az dinlensinler dünki çılgınlık yormuştur
ykb açıklamasında da yok öyle bişey demediler rakamlar doğru değil dediler
ykb de bi tur daha atarlar gibi
Printable View
on screen c64 goody, hedef kısa vade 31 :he:
Manipülasyon....banksss
zakkum ciğerlere daha zararlı. hemde mideye..içmeyin..
bira için.
buz gibi. :drunk::drunk:
3 bankaya dün şort dayadım, tahminim bankaları ky nin kucağına bıraktılar :he:
deli hacim yaptılar, fasa-fiso :)
%30 düzeltme yapması mümkün, biraz para yapalım yada batalım :he:
Borsa başka ekonomi başka... Aynı olsa bütün muhasebeciler, ekonomistler zengin olurdu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Zdx bu size son yazımdır.Daha fazla forumu meşgul etmeyeceğim.Kim olduğunu neler yaptığını bilmediğiniz insanlarla ilgili çok önyargılı tavır takınmayın bence Benim arıza bir tip olmadığımı nereden biliyorsunuz.Daha iki üç sayfa önce yaptığım yorumlar bile burdaki forumdaşlar tarafından şikayet edilse beni mahkemelik yapacak cinsten.
Haksızlığa hukuksuzluğa bir zamanlar vermiş olduğunu söylediğiniz mücadelenizi bir ömür sürdürmenizi dilerim.Çünkü hiçbir şey normale dönmüş değil.
https://i.hizliresim.com/99umyek.PNG
vob yabma dayı yazık hayatına.
bag grafigi anlayabiliyir misin ?
adıoz
Badem sistemi öyle istiyor düzeneğin bozulmasını istemiyor ivme yakalamış neden günü bozsun sabah reuters haberi ile piyasa %3 yaptı öğleden sonra aynı haber bloomberg verdi piyasa kar realizasyonuna girdi .Bankalar üzerinde ralli oluyorsa ykbnk satış hikayesinin %300 yükselmiş bankalarda benim düşünceme göre Hsbc ayağı ağırlığı %50-60 son hareketlerde payı vardır.Bofanın 6 ayda 8 banka raporu yayınladığı yerde Koç da ertesi gün açıklama yapsın:)
kolay gelsin
Tr de iki tane büyük hadise yaşandı 10 yıldır.
1 not artıyor uçuyoruz 2013 yılında . bunu yandaşlar yaygarasını yabdı.
2 eksi rezerv batıyoruz 2020 2021. bunuda muhalifler yaygarasını yabdı.
emme muhalif ve kendini ekonomist uzman sananların zararı uçuyoruzcuların zararından daha fazla oldu. niye tl baz olarak endeks 15 misli arttığı için cortta iflas edilen paranın haddi hesabı yok. en azından uçuyoruz not artıyor diyenler ev aldı endeks long açdı bekledi kurtardı bu iflas hiç bir yerde yok utanma hiç yok
O.c ler bank akbnk a
ben şuan beyin zihin ruh olarak grand supercycle yaşşıyorum dayı.
niye ele.
hissediyorum her yerimde.. supercycle...... zihni bir cycle...
elim ayağım oynuyor seğiriyor gözüm galbimin duvarındaki baskıyı hissediyorum başım dönüyor midem bulanıyor..
Bu ülkede bu spk ile işlem amann sakin...
Bankaları enflasyon muhasebesi yok ile başladı hersey..
Sasa hekts ve daha niceleri şimdide Banka balonu bakalım bu balon nerelere uçacak
alperi getirin banaaaa
:drunk::drunk:
menkul kıymet yat ortaklıkları borsadaki en kolay kağıttır, değerlemesi bellidir, portföyü ne kadar ediyorsa fiyatı odur.. eder fiyatı net ve açıktır
ederi 2 TL olan vkfyo ederinin 15 katı fiyata işlem görüyor, buram buram manipülasyon kokuyor, at hırsızları mal çıkmak için türlü cambazlık peşinde.. iawsağin biri gelip viop forumunda bunu pazarlamaya çalışıyo günlerdir.. moderasyon bu kepazeliğe nasıl izin veriyor ??
misal trilc kimseye ekmek yedirmeyecek didim niye çinki dayı yedirmedi ben battım misal ehehe :he:
alman batarsınız.. :drunk::drunk:
viop yapman batarsınız.. hisse alman sürünürsünüz.
:drunk::drunk:
petkim şahane...
Yine mi petkim muhabbeti :he:
Boşuna uğraşmayın 1 lot virmem çürüsün mınakoyu
Badem oyununa ortak olmuyor haber kimden Reuters onun oyununa piyasa ortak oluyor çünkü KKM ciler, yabancı hech fonlar,kulağı delik badem spor oyuncuları bu trenin 1.2.3. vagonunda neden tezgahı bozsunlar bak bugun açıklama geldi basıyorlarmı aşağı:)bekliyorlar zamanını
Bu sayfaya artık son yazım.
Petkime baskı kurup beni suyuniçinde bıraktınız, sizi hiç affetmiycem.
Adios
Burda herkes dolaylı direk endirek
veya subliminal mesaj paketiyle kağıt ismi zikrediyor , buraylada sınırlı değil tüm net aleminde
çok da olağanüstü bir durum değil
olağan dışı olan paylaşana göre saldırı dozunun değişmesi
buralardan esinlenip yatırım yapacak kıfayetsiz muhteris dallamaların hiç mi kabahati yok
gereksiz tartışmalar
https://i.hizliresim.com/e1qwayx.jpg
Epik ..
Eksi rezervciler delirin
Formasyon fiyat oluşumu 1.5 sene sürüyor dayı.. bugünden yarına görüyorsun 2 sene en az hareket olusumu
Halka arzlardan kocmt taban olmuş. Eskiden bunlar 3-4 kat gidiyordu
PETKOMA LAF YOK...Orta-uzun vadede 4x almayan taş olsun(dolar bazlı).:)
Elbette petkom 10 hisseden birisidir..3-4 sektör ve 10 hisseden oluşan ve 100 doları 400 dolar yapma hedefli bir portföy...
Hisseler: güçlü gurup-sahiplik olmalı..dolar bazlı diplerde olmalı vs..BİLANÇO BERBAT OLABİLİR.MGROS berbat bilançoda 33 dü..Mükemmel bilançoda 550 oldu.
Bana berbat bilançodan dolayı çok düşmüş,batmayacak(güçlü gurup) hisse lazım..:)
Bu mantıkla NETAS%33 İKEN),CARFSA(33 İKEN) vs..ifade ettik...kısa zamanda endeksten çok daha sert gittiler.
Güzel kardeşim..HİSSE PAZARLAMA ŞÖYLE OLUR:X hisseyi 1.20 den alırsın...3.00 kadar alırsın.ortalaman 2 dir...
3 olunca sosyal medyada-takipçilerine yavaş yavaş önerirsin..fiyat 1-2 ayda 10 tl olur..ve sende tüm hisselerini satarsın./derinci bir lavuk vardı.aynen bunu yaptı)
Ama bir hisse son 10 yıllık dibine çok yakınsa senin maliyetin ne ki onu pazarlayacaksın?
SASA-HEKTAS-THYOL-TÜPRAŞ vs..bunlar pazarlamaya uygun..çÜNKÜ HALA SON 4-5 YILLIK DİBİN EN AZ 6 KAT YUKARISINDALAR.
100 k doların olsa ev mi yoksa o dediğim portföy mü?
Ev fiyatları dolar bazlı (uzun vadeli ort) %100 yukarısındayken asla ev almam(yatırım amaçlı)..Ama uygun zamanda-mükemmel portföyle o 100 k doları 400 k yaparım..İsterse 2-3 yıl sürsün.
ASLA trade yok.Hissede tradeyi teşvik eden kripto aracı kurum elemanı olma ihtimali yüksektir.:)
Çok zengin gördüm ama hiç birisi trade etmemişti..Alıp beklemişti.