Ne süründürdün hisseyi be ağzına sıçtın herkesin rabbim büyük bakalım ne olacak
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne süründürdün hisseyi be ağzına sıçtın herkesin rabbim büyük bakalım ne olacak
Kimse kalmadı süper güç geleceğin parlayan yıldızın da... Bu hisseyi tutan kişi s....kini oynadığında hisse oynuyor adam da ne irade var 4 senedir boşalamadı rahatlasa hisse belki yükselir
Düşerken düş yükselirken yükselme ne olduğun belli değil öyle böyle olanların bile bir karakteri var sen de ne olduğun da belli değil
Tam bir ******** bunlar ben kanaat getirdim sadece kendileri değil sülalesinde her kim varsa gelmişin de geleceğin de hepsi ******** hepsi **** hepsi çocuğu [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Nasıl bir sistem kurulmuş ise borsada sistemi kuranlar para babaları sadece kazanıyor biz de para kazanmalarına yardım ediyoruz
4 yıldır yıldız olan hisseye bak bir de götü boklu nibas a bak adam 2 ay da 55 kuruştan 8 liraya yükseldi
15-16 kat yükseldi s...k...m kağıt da yıldız olan kağıt da nibasa fark attı 50 kat yükseldi 4 yılda süper bir yıldız kağıt tüm dünya bu kağıdı takip ediyor 4 yıl da nasıl bu kadar yükseldi
Arkadaşlar harbi harbi kimse kalmadı mı forumda herkes gitti mi
Ya sabır ya sabır ya sabır bu kağıdı böyle istedikleri gibi tutanlar istedikleri gibi oynatanlar yazacaklarımı okuyor musunuz bilmem ama söyleyeceklerim hiç de umrunuzda olmayacak ama bu dünyanın sonu var öteki dünya da terazi bir gram şaşmaz hak varsa orada hesaplasacagiz
Dönem karı vergi ve diğer yasal yükümlülük karşılıkları (-) -33.910,81
8.900 milyon kar var
Süper kar gelmiş [emoji122][emoji122][emoji122]. Yarın tavan olması beklenir ama ne olacağına tahta sahibi karar verir. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bırak bırak gitsin da
Ne yapalım bir insan da eksikler çok olunca bu kağıt hayatta yukselmez
Yine eskisine geri döndü işlem yavaşladı ne güzel dünya be sen son yılların yaptığın yatırımların verimi topla en iyi kârı açıkla elde ne var birşey yok nasıl bir bataklık bu ya bataklık bile eninde sonunda kuruyor batmiyor
S..k..m böyle işi ya ne zaman yükselecek bu SPK nin da borsanın da speklerin de bu sistemin de a...k... Adamlar istediğini yapıyor bizim gibi küçük yatırımcıyı s.kmek için kurulmuş sistem s.keyim bu işi ne çektim bu kağıttan anasını sülalesini s..KT..m [emoji36][emoji36]
Alın benim lotlari gö...nüze sokun ********ler bu ahlar elbet bir gün çıkar sizden [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
4 yıllık beklemenin sonu söv söv söv gö....ünüze girsin hepsi spek borsa sistem SPK [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...af7c4e2613.jpg
Hesaplamalarıma göre bilançosu baz alındığında ederi 9,80.
Syn . Abdullah ;
Şirket delikanlı olsa verdiği arsa değerlemesi sözünü tutardı...Yatırımcı ilişkilerinden gelen bilgiler hep bu yönde idi... Sonuç:Kocaman bir sıfır. İlk kızılması gereken,şirket yönetimi...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f139f42fd.jpg
40 kurus temettu
Yine gitmedi Ditaş yazık yatırımcısına geçen sene daha kötü bilançoda bile 7 üzerindeydi. Ytd
Bazı şirketlerin genel kurul tarihleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...764a06fd3f.jpg
İyi ki uzaklaştım bu hisseden yeniden yazmamın sebebi avgyo ihlas ve dmsas ne kazandırdı be düğün öncesi kan yaptı [emoji3][emoji3][emoji3] oh be dünya varmis Ditas sonrası hayat gguzellesti nasil bir hisse imiş Ditas bekle bekle dur başka bir işe yaramıyor rabbim bekleyenlere kazandırsın inşallah [emoji4]
Sayın Milas karanlık oda da tavan oldu ama hiç birşey olmadı yine aynı hareket gösterip vermiyor bugün de ihyay iyi kazandırdı [emoji4] Allah Ditas da bekleyenlere de en yakın zaman da yüksek yüksek kazanmayı nasip etsin [emoji16][emoji120] bu hissede şans diye birşey yok sikpek var o istediği kadar yükselir düşer o kadar
harbi harbi kanı bozuk bir hisse ve kanı bosbozuk bir speği var. Osr... g.t gibi oynak yerinde durmuyor, bir aşağı bir yukarı.
Biraz daha gayret spek kaptirdigim 16 bin lotu bekliyorum
SM-J720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede değişen hiç bir şey yok [emoji23][emoji23] ben çıktıktan sonra yükselir diye düşünüyordum yine bir bok değişmemiş [emoji23][emoji23] sikpek milletin eline vermiş yine [emoji23][emoji23] ama sikpek kardeş unutma bunun ahi çıkar elbet [emoji8][emoji8][emoji8]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]https://twitter.com/ditasdogan/statu...580495361?s=19
SM-J720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.