4 deprem. tsunami uyarısı var
Printable View
taiwanda 7,4 deprem. tsunami uyarısı var
#SONDAKİKA | Tayvan'da 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Japonya ve Tayvan'da tsunami alarmı verildi. Dalgaların 3 metreye kadar yükselmesi bekleniyor.
Çin de emlak fiatları %80 yakın düşmüş.....kriz gittikçe büyüyor.....
gümüş ons dünden beri çıldırdı... Bakalım nereye gelecek.....
Yurt içinde TÜFE bugün açıklanacak.
Euro Bölgesi’nde bugün öncü TÜFE verileri açıklanacak.
ABD’de bugün ADP Tarım Dışı İstihdam ve PMI verileri açıklanacak.
Dışişleri Bakanı Fidan, 3 ve 4 Nisan'da düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.
ABD Hazine Bakanı Yellen, bugün ikili görüşmelerde bulunmak üzere Çin'e gidecek.
Fed Başkanı Powell’ın bugün konuşma yapması bekleniyor.
OPEC+ toplantısı bugün gerçekleşecek.
ENAG Mart ayı Enflasyon Verisini Yayınladı
Martt ayında aylık enflasyon artışı %5.68 Ocak-Mart yılın ilk 3 ayında %20.59 ,yıllık enflasyon artışı %124.63 oldu.
https://enagrup.org
https://enagrup.org/bulten/mar24.pdf?v=1
3.31-3.69 arasıda tuik patlatır
Öyle mi abisi..VAH VAH...
Peki karşı cenah kin kusunca-leş tayfa propaganda yapınca da itiraz ettin mi?
O tayfanmın argumanlarına cevap verince:''SİYASET YAPMAYIN..BURASI VİOB FORUMU'' dersin...
Abinle,sen benim sırtımı kaşı,ben de seninkini kaşıyayım olmuş.
Sana bir de VİOB tavsiyesi..VİOBU bırak..Aldığın 3 kuruş maaşı da bura da helak etme..SÜREKLİ TERSTESİN.Sistem-oyun planı olmadan bu iş olmaz.
*TÜİK: Tüketici Fiyat Endeksi martta yıllık %68,5 arttı (Önceki %67,07)
*TÜİK: Tüketici Fiyat Endeksi martta aylık %3,16 arttı (Önceki %4,53)
ABKA
Viopta terste falan değilim, olsam bile bu beni ilgilendirir.
Sen ancak millete bulaş, tartışma aç. Eğitimliyim falan da yazıyorsun, yazık sana cevap bile yazmaya değmez.
Viop yorumun varsa yaz, yoksa meşgul etme burayı.
Zaten piyasada iyice gıcık olmuya başladı, eskiden ne güzel paraları katlıyorduk, herif artık gram koklatmıyor. Dün akşam pazarı ucuzluğunda aldığım ereğlinin normalde bugün fışkırttırması lazım dı, hayret bişii
Mehmet Şimşek: Aylık enflasyon öngörümüz doğrultusunda Mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız.
bu tür çıkışlara vurdumduymaz olabiliyorsan parayı katlıyorsun...
https://i.hizliresim.com/tnxazpv.png
EREĞLİ dönemsel bir hissedir.Bir zamanlar(2019-2021) TÜPRAŞ -THYOL yatmıştır.
EREĞLİ bence uygun zaman-fiyattan alındığında en mükemmel hisse olacaktır.ZAMANLAMA ÖNEMLİ.
Uygun yerden alınan EREĞLİNİN 2 yılda dolar bazlı EN AZ %300-500 gideceğini düşünüyorum.
Bence geleceğin THYOL U ,EREĞLİDİR.
Ulen ne akbankmis alüminyum. Yıkılmadı gitti.
sasanilerdeki olay aşırı pahalı ve şirket zarar ediyorken dünyanın yedi harikasından biri gibi davranmaları...
20 yıllık borsa hayatımda gördüğüm en yüksek trol hesabın oldugu hisse...
benim demek istediğim ucuz hisseyi bulup bu tür çıkışlarda ölü taklidi yapabiliyorsan katlıyorsun...
sasanileri dağa çıkarmışlar ohhh ne güzel dağ havası aldık diyorlar... :)
düştükçe daha çok seviniyorum diyor...
iyi topiğe hatırlattın gidip bakayım bi napıyorlar...
gerçi şimdi bedelsiz+geri alım partisindeki ilacına gazoz atılmışlar gibi uyanmaya başlamışlardır...
Memed abi ye içerden de büyük tepki var...
Gerçi adam bu hale getirmedi ama bu işlerde o an kim vitrinde varsa o suçludur...
Damat ile başlayan yanlış politikalar zamanında insanlar ucuz kredi buluyordu.. Araba-ev alıyordu..,Tatile daha rahat gidiyordu.. İşsizlik daha azdı...Bedava para çoktu...
O dönem için tüm sorunları halı altına süpürdüler. Şimdi patladı...
Ama insanlara da bunun izahı zor.
Günün sonunda telefonunu gösterci dayılar tarafından tarihin en kötü bakanı bu diye işaretlenebilir :) Seçim sonucuna bakınca da öyle oldu gibi...
şu gruptaki hisselerin fiyataları hepsi biribirine denkti bir zamanlar...
sahol lider olmuş sise sonuncu...
https://i.hizliresim.com/1tbv3k3.png
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan 15-20 Nisan tariflerinde IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katılmak için Washington DC’ye geliyor.
Hedef Fiyat
@FiyatHedef
·
1d
Vakıf Yatırım Sabancı Holding için hedef fiyatını 87,0 TL'den 116,0 TL'ye yükseltti, tavsiyesini 'AL' olarak korudu. #SAHOL
Potansiyel: %41
saat 11.01 olunca 50 puan birden sıçradı.
Polho çok düşmüş burdan alınır mı, iftara bi pide yesek
Bu vestelde var bişeyler ama çözemedim, sürekli asansör halinde
Tüpraş tan başka kar ettiğimiz kaat kalmadı, tahtaciların hepisi soyguncu, haliyle insan cesaret edemiyor. Suyuniçine itiverirler deye