Benim bir sürü Dolarım var Dolar çıktıkçı DOLARIN ÇIKIŞINDAN bana ne diyemiyorum ama demek de istiyorum, acaba bu ayran kafalar ayranın yanında ne kullanıyor bende aynısından istiyorum. :party:
Printable View
Benim bir sürü Dolarım var Dolar çıktıkçı DOLARIN ÇIKIŞINDAN bana ne diyemiyorum ama demek de istiyorum, acaba bu ayran kafalar ayranın yanında ne kullanıyor bende aynısından istiyorum. :party:
Ne zaman satın deseler çıkıyor
5.20 için hangi bahaneyi kullanacak bakalım.
Umursayan bir karaktere sahip değilimdir.
Olaylara daha çok hak ediş/etmeyiş olarak bakarım ve bir takım şeyleri seçimlerimizle ders almadan hak ediş kısmını yaşıyoruz ve bunu görüp zamanında önlemini az/çok alan insanlar diğerlerinden daha çok bu durumdan tedirgin oluyorlar.
Nedeni de, çıkarcılıktan ve kişilere ve yapılara inanç ve bağımlılıktan daha çok Ülkeye bağlılıktan kaynaklanıyor.
Bunu bir kaç yerde dillendirdim ki, 1-2 tanesi ile selamı sabahı karşılıklı kestik ve bunlar 1.dereceden akraba dediğim gibi ama karakter olarak umursayan biri değilimdir.
5.14
Bu DOLAR bugün itibariye çok şirket batırır . Ama bana ne Doların çıkışından, benim dünya kadar Dolarım var o nedenle DOLSADA olur DOLMASADA...
Ne olacak bu memleketin hali....
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi