Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...
Printable View
Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...
9650-9750...bakalım nereye kıracak..teknikçiler susuyor malum..çakallar sizi..giydiniz shortu:oleyo:
bana laf söyleyenler bir analiz yapun len..gevezelik yapmyın sadece
Karaduman burası viob buradakiler pozisyon alıyor abuk sivil yazıp durma. Git psikolojik tedavi ol. Burası psikolojik rehabilitasyon merkezi değil
Ayasofya neye göre pozisyon alıyorsun Allah aşkına yazsana ..rüyanda mı görüyon yönü..
merak ediyorum valla..hem millete faydanız yok hem de diliniz 1 karış uzun..neye göre pozisyon alıyorsun..yaz bakalım bizde alırık belkim..
Karaduman abi, piyasalarda olan bitene şöyle de bakmak lazım: Kardeşim 2023'te 1 liraya arabasını satmıştı, şimdi o araç 5 lira. Borsa ise 2023'ten beri sadece ikiye katlamış.
orasını anladık dayu..çığlık mekanı..ama ben sizin için yazmıyorum ..anlayın diye de yazmıyorum aslında..peki niye yazıyoruz..toplum mühendisi herkesi koyun sanmasın diye..
ucuzluk arıyorsak Suriye borsasına bakın derim..daha ucuzdur bizden..ordaki toplum mühendisliği işe yaramıyor ama..bizde hala işe yarıyor gibi gözüküyor..kısa süreliğine..biz diyoruzki güven yoksa borsa yoktur..adam diyorki yahu pozisyon alıyorum kafamı meşgul etme..
Burada milyonlar donduruyor insanlar… üc bes aylik elemanlar fink atmiyor burada. Bir oyun sahasi var. Kimsenin bademlerin pardon mafyanin farkinda olmadiğini dusunmen senin hatan. Burasi durumu gore bir dolar hedefini on dolar hedefine aninda donusturecek populasyondan oluşur ve de bu normaldir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
saatlik aşağı dönmüş..dün yorulmuştu zaten..2- 4 saatliğe kadar olgunlaşma yok henüz..orda olgunlaşma görüp ( şu aşamada favorim 2-3 saatlik civarı ) karar anını beklemek lazım..ben büle yazdımmı bu da işlerine gelmiyor..len goy goy mu yapacaz burda o zaman..
BİST 100 9600 destekli, 1020 hedefli kanalın içindeyiz gibi yanlış görmüyorsam. Saatlik grafik: https://invst.ly/1az5xk Çizgiler yanlış olabilir, grafik yanlış olabilir, bakış açım yanlış olabilir, hayatım yanlış olabilir.
imzamda yazdım..hiçbir tepe dip çalışması yapamaz..bakıyoruz endexe..haftalıkta dip yapmış mesela..yapmış valla !! borsa tarihinde ilk olmuş..emme toplum mühendisliği de ilk oluyor..ne olacak şindi..
sen bu oyunu görmeden işlem yaparsan donuna kadar alırlar elinden..
Ben al satciyim 45 saniye vade. Birde altın S1 var. Viob yok bende. Ama arkadaşların eline konuşmam. Olaki arkadaşlarım benden etkilenir zarar eder. Olmaz da bazen insanın stres kaynaklı yada moral olarak boş bir tarafına denk gelir etkilenir zarar eder sende aynı hassasiyet içinde bulunursan iyi edersin. Aynı kafayla gidersen üslubum değişir sana karşı. Adam ol fikrini yaz bir kere çekil elli kere yazıyorsan kafanda kırık değil zerre yok demektir. Beygire söylesek yarılır çatlar utançtan
Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanvekili seçimini Akp adayı almış.
Cumhurbaşkanı en çok sevdiği ve kullandığı bir deyim vardı.
" Milli Irade"
Chp'nin kazandığı yerlerde Meclis çoğunluğu olmasa
bu yöntemle bir çok belediye el degistirirdi.
Ayasofya kardeşim, 45 dk. lık kadar konuş..biz uzuncuyuz trendçiyiz uzun konuşuruz..beni tanıyan tanımıştır zaten..viopla benim de işim olmaz..sen etkilenmezsen kimse etkilenmez merak etme..
bu arada herkesin sistemi farklı..emme ben 45 dk.lıklara bakarım demek bana göre hata..her dalganın farklı zaman aralığı vardır..
bak burda 2 saatliğe bakacan gibi..niyesine girmeyecem kafan karışır..
ABD karışık insanlar sokakta ve başkanı ( dünyanın patronu) cam fanus ile korunuyor, İsrail korsan gibi gemi işgal ediyor, Rusya Ukrayna zaten ortada ama altın yerinde duruyor, neden acaba gelelim Türkiye'ye Gaziosmanpaşa belediyesi CHP'den akpye geçmiş İBB Başkanı savunan gencecik üniversiteliler hapiste akp tarafından yapılan 19 bin kişilik af tahliyesinden 3 bin pkk 5 bin de fetö hükümlüsü varmış ülkenin içine eden 2 terör örgütü yine serbest hatta 11 kişinin ölüm emrini veren deaşlı hacca gidecek diye yurtdışı yasağını kaldıran bir zihniyet ayrıca bangır bangır her tarafı sallanan Türkiye deprem gerçeği de varken borsanın inmesi çıkması hele bunun için tartışılması gerçekten çok saçma geliyor bana
İnsanlık artık hayvanlar gibi içgüdüsel olarak yaşamaya evrilmiş durumda yazık
2-3 saatlikler aşağı kırdı mı yazarız..bakalım ne olici..
abd eylemleri burda abartılıyor olabilü.
kaliforniyada arkadaşım var burlarda bişi yok ama los encilıs biraz karışıkmış dedi.
annadım kadarıyla abd halkı los engilıs ın hali ne oldu diye basını takip edip durmuya. hatta umru dışı gibi bir izlenim aldım.
bundan bir yol olmaz. testereye devam.
en az 1 alış fırsatı daha var.
Aynısı buradada mevcut ahaberi açarsan uçuyoruz güllük gülistanlığız ama gerçekler ortada sokağa çıkma yasağı var Angeles'ta ama ABD başkanı fanusa giriyor ise burada başka bir durum var demekki şöyle söyleyeyim açın koeri yada afad depremlere bakın 3+4 sallanan var hergün doğudan batıya güneyden İç anadolu ya yerler var kimsenin umrunda değil ne insanların nede yetkililerin ama İstanbul'da izmir'de Ankara'da yani kalabalık bir şehirde büyük deprem olduğunda o zaman borsa din siyaset makam vs hiçbiri kurtaramayacak ( bu konu ile alakalı değil) karaduman arkadaş pozundan yada başka bir şeyden söylüyor bilemem ama güven önlem herşeyden önemlidir demek istiyor kanımca
biraz gecikti...riyıl taym olmadı ama
10908 şort...
tez ALPER'i bulun :drunk:
SSB/Görgün:TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, milli muharip uçak KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın atıldığını belirterek, "TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak." ifadelerini kullandı.
Türkiye ile Endonezya arasında imzalanan anlaşma kapsamında Endonezya'ya 48 milli muharip uçak KAAN ihraç edilecek.
Haluk Görgün, konuya ilişkin X'teki paylaşımında, "Bir asrı aşan havacılık yolculuğumuzda, şimdi kendi 5. nesil savaş uçağımızı dost ülkelerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, milli teknoloji hamlemiz sınırları aşıyor, Türk mühendisliğinin imzası, artık küresel güvenlik mimarisine yön veriyor." değerlendirmesinde bulundu.
KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto'nun huzurunda atıldığını aktaran Görgün, şunları kaydetti:
"TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak. Bir zamanlar göğe bakıp 'bir gün bizim de uçağımız olacak' diyen ecdadın duası, mühendislerimizin aklıyla, milletimizin kararlılığıyla birleşti. KAAN, Vecihi Hürkuş'tan Nuri Demirağ'a uzanan yerli havacılık serüvenimizin en ileri adımlarından birisidir. Her zaman daha iyisi ve ötesi için tüm sektör olarak çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
hırsız çobanın oyunu devam ettikçe paralar faize gider..%51 den gömdük yine 32 günlüğe..borsaya 1 kuruş yok yine..
haftalıktaki tuzağı ne zaman bozar o zaman bakarız..ahlaklı olacaklar..ben en az yıl sonuna kadar faizde düşüş beklemem..yıl sonuna kadar faize devam yani..faiz göstermelik düştüğünde de burda yazdım..düşüremezler tekrar yükseltecekler dedik..yine diyorum..en az yıl sonuna kadar düşüremezler..düşürürse ne olur..merkezin kasası 1-2 ay dayanır ve sonuç; 2026 da çöp olur..
mühendislerin çook çalışması lazım..yutmuyor artık halk..
borsadaki öncü birliklerin soluğu tükendi..bugün büle geçer..yarına dağılır kuklalar..
haftalıktaki tuzağın 1. ayağı bu..
Özlem Bayraktar Gökşen ..ekonomist..ağzını eğip bükmeyen dobra dobra konuşan..birilerinin ağzıyla konuşmayan ekonomist..
bizim bu tarz ekonomistlere ihtiyacımız var..toplasan bir elin parmağını geçmez bunlar..Allah yolunu açık etsin..satılmışların da Allah belasını versin..
derki; -herşey yolunda gidecekse- biz faizlerin düştüğünü 2026 nın ortalarında görecez- hissedecez..
bazı kılkuyruklar var..hemen faiz düşecekmiş gibi bankalar diyor bunu satın alıyor, önce bankalar alın diyor..tamam sığır hemen alırım yarın..sizin gibi sığırlar olduğu sürece 6 ay ileriye atacam süreyi..
https://i.hizliresim.com/ezen90x.jpg
BERBER KİM ..........
Anlaşılan vatandaşın biri bugün ki oyun alanı KOZAA KOZAL İPEKE henüz keşfedemedi. Neyse birazdan jetonu düşer.
Bu arada Rusya Türkiye de kurulacak hubı bile ertelemek niyetinde bu da demek oluyor ki bana petrol fiyatı ile gözdağı vermeye kalkmayın yemem diyor. Bağlamış Çin e boru hattını umurunda mı Putinin.
ABD bu Ukrayna işini de en kısa sürede çözüp Çİn e odaklanmalı geç kaldığı her gün dönüşü biraz daha zorlaşan bir yola giriyor.
sindoma nerelerde?