Dava red olmuş ne anlama geliyor bu....
Printable View
İlk defa endeks eksi biz azıcık ucundan da olsa artı 😀 pek hayra alamet değil
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
👍👍👍
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle bilançonun düzelmesi lazım , bakalım bilanço nasıl gelecek
tansever -Boyner kavgası ikinci planda
Bakıyorum izmir ve Bursa mağazalarına sürekli hareketlilik var
global gedik ve marbas büyük ihtimallle aynı kişiler. aradada tera geliyor. Hergün hisseyi kendi satışlarını alarak 10-20 basamak yukarda açıyorlar sonra marbaş satış yaparak hisseyi düşürüyor. Bugünde gedik 20 basamak yukardan kendi satışlarını alarak 20 basamak yukardan açtı. 8,65 gördü 1.seans sonu marbaş 8,46 lara bile verdi. Ne yapmak istediklerini anlayan bir kardeşim varsa yorum yazabilirmi.
Yeni bela marbas
BOYP Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -283593848 Ana Ortaklık Payları: -284180165
2016 9 aylık zararı -370 milyon, 2017 9 aylık - 283milyon 87 milyonluk bir iyileşme var. Hisseye nasıl yansır bilemiyorum.
Reda Adly Tawfik katarlı iş adamı kimdir? Bulamadım. Sanırım bu şirkette yeni şeyler olacak. Herkes kazansın isterim.Yatırım yaparken yönlendirmek istemem.herhangi bir bilgim yok. bilgisi olan paylaşsın lütfen.
kap daki haberi okusan.
3 gulhü bir elham okuyalım da hisseyi uçursun bu yeni gelen, belki tutar. Yoksa bunlar bizi ölene kadar mokoko yapacaklar 😀
bu kadar zarrar ediyorsa inşallah yatırımdan kaynaklanıyordur. geri dönüşü yıllar alabilir.
Bir haber düşmüş dün akşam. Yorumlayabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler
devamlı söylüyorum...yine söyleyeceğim.
bu hasana devletin gel buraya demesi şart...
uleyn, yıllardır ne dümen çevirip vergisiz sögüçlüyorsun demesi lazım.
hep zarar hep zarar...
yemin ediyorum ''katarlılar'' da dümen..................................
50 gen vermiş.....25 den vermiş.......................................
hepsi bu ****** hasanın tezgahı...
allahın belası herif soydun soğana çevirdin milleti...
ve sana hesap soran yok......
bu kansızın hâlâ bu ülkede itibarı var yaaaa??? şaşıyorum.
uleyn. kansız 70 bin endekste 80,00 tl değerin vardı...
endeks 110 bin üzeri dolaşıyor tahta %140 aşağıda geziyor.
şeytan bakışlı...kansız hasan....nereye kadar oğlum????
Osmanın Çocuğu....
YTD...
950 bin lot tek seferde işlem oldu. Bi haltlar var ama , izliyoruz. Dediğimiz gibi ya ölüm ya mokoko, ya da ölene kadar mokoko 😀
Ya bu hissenin tahta yapıcısına bi küfür etsem izin var mı. Haketmedi mi bu Hasan oğlu İbni Cem
810 tutacak mı bakalım
810 derken ?
Vaybe kımse kalmamıs hareket yakındır elım tetıkte belıyom kredı vs full gırcem bı hareket etse
Boyp iyi silkelemiş Ky bıkmış gitmiş ama Dip seviyeler buralardır. 8.21 altı kapanış kesin stoptur. RSI uyumsuzluğu da bayadır sürüyor.
https://tr.tradingview.com/x/4nSlIfRG/
Benim Ta Asla yatırım tavsiyesi değildir sadece hayal ürünümdür.
8;21 altı stop yapsan ne alıcı mı var ki. 3 ay bekledim çıkalı 3 gün oldu perşembe,cuma ve bugün pazartesi portföyün yüzde 9 kar yaptı.Ama Mart başına kadar 17 yi mutlaka görecek. Şubata kadar artmazsa oradayım. Kaçırırsak nasip değilmiş deriz.
Magurus un bu adama saydırdığı kadar var.
Senin gibi bizde 3 ay önce dibini bulmuş dedik atladık. Zor bela çıktık.
Beklemem o kadar 8.21 altına kapattığı gibi satarım.
Boyner de çalışan arkadaşım var bildiğim kadarıyla geçen yılın CEO su müthiş stok yapmış mallar hep elde kalmış şimdiki CEO değişmiş ve stokları eritiyor kampanya falan yapılıyor habire geçen yılın CEO su bildiğim kadarıyla hep pahalı markalı ürünleri stoklamis satilmamis elde kalmış şimdiki CEO piyasada satılabilir ürünlere yönelmiş stokları düşük tutuyorlarmis zaten son bilançolarda hasilatlarda artış göze batıyor zararda azalma var ama daha erken gibi biraz zaman alabilir düzelmesi belki yıl sonu bilançosu yada 2018 in ilk bilançosu ile birlikte düzelme olabilir diye düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LCW Waikiki nin CEO larını transfer etti. Elbette düzelecek ama niyetim Şubat'ta girmek tabi durursa buralarda.Hedef 17 TL. Zamanı gelince paylaşacağım bu yazıyı. Ama bu hissenin tahta yapıcısı kadar süzmesini görmedim.