Vayy! Hemşerim olduğunu bilmiyordum, sevindim bu duruma. Elazığa gelince bir çayını içmeye ve çimbetonu yüzyüze konuşmaya gelecem. Tabi çay ısmarlayacaksan.
Printable View
https://i.hizliresim.com/5DGb8l.png
not: takas 2 gün gecikmelidir.
2018 takas değişimleri
https://i.hizliresim.com/1JGqkb.png
not: takas 2 gün gecikmelidir.
bu şarkının sözleri çimbetona gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=noz-0lIJRxQ
6 Milyon zarar. Buna da şükür. Ya 16 milyon olsaydı.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen.. 16 olsaydı da 26 olmadığına dua ederdik..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar okadar kaliteli şeffaf ve güvenilir yönetiyorlar ki şirketi seansın bitimine 5 dk. Kala gönderiyorlar haberi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zarar zarar zarar ...alıştık bu namusuza....5 945 096. vergi dairesine verilen bilanço zararı..martta konsolide bilanço farklı gelirmi mesele burda.şirketi zaten soyuyorlar spk izliyor .200 milyonun üzerinde satış yapıyor.bilançoya yansımıyor.çimbetonda sermaye artırımı olmazsa .hiç bir beklentisi yok.bütün hisseler aldı başını gitti.çimenter.çimbetonun içini boşaltmış.boşltmayada devam ediyor.kazanılan para buraya aktarılıyor.iki beklenti var şu an bir.sermaye artırımı olursa .birde.konsolide bilanço mart başında açıklanacak .kar gelmeli en az .3 milyon ve ya 4 milyon üstü olmalı...her zamanki gibi geçmiş olsun çimbeton yatırımcısına.....
Abisi 48 milyon TL kar açıklamış...%10 net kar marjı ile çalışsa 19 milyon TL kar etmesi gerekir ki normali bu...Genel Kurul’da bunlar hiç sorulmuyor mu? İtalya’da böyle alavere dalavere yapabilirler mi acaba? Yabancı ortağın yurtdışı bilançolarını bilen paylaşabilir mi?
namussuzluk diz boyu .bizdede soran yok sen yıllardır büyük satış yapıyorsun satış karın var .giderlerin misli misli .çakalların çiftligini çalıştırıyorlar görende öyle sanır.karı bir cepten diger cebe aktar .yokmu bunun hesabını soracak kurum kuruluş.çal çal .kazancı örtülü ödenekten aktar.birde bu konuda yıllar öncesinden .mahkemeleri vardı.mimlenmiş fişlenmiş .bu namussuzlar.yıllardır bekleyen arkadaşlarada çok üzülüyorum çok eskiler var burda.her şeyin hayırlısı.inş.bunu kan kusarak öderler.amin yarabbim.
sermaye artırımı bunda başka bir halt para etmez ..konsolidede kar olumu muamma.........
döçe 26903 çiti 6346 hsbc 6212 lot var
Canınızı sıkmayın, bilakis mutlu olun bence. Neden derseniz; Arkadaşlar yılsonu bilançosunda harikalar yaratan hisselere bir bakalım. Takip ettiğim ve elimde yüklü bulunan Erbos, yine takip ettiğim cemtaş, hedefgirişim vb. hisseler bilanço açıkladıktan sonra %25-30 düştüler. Oysa yükselen kağıtlara bakın batık ve 3-5 sandalyeden ibaret hisseler. Dolayısıyla çokta üzülecek bir durum yok. Erbos ********i geçen yıl 36 trilyon olan yılsonu karını 54.5 trilyona çıkardı ama fiyatı 102 binden 82 biine düştü ve hala düşüyor.
Tobo oluşumu benimde değerlendirdiğim ihtimaller arasında yalnız bunun için daha öncede belirttigim 40.90 41.00 seviyelerini öngörüyorum
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde şunu diyeyim ve yanılıyorsan düzeltin. Bu şirket yıllardır zarar açıklayan bir şirketse, sermaye arttırımına gitse bile bedelli sermaye arttırımına gider. Bunun şu saçmalıktan ibaret arsa parası dışında (ki onunda akibeti belli değil) kasasında para mı var ki iç kaynaklardan bedelsiz sermaye arttırsın.
Bornovadaki fabrikayı taşıyıp arsayı değerlendirmeyi düşünebilirler sonuçta izmir gelişiyor
Yabancı topluyorsa vardır bildiği
*ÇİMBETON'UN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 2016 YILI DÖNEM NET ZARARI 351.154 TL........................ÇİMBETON'UN 2016 YILI KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 3.708.354 TL(ÖNCEKİ 1.482.627 TL).......................vergi dairesine verilen zarar bilançonun on katı zararı artırmış. konsolidede...........şimdi.2017 vergi dairesine sunulan bilanço 6 milyon zarar bu zarar geçen seneki gibi çıksa on katı zarar 60 milyon .var bu işte bir bit yenigi..bilançoya bakamadık aslında incelemeli .ama iki hafta sonra gelicek bilançodanda çok umutluyum .biraz kar bekliyorum 3 milyon üzeri .bu benim sahsi düşüncem .hepimiz bunu isteriz.katılırmısınız bilmem.birazda olsa umutluyum her şeyin hayırlısı................
afyon 168 m,lyon hasılat yapıp 34 milyon bürüt kar yapıyor yönetim gideri 4,5 milyon tl ve dönem kar ı 54 milyon
bu ise 180 milyon satış yapıyor bürüt kar 60 milyon .. pazarlama yönetim gideri neredeyse 58 milyon.. spk bu şirketi artık incelemeli..şikayet edin arkadaşlar
kılcıksız toplamaya devam :halay::halay::halay::halay::halay::cool::cool::co ol:
ıcbc ve sanko kılcıksız toplamış yola devam bugün hangi aracı kurum toplayacak bakalım
5 yıldır zarar alıştık bizi üzmüyor
bu aralıkta alcagız verceğiz:halay::halay::halay::halay::halay:
ilk 3 kademey koymuş 3bin lot satın diyor. Aklınca bilançoyu kullanıyor.
Sanki bilanço iyi gelse çıkacaktı..
Hadi oradan..
Satan varsa satsın..bende bekliyorum spek efendi..
Uzuncuyum bu sene 58 göreceksin
hocam bakalım nasip millet 7 yıldır yatıyor .bende birazcık az bir parti lotla kervanda takılıyım.
kızdırdım alçak speki.
SMM denetimli faaliyet raporu gelsin bakalım...
Olmaz ise birde maliye müfettişleri bakarlar...
190 Milyonluk mevcut hasılatta (satıştan) % 10 kar yazsa 19 Milyon yapar..Gerçekte..
çok kızdı bence..
rahmetli "Aytunç Altındal" abi geldi gene aklıma.
ezik senet çek asşağı çek
Bunlar cmbtn’ u itekleyip cmenti uçuracak gibi duruyor. Ytd
ben anlamadım bu adam suan bedelsiz verse iyi parakazanır neyi bekliyor mezardamı verecek. garibim yiyemeden gidecek