Onun için bende döndüm 3 altina gelmemeliydi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Minumum dan 30 bin lotunu kaptım hissetmedi tahtacı [emoji16][emoji16][emoji16]
gün içinde alan elinde tutsa 3-Tl üzeirnde kalıcı oluruz ama alan satıyor, takasta alıcı olan bir anda satıcılara geçiyor.
3-TL üzeri kapanış şart ve bir kaç günde altına sarkmamalı yeni bir trend için
Hafta sonuna elimde hisseyle girmeyeyim diyenler:)
Onu pek beceremiyorum maalesef[emoji23]
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten hayirli kandiller. Sat kirala yapmıştı ismail bey sirket ne kadar öngörülü adamlarmış. Şu günlerde ellerinde ihtiyac fazlası nakit olması ne kadar güzel birşey hakkını teslim edeyim sekurdan daha yükseği gördü 7.20 ile sadece birgün sekur tmpol ü geçti. Fiyat yüksek olduğu için almamıştım. Diyebilirim ki bistte tepki verecek ilk 10 a girer tmpol duruma göre ilave alım da yapacağım. City elindekini 450 bin lota getirdi 400 altına sarkma yapmaz. Şimdi elinde bol nakiti olan şirketlerin donemi. Glyho topiginde şirketin sahip olduğu bir limanı kadar fiyatlanmadigi yazıyordu borsada.. ehh bizimkiler degerinden satmış paraları nakit bakalım öngörülerim doğru çıkacak mi. Biraz ekmeğini yiyelim tmpol YTD
Hayirli kandiller zafkanka ve tmpol sakinleri,
City bi ara yanlis hatirlamiyorsam 748 bin lot zirveyi gordu.yarin ne olacagi belli olmaz sunu biliyorum ki city ortalama maliyeti 5 liralar civarinda suan sattiklari zararina veriyor.
Sirkettin kasasindaki nakit ve patrondaki nakit bu kriz doneminde cok islerine yarayacaktir, haklisiniz bu adamlar işini bilen gayserililer oldugunu daha oncede yazmistim.
Endeksin 80 81 ni bida denemesini ve ordan donecegini dusunuyorum.bu son dususte tmpol cok guvendigim icin duserkende bicagi bazi kademelerde tuttum ama simdi biraz tedbirli hareket edicem.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.